04.05.08
08:02
Принципно нямам излишно време да водя лог, но пък за няколко дни употреба класирам Fyre в топ 3 бърнърс и смятам, че си заслужава да драскам по някой ред от време на време.
Като всяка зима и тази натрупах някой излишен килограм, естествено най-усезаемо в коремната област.Както и да е.
Начално тегло - 85кг(излишни около 5-6кг).
Ден1
Wake up 2 капс. Fyre на гладно, 40 мин по-късно бягах около 20 мин малко над средното темпо(оказват си влияние килограмите, а и не съм правил кардио много време)
Ранния следобед още 2 капс. и отидох в залата.
Вечерта 40мин велоергометър - отново интензитет над средното.
Бях решил да пия 3х2капс. дневно и затова се запасих с 2 опаковки, но ми дойде множко, а и бях спрял кофеина за около 2 месеца.
След сутришния прием усетих леко дразнене след 10тата минута.
В залата имах доста енергия, която обаче по средата на тренировката отшумя.
Нямах проблеми със съня.
————
Ден2
2 капс на гладно , 35 мин по-късно бягах пак 20 мин.
Ранния следобед още 2 капс и пак в залата.Постепенно ще увеличавам интензитета.
Странични ефекти - раздразнителен, не ме свъртваше цял ден на едно място.
Вечерта няма настроение за кардио трен.
——————-
Ден3
Събудих се каталясал и реших да е OFF den..2 капс на гладно 30 min след сън.
Още 2 към 14.30.
И този ден не можах да мина на 3х2 капс.
Sides - сутринта бях с 35.7 темп, 1 час по-късно 36.5 и червен като домат, буквално пламнал.Leanfire Inferno V2 правеше същото, но там причината беше ниацина, докато тук го няма.
Топли вълни почти през целия ден.
———
Ден 4 - т.е. днес :)
wake up - 2капс, 45 мин велоергометър.За сега няма sides, предполагам, че вече е време да почна да привиквам към Огънчето.
13.15 - 2 сървинг
Учудващо “the buzz” отмина бързо и заспах.
19.00 - 3ти сървинг, 40 минути по-късно бягах 20мин
Това е за днес, да видим ще будувам ли до малките часове :D
——-
После ще допълня, мисля да мина днес на 3х2.
Изпробвам нов хран. режим близък до РБД.
Mенюто всключва:
свинско, пилешко, телешко, яйца, кафяв ориз, царевица, овес, сирене в малки количества, зеленчуци - е те са си задължителни и стафиди за след силова тренировк и плодове - т.е. разнообразна храна.Въглехидрати ще ми трябват повечко при 2 кардио тренировки и силова.Калориите ми през почивните дни идват малко поради факта, че спя много, но поне идват подходящо съобразени.
С “Огънчето” комбинирам и друг продукт, но той ще се задейства след около 10-12 дни, за него по-късно.
Няма да наблягам на храненето.Идеята е да давам мнения за бърнъра.
Предполагам вече трябва да съм изкарал малко вода и ще се претегля после.
Темата беше редактирана от emzo на 22.01.11 11:59.
04.05.08
08:29
Жестоко, да видим, дали ще бъдат опровергани едни резерви, които таят у мен. :)
04.05.08
10:23
Ще следим лога :)
04.05.08
14:51
Този лог го очаквам от доста време и ще го следя с интерес ;)
Ще се радвам ако видя какво включва тренировъчната ти програма :)
Най-накрая лог за определен продукт и тук. Повече от доволен съм и постоянно ще го следя. Само да кажеш какво вземаш за да замазиш ММ, тъй като май бърн ефекта ще е на макс, както изглежда.
Нищо, залагам на храната - достатъчно белтъчини и въглехидрати.
Излишната вода я изкарах със сигурност - 83кг/170-171см и аз не знам точно колко.
Ще добавя и малко ЗМА по-нататък.
Тренировъчната програма не мисля да я описвам, нормален 4дневен сплит, като постепенно ще увеличавам интензитета(въппрос на дни е да ме налгне умората от отрицателните калории).
Ден 5
wake up - 1 serving, 30 мин по-късно 45мин велоергометър
втория сървинг в 14.30 - след това тренировка в залата
19.30 - 3 ия сървинг и 40мин вело.
