Претрениране ако може малко помощ :)

07.05.08
16:43

Значи вапросами е лесен :P мисля .Ако сам претренирал гърдите и ръцете примерно тези 2 мускулни групи какво трябва да направя да спра да тренирам извесно време или да си продалжа но просто да намаля сериите защото мисля че сам претренирал гърдите от начало като почнах да ходя на фитнес незнаех относно сериите и правех по 5 6 сери някога по 4 и сега сам вече от 2 месеца може би на 4 сери .Просто ги намалих серите на 4 но ако още претренирам какво трябва да направя  да спра да тренирам извесно време или да си продалжа но просто да намаля сериите благодаря предварително ;)

07.05.08
17:06

Спри за седмица за да се възтановиш хубаво и след това направи сериите на 3 даже. Прецени си сам де, зависи от много неща, но ... PO

Мнението беше редактирано от difference на 07.05.08 17:07.

TI

07.05.08
17:44

Нещо не те разбирам с тия 4 серии за гърди. Аз права по 15-16 и ми няма нищо(само треска). Ти с тия 4 серии нз как се натоварваш изобщо да не говориме за претрениране. Обясни малко повече за тренировката си и за това какви са признаците на претрениране при теб.

07.05.08
18:22

ми аз правя прирамида горен лег прав лег флаис и кофички сменямно с крос уовар флаис през седмица ги редувам

полу лег - 4 сери (12,10,8,8)
лег (10,8,8) 3 сери
флаис 3 серии (12,12,10)
кофички 4 х Колкото мога това са ми!
Ми аз спрях за 4 дни миналата седмица четвъртак петак сабота неделя спрях и тая седмица пак правих по 4 сери значи да спра за 1 седмица и да почна по 3 сери Мерси много !

TI

07.05.08
18:35

Колко често тренираш по тая програма?

07.05.08
18:58

Спри да тренираш гърдите за ок.месец.

Претренирането не е локално явление на тялото. Целия си отпаднал, сънлив, не ти се хваща щанга. Не може ръцете и гърдите да са ти зле, а гърба да ти върви примерно :) Почини една седмица тотално. Ако учиш/работиш гледай да е някоя по - спокойна седмица. Дето се вика нагоре с краката нон стоп ако си най - добре. Това е.

07.05.08
20:18

Ми скоро почнах по нея до сега бях без флаис кофички лег горен лег и горен лег с дамбели.Но не чуствам че са птретренирани мисля че растат като гледам не след сяка тренировка имам здрава мускулна треска да кажем имало е случаи да дигам повече килограма а по малко мускулна от преди когато с по малко килограма това е по някога но като чета и като ми казват че  това е било много по 5 сери и се притеснявам и реших да попитам но иначе не чуствам преомора след сяка тренировка нали си имам мускулна и до другия пат ми минава нищо им няма на гърдите и си ги тренирам.Но незнам за това реших да се допитам до по опитни хора.Благодаря !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1