Аре пичове малко помощ за програма :)

06.05.08
21:25

Здравейте !
Искам да ми направите програма за отслабване че съм леееко пълничък :D .Като за загрявка тренирах 1 месец и сега вече е време за програма ходя на фитнес сутрин ,4 пъти седмичко има доста уреди ето и сайта на фитнеса http://www.vitality-fitness.hit.bg/ виждат се повечето уреди на снимките на 16 години съм и тежа ..около 96 кг :D ае мерси предварително

BU

06.05.08
21:29

хаха,къф тъп модел сложили на снимките си. :) Толкова много възможности с нея на тези разнообразни уреди а толкова малко време... “-професионално обслужване” с тази жена отпред звучи малко...пък може би само аз правя такива асоциаций :cheese:

Ми какво да ти препоръчаме,което не е написано в сайта?!Прочети статиите за отслабване,тренировки,хранене...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 06.05.08 21:31.

06.05.08
21:39

btw с изключение на днес(Честит имен ден на всички) не ям тестени изделия независимо какви са и сладки изделия :) ,а и играя пинг понг много :D

BU

06.05.08
22:32

казано от ivo на 06.05.08, 21:39:

btw с изключение на днес(Честит имен ден на всички) не ям тестени изделия независимо какви са и сладки изделия :) ,а и играя пинг понг много :D

Да бе,сигурно!Пък аз с изключение на днес спазвам стриктна тренировъчна програма и хранителен режим!!  :lol:  :roll:

Пинг-понга го дръж минимум 40 минути и гледай да движиш таза повечко!

07.05.08
00:37

ок за пинг понг-а разбрах но найстина с изключение на 6.5.2008г. не ядох горепосочените неща 3 седмици нема еб*вка  ,в сайта не намерих нищо като за себе си :D може да съм пропуснал,моля ви кажете ми

07.05.08
02:33

“Искаш” да ти направим програма?? А пари за аборт не искаш ли?
Сядай да четеш, никой няма да ти свърши работата вместо теб!
Фитнесчето е малко наблъскано, ама е добро.

BU

07.05.08
02:52

Ма не,работата е там,че нещата са толкова стандартизирани,та се налага да пишем едно и също на всеки.Индивидуална програма пък не се прави само с ръст и кила...А да не говорим,че всеки знае как се топят мазнини...

Жокер: С писане по форуми не става...виж с четене-може би! :)

Не,че аз съм изчел всички статии.Повечето съм ги минал по диагонал,защото са бая скучни.Просто тренирай до припадък ако питаш мен.Хората прекалено усложняват този процес...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 07.05.08 03:10.

07.05.08
08:31

казано от DeadManWalking на 07.05.08, 02:52:

Е аз чета в този форум :D ,да разбирам ли че може да си блъскам колкото си искам и да е без програма ?!?!?!?!?!?!?!

BU

07.05.08
08:38

казано от ivo на 07.05.08, 08:31:

казано от DeadManWalking на 07.05.08, 02:52:

Е аз чета в този форум :D ,да разбирам ли че може да си блъскам колкото си искам и да е без програма ?!?!?!?!?!?!?!

Хах,не, просто използвай търсачката на форума.Търси програми за отслабване,виж в сайта програма за начинаещи,виж диети и т.н.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 07.05.08 08:40.

07.05.08
09:09

Тренирай като животно , не яж гадна храна , движи се , Пий вода като замаян , тренирай още .Аз бих ти препоръчал да експериментираш с 2разови тренировки

07.05.08
10:59

малко оффтопик кат каза пии вода :) ако пиеш 5 литра вода на ден моеш ли да качиш маса(не мускулна)от ужеличаването на нивото на водата в всяка клетка :) звучи глупаво,но ми е интересно !

07.05.08
13:18

казано от ivo на 06.05.08, 21:25:

Здравейте !
Искам да ми направите програма за отслабване че съм леееко пълничък :D .

Тичане , в комбинация с тренировки с тежести.

07.05.08
21:47

казано от valerious на 07.05.08, 10:59:

малко оффтопик кат каза пии вода :) ако пиеш 5 литра вода на ден моеш ли да качиш маса(не мускулна)от ужеличаването на нивото на водата в всяка клетка :) звучи глупаво,но ми е интересно !

Не ми се вярва до колкото знам водата стимулира метаболизма ,а на тренировки човек се поти и едно количество от нея се изпарява така да се каже специално ще питам Биоложката за това :)

ВН

07.05.08
21:59

Чефо, на начинаещ 90 кг младеж двуразови тренировки ако дадеш е като да го убеждаваш да се откаже от спорта. Иво, в изданието има много схеми за отслабване. Разгледай, чети и мисли.

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 07.05.08 22:00.

08.05.08
00:11

valerious - не ти е много ясен въпроса, но голяма част от мускулите ти съдържат вода, когато тренираш за да качиш мускулна маса, трябва да пиеш много вода 5-6-7 литра дневно да речем , придружена от много храна. Но това за клетките итн, са глупости. Водата се абсорбира предимно от мускулната тъкан и някой други органи..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1