[Log]Fyre vs. Thyrotabs

Темата е заключена.
Прескочи до:

04.05.08
08:02

Принципно нямам излишно време да водя лог, но пък за няколко дни употреба класирам Fyre в топ 3 бърнърс и смятам, че си заслужава да драскам по  някой ред от време на време.

Като всяка зима и тази натрупах някой излишен килограм, естествено най-усезаемо в коремната област.Както и да е.

Начално тегло - 85кг(излишни около 5-6кг).
Ден1
Wake up 2 капс. Fyre на гладно, 40 мин по-късно бягах около 20 мин малко над средното темпо(оказват си влияние килограмите, а и не съм правил кардио много време)
Ранния следобед още 2 капс. и отидох в залата.
Вечерта 40мин велоергометър - отново интензитет над средното.

Бях решил да пия 3х2капс. дневно и затова се запасих с 2 опаковки, но ми дойде множко, а и бях спрял кофеина за около 2 месеца.
След сутришния прием усетих леко дразнене след 10тата минута.
В залата имах доста енергия, която обаче по средата на тренировката отшумя.
Нямах проблеми със съня.
————
Ден2
2 капс на гладно , 35 мин по-късно бягах пак 20 мин.
Ранния следобед още 2 капс и пак в залата.Постепенно ще увеличавам интензитета.
Странични ефекти - раздразнителен, не ме свъртваше цял ден на едно място.
Вечерта няма настроение за кардио трен.
——————-
Ден3
Събудих се каталясал и реших да е OFF den..2 капс на гладно 30 min след сън.
Още 2 към 14.30.
И този ден не можах да мина на 3х2 капс.
Sides - сутринта бях с 35.7 темп, 1 час по-късно 36.5 и червен като домат, буквално пламнал.Leanfire Inferno V2 правеше същото, но  там причината беше ниацина, докато тук го няма.
Топли вълни почти през целия ден.
———
Ден 4 - т.е. днес :)
wake up - 2капс, 45 мин велоергометър.За сега няма sides, предполагам, че вече е време да почна да привиквам към Огънчето.
13.15 - 2 сървинг
Учудващо “the buzz” отмина бързо и заспах.
19.00 - 3ти сървинг, 40 минути по-късно бягах 20мин
Това е за днес, да видим ще будувам ли до малките часове :D
——-
После ще допълня, мисля да мина днес на 3х2.
Изпробвам нов хран. режим близък до РБД.
Mенюто всключва:
свинско, пилешко, телешко, яйца, кафяв ориз, царевица, овес, сирене в малки количества, зеленчуци - е те са си задължителни и стафиди за след силова тренировк и плодове - т.е. разнообразна храна.Въглехидрати ще ми трябват повечко при 2 кардио тренировки и силова.Калориите ми през почивните дни идват малко поради факта, че спя много, но поне идват подходящо съобразени.
С “Огънчето” комбинирам и друг продукт, но той ще се задейства след около 10-12 дни, за него по-късно.
Няма да наблягам на храненето.Идеята е да давам мнения за бърнъра.

Предполагам вече трябва да съм изкарал малко вода и ще се претегля после.

Темата беше редактирана от emzo на 22.01.11 11:59.

Жестоко, да видим, дали ще бъдат опровергани едни резерви, които таят у мен. :)

04.05.08
10:23

Ще следим лога :)

04.05.08
10:37

Ръст?Размери?Някакви снимки за сравнение преди/след ?:)

04.05.08
14:51

Този лог го очаквам от доста време и ще го следя с интерес ;)
Ще се радвам ако видя какво включва тренировъчната ти програма :)

04.05.08
15:45

Най-накрая лог за определен продукт и тук. Повече от доволен съм и постоянно ще го следя. Само да кажеш какво вземаш за да замазиш ММ, тъй като май бърн ефекта ще е на макс, както изглежда.

04.05.08
15:58

Нищо, залагам на храната - достатъчно белтъчини и въглехидрати.
Излишната вода я изкарах със сигурност - 83кг/170-171см и аз не знам точно колко.
Ще добавя и малко ЗМА по-нататък.
Тренировъчната програма не мисля да я описвам, нормален 4дневен сплит, като постепенно ще увеличавам интензитета(въппрос на дни е да ме налгне умората от отрицателните калории).

06.05.08
07:19

Ден 5
wake up - 1 serving, 30 мин по-късно 45мин велоергометър
втория сървинг в 14.30 - след това тренировка в залата
19.30 - 3 ия сървинг и 40мин вело.