Сутринта отново пламнах, усетих топлина в стомаха - предполагам от йохимбина.
Учудващо обедния прием на Огънчето мина гладко, но вечерния ме накара да будувам до малките часове.
Аз пък онзиден взех един, и вчера 2 (2 пъти по една капсула) никакви оплаквания от дискомфорт, даже се чувствах страхотно до няколко часа след капсулата. Ще видим до края на месеца. Постепенно ще мина на схемата 2х2 капсули :)
Никаква идея, имам електронен калипер ама за нищо не става.На око - 17-18%.Може и по-малко.
Ден6
3х2 капс, сутринта правих кардио + трен. в залата (15мин HIIT) в края.
Вечерта на агънце :D и водичка .
Спах нормално.
Ден 7
3х2 капс, чувствах се нормално, нямаше проблеми с изнервеност и др. такива.Само сутринта го усетих бърнъра, отново затопляне в коремната област.
Беше ми ОФФ ден за силова трен и направих целия ден low carb.Времето suxx яко и въртях велото у нас - сутрин 45мин и вечерта HIIT 16min.
Предполагам, че вече придобивам пълен толеранс.
08.05.08
09:59
Някаква промяна на кантара? : )
Имам едно златно правило - 1път седмично да се тегля.До неделя има известно време :P
08.05.08
12:18
Ясно. Щото гледам 7-ми ден и викам да не си се мерил случайно :)
——
Вчера беше 7ми ден, пиша с 1 ден назад
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 08.05.08 12:37.
Ден8
Загубено време, пак велото у нас, но само 30мин, че времето сутрин е “кът”.
Пак 3х2капс, мога вече да кажа, че почти не усещам Fyre, но вечерта в залата се чувствах отлично и направих 20мин HIIT на велото.
За момента никакъв контрол върху апетита, точно обратното постоянно съм гладен, а съм само на -300калории(минус 300).
Още ден-два и ЛОГа ще има ново заглавие :D
Мнението беше редактирано от emzo на 09.05.08 17:15.
09.05.08
17:13
казано от emzo на 09.05.08, 05:59:
Ден8
Загубено време, пак велото у нас, но само 30мин, че времето сутрин е “кът”.
Пак 3х2капс, мога вече да кажа, че почти не усещам Fyre, но вечерта в залата се чувствах отлично и направих 20мин HIIT на велото.За момента никакъв контрол върху апетита, точно обратното постоянно съм гладен, а съм само на -300калории.
Още ден-два и ЛОГа ще има ново заглавие :D
Само аз ли мисля, че 300 калории са прекалено малко? Според мен, когато си на диета за изчистване (не говоря за пред състезателна диета), може да се падне най-много до 2000 калории на ден, които за твоите килограми са си перфектно. Чистил съм се сигурно вече 5 пъти с диета и постигам перфектни резултати с диета от 2000 калории на ден, като не губя мускулна маса и не стоя гладен през деня. На грешен подход си с 300 калории на ден (дано оцелееш ;) ), освен ако не си имал впредвид 3000 ;)
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.05.08 17:24.
09.05.08
17:17
Той май спомена, че е на минус 300 калории в диетата или не разбрах какво искаше да кажеш. :)
Даниеле, изтървал си един - (минус) ;)
т.е. BMR минус 300 калории. Посмъртно не виждам как бих оцелял с 300 калории.
Мнението беше редактирано от emzo на 09.05.08 17:18.
09.05.08
17:23
Дам тоя минус ми е убягнал ;)
09.05.08
18:07
Иначе до сега половината форум щеше да го линчува публично :)
П.П. И аз следя лога. Очаквам скоро да стане интересно :)
09.05.08
18:53
Здравейте.
И аз и аз също като Ради чакам да става “горещо” вече ... давай emzo от тоя лог зависи аз какво ще си купя ;)
Успех!
От тука гледам само аз май съм имал малко по-ериозни странични първите дни като леко сърцебиене в фитнеса и лек дисконфорт вечер от Fyre-a ... ДАже смъкнах на 2х1 дневно ...Иначе определено засилва метаболизма ...Този зелен чай направо...За пръв път на НВД да ходя 2 пъти дневно по голяма нужда ...И стомаха понякога направо го чувствам как изгаря :D И аз имам осещам, че имам повишаване на температурата но не съм мерил колко е точно ...Като цяло доволен ...Това е можеби първата добавка която найстина усещам, че има някакъв ефект върху мен ...А това за съня досегасамо първите 1-2 дена лек дискомфорт сега спя като пън...Апетита го намали само първите дни ...
