нова програма след четири месеца

значи събраха ми се 4 месеца ходене на фитнес сега ваканцията направих 1 седмица почивка и започвам отново с нова програма:
понеделник:ръце
бицепс:сгъване с дъмбели прав 3Х8,скотово сгъване 3Х8,концентрично сгъване 3Х8
трицепс:лег с тесен хват 3-4Х8,френско 3Х8,скрипец с права ракохватка 3Х10
вторник:рамо,крака
рамо:раменни преси с дъмбели/щанга 4Х8-10,разтваряне в страни 3Х8,пек-бек 3Х8
крака:клек 3Х10-12,лег преса 3Х8,и прасец там на уреда не помня точно името 3Х15
сряда:почивка
четвъртък:гърди
лежака права 3Х8,лежанка под наклон 3Х8,дъмбели под наклон 3Х8,флайс 3Х10
петък:гръб
мъртва тяга 3Х8,гребане с Т-щанга 3Х10,горен скрипец пред гърди 3х10,гребане с дъбмел 3х8

приемам всякъкви критики и допълнения

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:32.

04.05.08
10:44

Започвай с трицепса първо.Спокойно може да пуснеш 4 серии клек, да не кажа 5.Горния скрипец го изкарай в началото на тренировката, а след него тягата, после мечката и накрая гребането с дъмбел.На тягата също спокойно може да пуснеш 4 серии.

със сичко съм съгласен , но краката не ми се ще да ги тренирам повече понеже са ми доста големи и препочитам да ги стегна а не да качвам по тях

BU

04.05.08
17:19

казано от Александър Христов на 04.05.08, 11:03:

със сичко съм съгласен , но краката не ми се ще да ги тренирам повече понеже са ми доста големи и препочитам да ги стегна а не да качвам по тях

Ако са над 65 см ще се съглася с тебе с неохота,но ако са около 60 и под...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1