07.05.08
14:26
Този сплит го взех от една енциклопедия за културизма. Стори ми се странно защо няма в програмата рамо... Исках да видя и вашето мнение.
Понеделник:
Бицепс, Трицепс, Подбедрици;
Вторник:
Бедрена мускулатура, Глутеуси, Коремни мускули;
Сряда
Гръдна, Гръбна мускулатура, Аеробика;
Четвъртък:
Почивка
Петък = Понеделник
Събота = Вторник
Неделя
Почивка + Аеробика
07.05.08
17:51
Така не може да се каже, няма никаква информация за обема и интензивността на тренировките. Не даваш и данни на практикуващия тази програма...
07.05.08
18:07
Незнам бате ама тая програма ми прилича на некоя създадена за жени.
Лично аз не бих съчетал гърди и гръб в 1 ден, нито да правя дадена м.г. 2 пъти седмично.
07.05.08
19:04
казано от Стоянчо на 07.05.08, 19:01:
Лично аз не бих съчетал гърди и гръб в 1 ден, нито да правя дадена м.г. 2 пъти седмично.
И едва ли не би правил рамо ;)
07.05.08
22:04
TripleH, давай да обсъдим следващата програма в енциклопедията :).
казано от Владимир Недков на 07.05.08, 22:04:
TripleH, давай да обсъдим следващата програма в енциклопедията :).
Нaй - добре, че тая програма е малко шантава
Мнението беше редактирано от topeto на 08.05.08 08:04.
08.05.08
16:38
Да и на мен ми се струваше доста шантава и за това исках да видя какво е вашето мнение :)
Тази програма я взех от една друга книга Making The Game:
Понеделник (Heavy Day: по-голяма тежест и по-малко повторения (6-10) за всяко упражнение):
Гърди: Повдигане на щанга от лег, Повдигане на щанга от полулег; След известно време мога да добавя и флайс от лег или полулег
Рамене: Повдигане на дъмбели от седеж над глава, повдигане на дъмбели в страни
Трицепси: Трицепсово разгъване на горен скрипец, Повдегане на щанга от лег с тесен хват, Френски преси с дъмбел от седеж
Вторник (Light Day: по-малка тежест и повече повторения (12-15) за всяко упражнение):
Гръб: Придърпване на горен скрипец от седеж, Придърпване на дъмбел; След известно време мога да добавя мъртва тяга и Гребане с щанга
Бицепси: Бицепсово сгъване с щанга, Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж, Концентрирано сгъване на дъмбел от седеж
Крака: Leg extensions, Лег преси, Leg curls, Повдигане на щанга за прасци от стоеж
Сряда
Кардио и след това коремни преси
Четвъртък (Light Day:по-малка тежест и повече повторения (12-15) за всяко упражнение):
Както в понеделник:
Гърди: Повдигане на щанга от лег, Повдигане на щанга от полулег; След известно време мога да добавя и флайс от лег или полулег
Рамене: Повдигане на дъмбели от седеж над глава, повдигане на дъмбели в страни
Трицепси: Трицепсово разгъване на горен скрипец, Повдегане на щанга от лег с тесен хват, Френски преси с дъмбел от седеж
Петък (Heavy Day: по-голяма тежест и по-малко повторения (6-10) за всяко упражнение):
Както във вторник:
Гръб: Придърпване на горен скрипец от седеж, Придърпване на дъмбел; След известно време мога да добавя мъртва тяга и Гребане с щанга
Бицепси: Бицепсово сгъване с щанга, Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж, Концентрирано сгъване на дъмбел от седеж
Крака: Leg extensions, Лег преси, Leg curls, Повдигане на щанга за прасци от стоеж
08.05.08
18:23
Тежка е и тази програма. Все пак не всички трениращи имат стажа и химията на “The Game” ;-)
11.05.08
14:00
С подходящи килограми смятам, че тази програма е доста добра ;)
казано от TripleH на 11.05.08, 14:00:
С подходящи килограми смятам, че тази програма е доста добра ;)
Щом смяташ..
Мерси, че ни я показа. Успех.
11.05.08
17:50
М-м-м да, изглежда като рецепта за претрениране (т.е. стрес, от който ти специално няма да извлечеш полза). Защо не опиташ да я изпълниш без хеви дюти? Разбирам да я тестваш, ако си в застой. Примерно висок си 175 тежиш 100 кг (15% подкожни) и все не можеш да ги качиш до 107. Ок, опитай я тогава. Ако растеш и с по-лека система, защо ти е да оставяш здравето си в залата?
При все че съм песимист, ще се радвам да постигнеш нещо с нея. Сподели как се чувстваш и какъв напредък си постигнал след 4 седмици по програмата.
Поздрави и успех!