Давай аз имам още 3 седмици с него после почивка :)
Аз с двете нули нямам проблеми, приемам достатъчно фибри.Бях писал за проблеми с кръвното в дневника на Иван Шишманов, но те не бяха от Fyre, а от нещо съвсем друго.
Ден 9
Наистина не го усещам вече, доста бързо привикнах.Деня започна добре(30мин вело) и в буквалния смисъл каталясах още на обед.Вдигнах карбс(кафяв ориз), но и те не помогнаха и се наложи да изместя тренировката в залата с 1 ден.Прибрах се от работа и почти веднага заспах.
Мнението беше редактирано от emzo на 10.05.08 05:35.
Да спомена за тежката артилерия:
Gaspari Nutrition - Thermogenic Thyrotabs - http://www.discountanabolics.com/p/GN13
Спряни от производство поради проблем с името (било патентовано) и ще се появят по-късно тази година с ново име.
Общо взето с големи очаквания съм и към този продукт:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=106438881&highlight=thyrotabs
Както казват в бб.ком има два варианта:
1. топиш малко мас като всеки продукт
2. топиш адски много мас
Eто и ревю на един много уважаван representative, който btw много пъти ми е помагал със съвети:
http://forum.bodybuilding.com/showpost.php?p=111031181&postcount=93
Така ето и начина, по който ще се приемат:
option 1: ( 90 tabs ) ( 6 weeks )
Days 1-3 1/day
Days 4-7 2/day
Days 8-34 3/day
Days 35-38 2/day
Days 39-42 1/day
Четох доста, разпитвах доста и реших да направя tapering.
Мнението беше редактирано от emzo на 10.05.08 05:50.
Emzo, сорка за въпроса, но ровейки, откривам, че си само на Файър, така ли? Не приемаш друг бърбър, било то термоген или липо?
Ден 10 - мразя да работя в Събота :D
Отново гадно време, отново велото у нас(30мин), отлична тренировка в залата(благодарение на Fyre), за сметка на това вечерното кардио беше много зле.40min след вечерния прием имах киселини - причинителя беше Fyre, трябва да видя коя съставка може да е виновна.
Разравях си шкафа и намерих останал Y HCL, който може да добавя към края на опаковката.
Сега за Тиротабс:
Според Гаспари ефекта им започва да действа около 7-8ия ден.Да, наистина е така.Засега от тях усещам само топли и студени вълни, температурата ми си е същата без промяна, а най-вероятно като се знам няма да мръдне.Също така средно 2 пъти на ден ушите ми стават червени като домат, работя с клиенти и малко .... кофти, добре, че бързо отшумява.
Fyre - 3x2капс сутрин, обед и вечер на празен стомах - за мен това е важно, тогава го усещам и съм сигурен, че се е усвоил.
TTabs - 3x1 tab - сутрин, обед и вечер на равни интервали, отново на празен стомах,по препоръка на @pu12en12g
Днес е хубав ден:
1. Неделя - почивен ден.
2. Ден за отчитане на постигнатите резултати, а те са естествено са добри.
Винаги на гладно сутрин след като съм посетил двете нули.
Тегло - 82кг (-3)
Корем, на нивото на пъпа -1.5см
Талия -2.5см (срам ме е да кажа стойностите :lol: )
Колко е вярно нямам идея, меря се с Миотейп.
Малко бързо тръгна теглото надолу, но ако трябва ще коригирам диетата.Засега съм на -300калории. (минус Даниеле :P )
p.s. да уточня, че доста хора ме питаха, нямам зареждащи дни т.к. дефакто аз всеки ден съм с достатъчно карбс и само 4дни в седмицата по 40гр стафиди след тренировка.
Мнението беше редактирано от emzo на 11.05.08 10:37.
11.05.08
11:17
казано от emzo на 11.05.08, 10:35:
Днес е хубав ден:
1. Неделя - почивен ден.
2. Ден за отчитане на постигнатите резултати, а те са естествено са добри.