Сутринта отново пламнах, усетих топлина в стомаха - предполагам от йохимбина.
Учудващо обедния прием на Огънчето мина гладко, но вечерния ме накара да будувам до малките часове.

07.05.08
08:10

Аз пък онзиден взех един, и вчера 2 (2 пъти по една капсула) никакви оплаквания от дискомфорт, даже се чувствах страхотно до няколко часа след капсулата. Ще видим до края на месеца. Постепенно ще мина на схемата 2х2 капсули :)

07.05.08
10:01

% мазнини колко ти е? Може и аз да не съм погледнал осторожно...

07.05.08
10:34

Никаква идея, имам електронен калипер ама за нищо не става.На око - 17-18%.Може и по-малко.
Ден6
3х2 капс, сутринта правих кардио + трен. в залата (15мин HIIT) в края.
Вечерта на агънце :D и водичка .
Спах нормално.

08.05.08
09:00

Ден 7
3х2 капс, чувствах се нормално, нямаше проблеми с изнервеност и др. такива.Само сутринта го усетих бърнъра, отново затопляне в коремната област.
Беше ми ОФФ ден за силова трен и направих целия ден low carb.Времето suxx яко и въртях велото у нас - сутрин 45мин и вечерта HIIT 16min.
Предполагам, че вече придобивам пълен толеранс.

08.05.08
09:59

Някаква промяна на кантара? : )

08.05.08
10:01

Имам едно златно правило - 1път седмично да се тегля.До неделя има известно време :P

08.05.08
12:18

Ясно. Щото гледам 7-ми ден и викам да не си се мерил случайно :)
——
Вчера беше 7ми ден, пиша с 1 ден назад
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 08.05.08 12:37.

09.05.08
05:59

Ден8

Загубено време, пак велото у нас, но само 30мин, че времето сутрин  е “кът”.
Пак 3х2капс, мога вече да кажа, че почти не усещам Fyre, но вечерта в залата се чувствах отлично и направих 20мин HIIT на велото.

За момента никакъв контрол върху апетита, точно обратното постоянно съм гладен, а съм само на -300калории(минус 300).

Още ден-два и ЛОГа ще има ново заглавие :D

Мнението беше редактирано от emzo на 09.05.08 17:15.

Д-

09.05.08
17:13

казано от emzo на 09.05.08, 05:59:

Ден8

Загубено време, пак велото у нас, но само 30мин, че времето сутрин  е “кът”.
Пак 3х2капс, мога вече да кажа, че почти не усещам Fyre, но вечерта в залата се чувствах отлично и направих 20мин HIIT на велото.

За момента никакъв контрол върху апетита, точно обратното постоянно съм гладен, а съм само на -300калории.

Още ден-два и ЛОГа ще има ново заглавие :D

Само аз ли мисля, че 300 калории са прекалено малко? Според мен, когато си на диета за изчистване (не говоря за пред състезателна диета), може да се падне най-много до 2000 калории на ден, които за твоите килограми са си перфектно. Чистил съм се сигурно вече  5 пъти с диета и постигам перфектни резултати с диета от 2000 калории на ден, като не губя мускулна маса и не стоя гладен през деня. На грешен подход си с 300 калории на ден (дано оцелееш ;) ), освен ако не си имал впредвид 3000 ;)

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.05.08 17:24.

Той май спомена, че е на минус 300 калории в диетата или не разбрах какво искаше да кажеш. :)

09.05.08
17:18

Даниеле, изтървал си един - (минус) ;)
т.е. BMR минус 300 калории. Посмъртно не виждам как бих оцелял с 300 калории.

Мнението беше редактирано от emzo на 09.05.08 17:18.

Д-

09.05.08
17:23

Дам тоя минус ми е убягнал ;)

Иначе до сега половината форум щеше да го линчува публично :)

П.П. И аз следя лога. Очаквам скоро да стане интересно :)

ГП

09.05.08
18:53

Здравейте.
И аз и аз също като Ради чакам да става “горещо” вече ... давай emzo от тоя лог зависи аз какво ще си купя ;)
Успех!

