27.04.08
12:34
Здравейте! Значи , днес разбрах че няма да имам възможност да ходя на фитнес през ваканцията поради финанси, обаче в нас имам щанга и дъмбел !Щангата е до 40 кг а дъмбела е 15 кг. Та се питах какви упражнения бихте ми препоръчали :)
28.04.08
09:50
значи дъмбел не мога да си взема :( , но затова пък ще мога да правя
1.Бицепс - прав с щанга , на стола си правя скотовото , после вземам 2-3 тежести от щангата ..те са по 7 кг едната вземам 2-3 и правя с тях , след това концетрично с дъмбела
2. Трицепс - френско , пак хващам тежести и прав над глава правя нещо като френско ;) , накрая разгъвам с дъмбела
3. Рамо - с щангата нагоре , с щангата напред , след тва с дъмбела встрани и така... за друго незнам , не мога да измисля други упражнения ;)
ааа И корем също :) ако има нещо ме допълнете
Гърдите на пода само тфа се сещам :).Гърба и него супер можеш да тренираш 1.Гребане неутрален хват 2.Гребане с широк и гребане с дъмбел.за краката можеш да клакяш,напъди.Прасец с щангата прав,сядаш на стол и я слагаш на коленете същото е като калф.А за раменете можеш да правиш вертолет
Мнението беше редактирано от Владимир на 28.04.08 14:10.
28.04.08
15:06
дам :) ще имам какво да правя през ваканцията
28.04.08
16:16
Ако не си почивал скоро тая ваканция ти идва перфектна за почивка 7-10 дена.
28.04.08
18:01
ами да ти кажа месец и половина не съм почивал , апак и до лятото малко остана няма да почивам , направо ще ги искарам тези 1-2 месеца ;)