Винаги на гладно сутрин след като съм посетил двете нули.
Тегло - 82кг (-3)
Корем, на нивото на пъпа -1.5см
Талия -2.5см (срам ме е да кажа стойностите :lol: )
Колко е вярно нямам идея, меря се с Миотейп.Малко бързо тръгна теглото надолу, но ако трябва ще коригирам диетата.Засега съм на -300калории. (минус Даниеле :P )
p.s. да уточня, че доста хора ме питаха, нямам зареждащи дни т.к. дефакто аз всеки ден съм с достатъчно карбс и само 4дни в седмицата по 40гр стафиди след тренировка.
Определено добро развитие, но ако е десети ден, значи водата прави резултата. След още 1 седмица вече измерванията ще дадат по-точна представа.
Имам един въпрос: влияе ли ти на съня? Кофеинът вътре колко е? 200 мг ли?
Хаха, подценяваш ме Ради ;) , на диета съм преди да почна стакчето.Т.е. погрижих се водата да я няма.
3х2 капс ще рече 600мг кофеин, да ти кажа честно имах 2 трудни вечери.После свикнах много бързо и спя като къпано бебе.
ТТабс не са стим и не оказват по никакъв начин влияние на съня.
11.05.08
11:25
Да, да, аз за Огъня питах. Хех, това с водата ми хареса :)
А кафе пиеш ли принципно? Т.е. привикнал ли си вече към кофеина или е само от добавката?
Tzzz, никакви кафета и др. източници на кофеин, повече от 600мг не съм качвал и не виждам смисъл да качвам.Преди това не бях пил 2-3 месеца кафета.
Принципно имам 2 опаковки Огънче, но мисля да направя почивка след 1та.
11.05.08
12:30
казано от emzo на 11.05.08, 10:35:
Евала за диетата и аз така чистя. Не си като повечето дето правят някакви извратени НВД диети взети от състезатели, от които ти се иска да починеш още първия ден.
Ако пишеше хранене и трениране подробно щеше да е по-интересно! Успех!
Keep up the good work ! Незнам дали са те питали , но направи ли си пре-снимки за да има накрая едно сравнение пре и пост :) .
Ден 11
Станах много късно и се наложи приема на Fyre да е 2х2 капс.
Кардио - бягане сутрин, успях да ги направя 24мин (+1км), надявам се и на повече като “олекна”.
Вечерта - 40мин вело (нисък интензитет - 30км/ч).
п.с. нямах апетит, наложи се да си наваксам белтъчини с 2 допълнителни шейка.
3 часа след 1ия прием - дали от бягането дали от ТТабс имах 37.1темп за около 30 мин.
Мнението беше редактирано от emzo на 12.05.08 05:35.
12.05.08
09:07
Emzo няма да е лошо да си пуснеш и хранителният режим да го видим за какво става въпрос, със сигурност не съм единственият които изспитва желание да го види как си го измаисторил.
Ами не беше това идеята, но за днес съм си приготвил това:
Кардио
след него Протеинов шейк +овес - blended
Закуска - овесени ядки + 4 белтъка + плoд (днес ябълка)
Обяд1 - свинска пържола + кафяв ориз + салата отгоре със сирене малко+ рибено масло
Обяд 2 - пак същото, ама пилешка пържола
Предтрен. хранене - овесени питки ала Нео(дано да чете още форума)
след тренировка - 40гр срафиди и протеинов шейк
Вечеря - мощна пържола с голяма зелена салата и нищо друго.
До скоро даже бях и без протеинови шейкчета.
12.05.08
19:24
Добре е режимът ти но не ми е ясно това, шеикът и овесените ядки веднага след трен би ли ми пояснил малко.
Ден 12
Минах без кардио сутринта, вечерта пък в залата нямаше свободно вело (един вид се прецаках).
Вечерта пламнах и стоях червен поне 2 часа - явно тиротабс достигат пикова концентрация.Темп - 35.7.
Ден 13
Нищо особено за отбелязване, минах само с кардио след тренировка (HIIT - 20мин).Доста се потях, а времето си беше смотано.
15.05.08
12:34
емзо...ще продължаваш ли да пишеш за храненето си,защото ми е интересно да проследя една,две седмици как се храниш ?