10.05.08
04:35

От тука гледам само аз май съм имал малко по-ериозни странични първите дни като леко сърцебиене в фитнеса и лек дисконфорт вечер от Fyre-a ... ДАже смъкнах на 2х1 дневно ...Иначе определено засилва метаболизма ...Този зелен чай направо...За пръв път на НВД да ходя 2 пъти дневно по голяма нужда ...И стомаха понякога направо го чувствам как изгаря :D И аз имам осещам, че имам повишаване на температурата но не съм мерил колко е точно ...Като цяло доволен ...Това е можеби първата добавка която найстина усещам, че има някакъв ефект върху мен ...А това за съня досегасамо първите 1-2 дена лек дискомфорт сега спя като пън...Апетита го намали само първите дни ...
Давай аз имам още 3 седмици с него после почивка :)

10.05.08
05:33

Аз с двете нули нямам проблеми, приемам достатъчно фибри.Бях писал за проблеми с кръвното в дневника на Иван Шишманов, но те не бяха от Fyre, а от нещо съвсем друго.

Ден 9
Наистина не го усещам вече, доста бързо привикнах.Деня започна добре(30мин вело) и в буквалния смисъл каталясах още на обед.Вдигнах карбс(кафяв ориз), но и те не помогнаха и се наложи да изместя тренировката в залата с 1 ден.Прибрах се от работа и почти веднага заспах.

Мнението беше редактирано от emzo на 10.05.08 05:35.

10.05.08
05:43

Да спомена за тежката артилерия:
Gaspari Nutrition - Thermogenic Thyrotabs - http://www.discountanabolics.com/p/GN13
Спряни от производство поради проблем с името (било патентовано) и ще се появят по-късно тази година с ново име.
Общо взето с големи очаквания съм и към този продукт:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=106438881&highlight=thyrotabs
Както казват в бб.ком има два варианта:
1. топиш малко мас като всеки продукт
2. топиш адски много мас
Eто и ревю на един много уважаван representative, който btw много пъти ми е помагал със съвети:
http://forum.bodybuilding.com/showpost.php?p=111031181&postcount=93

Така ето и начина, по който ще се приемат:
option 1: ( 90 tabs ) ( 6 weeks )
Days 1-3 1/day
Days 4-7 2/day
Days 8-34 3/day
Days 35-38 2/day
Days 39-42 1/day

Четох доста, разпитвах доста и реших да направя tapering.

Мнението беше редактирано от emzo на 10.05.08 05:50.

10.05.08
06:41

Emzo, сорка за въпроса, но ровейки, откривам, че си само на Файър, така ли? Не приемаш друг бърбър, било то термоген или липо?

11.05.08
08:11

Ден 10 - мразя да работя в Събота :D
Отново гадно време, отново велото у нас(30мин), отлична тренировка в залата(благодарение на Fyre), за сметка на това вечерното кардио беше много зле.40min след вечерния прием имах киселини - причинителя беше Fyre, трябва да видя коя съставка може да е виновна.
Разравях си шкафа и намерих останал Y HCL, който може да добавя към края на опаковката.

Сега за Тиротабс:
Според Гаспари ефекта им започва да действа около 7-8ия ден.Да, наистина е така.Засега от тях усещам само топли и студени вълни, температурата ми си е същата без промяна, а най-вероятно като се знам няма да мръдне.Също така средно 2 пъти на ден ушите ми стават червени като домат, работя с клиенти и малко .... кофти, добре, че бързо отшумява.

Fyre - 3x2капс сутрин, обед и вечер на празен стомах - за мен това е важно, тогава го усещам и съм сигурен, че се е усвоил.
TTabs - 3x1 tab - сутрин, обед и вечер на равни интервали, отново на празен стомах,по препоръка на @pu12en12g

11.05.08
10:35

Днес е хубав ден:
1. Неделя - почивен ден.
2. Ден за отчитане на постигнатите резултати, а те са естествено са добри.
Винаги на гладно сутрин след като съм посетил двете нули.
Тегло - 82кг (-3)
Корем, на нивото на пъпа  -1.5см
Талия -2.5см (срам ме е да кажа стойностите  :lol:  )
Колко е вярно нямам идея, меря се с Миотейп.

Малко бързо тръгна теглото надолу, но ако трябва ще коригирам диетата.Засега съм на -300калории. (минус Даниеле :P )

p.s. да уточня, че доста хора ме питаха, нямам зареждащи дни т.к. дефакто аз всеки ден съм с достатъчно карбс и само 4дни в седмицата по 40гр стафиди след тренировка.

Мнението беше редактирано от emzo на 11.05.08 10:37.

