Качване и отслабване едновременно?

NA

08.05.08
20:16

на4и от 2 месеца сутрин ходя на фитнес а ве4ерта бягам.Свалил см км 5 кг ама не6то не ка4вам пк ям мноо протеножи храни,и тренирожките ми са тежки по 6-8 повт за маса.Вапроса ми е ако продалйавам така дали 6е продалжа да свалям мазнини и хем да ка4вам мусколна маса.На фитнес ходя от година а бягането преди 2 месеца го вклиу4их.174/68 кг см 15 год.имам малко мазнини по корема които искам да махна и да искарам пло4ки.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:31.

08.05.08
20:47

искаш да качваш и да сваляш?ми почни да тренираш в фитнеса и имаи търпение,за твоите килограми нямаш много мазнини така че ако спазваш хранителен режим и ходиш редовно постепенно ще придобиеш желания вид,с бягането не прекалявай щото може да попречи на възтановяването или натрупването на мускулна маса .

TI

08.05.08
20:48

Щом искаш да сваляш сваляи. Ама ти май искаш и да качваш. Тука вече идва въпроса какво искаш повече да имаш плочки или да си голям и едър. Няма да стане и двете. Ти  тичаш всяка вечер и се чудиш защо не качваш. Еми то няма да стане така. Също за да качваш не е достатъчен само протеин, трябват много въглехидрати, а също и прилично количество мазнини. Така че реши какво искаш за себе си и поеми по един от двата пътя.

BU

09.05.08
03:43

Качване:

Положителен калориен прием

Сваляне:

Отрицателен калориен прием

Двете заедно = Ти в ред ли си? :]

казано от na1xn на 08.05.08, 20:16:

Свалил см км 5 кг ама не6то не ка4вам.

.....no comment….

Мнението беше редактирано от BusyMan на 09.05.08 03:45.

Неточно е поднесен въпросът, иначе вече имаше няколко теми във форума, в които се споменава и как би могло да се направи качването на мускулна маса и едновременното изгаряне на мазнини.

09.05.08
08:36

Има такова нещо като качване на ММ с отрицателен прием.Само ,че повечето хора го смятат или за легенда или за невъзможно.Невъзможни неща няма .С добър ген , добър тренировъчен режим и с качествено хранене аз вярвам че може.За мен обаче е невъзможно , поради липса на ген и на качествена храна.

ВН

09.05.08
12:33

казано от DeadManWalking на 09.05.08, 03:43:

Качване:

Положителен калориен прием

Сваляне:

Отрицателен калориен прием

Двете заедно = Ти в ред ли си? :]

казано от na1xn на 08.05.08, 20:16:

Свалил см км 5 кг ама не6то не ка4вам.

.....no comment….

Мъртвец, наред си е момчето. Виж какво съм писал за калориен шок и за въглехидратно въртене и преформиране в сайта. Аз самият съм променял тялото си по подобна схема. Възможно е, но изисква инвестиция от много време. При начинаещи е два пъти по-възможно.

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 10.05.08 08:38.

BU

09.05.08
15:35

Ахааа,калориен шок значи 2 седмици да се чувствам като боклук и да ми се яде като на бездомно куче пред месарски магазин,а в следващите две да ходя с подут корем и да ми е тежко...голяма оферта!
Иначе интересна статийка,не го знаех.Виж,въртенето на въглехидрати е по-удачно,но кой може да я спазва стриктно?Авторът на темата - едва ли.

Ще си държа на метода плюс и метода минус и ще си трая,ако питате мен. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 09.05.08 15:37.

ВН

09.05.08
20:39

Въпрос на вкус, въпрос на избор. И това и другото работят. Естествено, дългата и постепенна периодика е по-лесна за спазване, от хибридните режими.

10.05.08
06:16

казано от Владимир Недков на 09.05.08, 12:33:

Мъртвец, наред си е момчето. Виж какво съм писал за калориен шок и за въглехидратно въртене и преформиране в сайта. Аз самият съм променял тялото си по подобна схема. Възможно е, но изисква инвестиция от много време. При начинаещи е да пъти по-възможно.

Абсолютно! Аз също изпробвах ротацията и ефекта е поразителен :)
Калорийният щок също не е за подценяване. Много е хитро, даже!

BU

10.05.08
06:53

Не знаех, че има начин да се покачи мускулна маса и да се свалят мазнини...Аз ще си го карам на метода плюс и метода минус,пък вие си играйте на шах и мат. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1