казано от emzo на 11.05.08, 10:35:

Днес е хубав ден:
1. Неделя - почивен ден.
2. Ден за отчитане на постигнатите резултати, а те са естествено са добри.
Винаги на гладно сутрин след като съм посетил двете нули.
Тегло - 82кг (-3)
Корем, на нивото на пъпа  -1.5см
Талия -2.5см (срам ме е да кажа стойностите  :lol:  )
Колко е вярно нямам идея, меря се с Миотейп.

Малко бързо тръгна теглото надолу, но ако трябва ще коригирам диетата.Засега съм на -300калории. (минус Даниеле :P )

p.s. да уточня, че доста хора ме питаха, нямам зареждащи дни т.к. дефакто аз всеки ден съм с достатъчно карбс и само 4дни в седмицата по 40гр стафиди след тренировка.

Определено добро развитие, но ако е десети ден, значи водата прави резултата. След още 1 седмица вече измерванията ще дадат по-точна представа.

Имам един въпрос: влияе ли ти на съня? Кофеинът вътре колко е? 200 мг ли?

11.05.08
11:21

Хаха, подценяваш ме Ради ;)  , на диета съм преди да почна стакчето.Т.е. погрижих се водата да я няма.
3х2 капс ще рече 600мг кофеин, да ти кажа честно имах 2 трудни вечери.После свикнах много бързо и спя като къпано бебе.
ТТабс не са стим и не оказват по никакъв начин влияние на съня.

Да, да, аз за Огъня питах. Хех, това с водата ми хареса :)
А кафе пиеш ли принципно? Т.е. привикнал ли си вече към кофеина или е само от добавката?

11.05.08
11:28

Tzzz, никакви кафета и др. източници на кофеин, повече от 600мг не съм качвал и не виждам смисъл да качвам.Преди това не бях пил 2-3 месеца кафета.
Принципно имам 2 опаковки Огънче, но мисля да направя почивка след 1та.

11.05.08
12:30

казано от emzo на 11.05.08, 10:35:

Евала за диетата и аз така чистя. Не си като повечето дето правят някакви извратени НВД диети взети от състезатели, от които ти се иска да починеш още първия ден.
Ако пишеше хранене и трениране подробно щеше да е по-интересно! Успех!

11.05.08
13:07

Keep up the good work ! Незнам дали са те питали , но направи ли си пре-снимки за да има накрая едно сравнение пре и пост :) .

12.05.08
05:29

Ден 11
Станах много късно и се наложи приема на Fyre да е 2х2 капс.
Кардио - бягане сутрин, успях да ги направя 24мин (+1км), надявам се и на повече като “олекна”.
Вечерта - 40мин вело (нисък интензитет - 30км/ч).

п.с. нямах апетит, наложи се да си наваксам белтъчини с 2 допълнителни шейка.
3 часа след 1ия прием - дали от бягането дали от ТТабс имах 37.1темп за около 30 мин.

Мнението беше редактирано от emzo на 12.05.08 05:35.

12.05.08
09:07

Emzo няма да е лошо да си пуснеш  и хранителният режим да го видим за какво става въпрос, със сигурност не съм единственият които изспитва желание да го види как си го измаисторил.

12.05.08
09:33

Ами не беше това идеята, но за днес съм си приготвил това:
Кардио
след него Протеинов шейк +овес - blended
Закуска -  овесени ядки + 4 белтъка + плoд (днес ябълка)
Обяд1 -  свинска пържола + кафяв ориз + салата отгоре със сирене малко+ рибено масло
Обяд 2 -  пак същото, ама пилешка пържола
Предтрен. хранене -  овесени питки ала Нео(дано да чете още форума)
след тренировка - 40гр срафиди и протеинов шейк
Вечеря - мощна пържола с голяма зелена салата и нищо друго.

До скоро даже бях и без протеинови шейкчета.

12.05.08
19:24

Добре е режимът ти но не ми е ясно това, шеикът  и овесените ядки веднага след трен би ли ми пояснил малко.

13.05.08
05:45

Ден 12
Минах без кардио сутринта, вечерта пък в залата нямаше свободно вело (един вид се прецаках).
Вечерта пламнах и стоях червен поне 2 часа - явно тиротабс достигат пикова концентрация.Темп - 35.7.

14.05.08
05:23

Ден 13
Нищо особено за отбелязване, минах само с кардио след тренировка (HIIT - 20мин).Доста се потях, а времето си беше смотано.

ГП

15.05.08
12:34

емзо...ще продължаваш ли да пишеш за храненето си,защото ми е интересно да проследя една,две седмици как се храниш ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1