пак корем

22.04.08
18:37

Проблема ми е следния - корема ми е подут а искам да изкарам пресата :) аз съм с нисък % подкожни мазнини по простата причина че съм малко кг 70 и съм 180см  мускола е отдолу защото тренирам 7-8 месеца и правя коремни преси с тежест  4х20 с 10кг и вдигане на крака от вис и  като стегна корема и 8те излизат но като е отпуснат се 1 топка см глътнал и няма и помен за коремен мускол. Та какво да направя та да  го прибера тоя корем ? Целта ми е да качвам ММ колкото се може по чиста спазвам диета и в момента добавките които приемам са креатин етил естер, протеин , трибестан и бцаа

22.04.08
19:03

Еми ако си на ВВД е така и аз съм с леко подут корем, но то си е нормално като качваш пресата не е така релефна :-). Ако си толкова държиш на корема, предлагам ти след 6-7 да не ядеш толкова въглехидрати, но решението e или маса или преса :-)

Мнението беше редактирано от kuKy на 22.04.08 19:06.

22.04.08
19:10

Вакуумки, пич. И ако не беше толкова мързелив вече щеше да си го прочел по другите теми и нямаше да ти е подут корема.

22.04.08
21:35

НВД , кардио и както каза колегата - вакуумки

23.04.08
09:44

Мине ли 16.00 яж само яица,пил.месо,язвара,риба въобще по богатите на протаин храни.

Креатинът не задържаше ли вода и съответно от там идва “издутия” ефект.

24.04.08
08:31

казано от MI5 на 24.04.08, 08:02:

Креатинът не задържаше ли вода и съответно от там идва “издутия” ефект.

Креатина задържа вода, но в самите клетки по цялото и като цяло понабъбваш целия, не ти се надува корема.
Тука дето се пише за кардио и ниско въглехидратно хранене - пича е 70 кила с малко мазнини(той си го е написал), не му трябва малко въглехидрати, а да си прибере корема навътре. А като искаш да изкараш пресата да ти се вижда трябва да имаш първо преса, после да имаш малко мазнини и общо взето тогава ти трябва гореспоменатата диета. Издутия корем се получава от хлабави коремни мускули, редовно преяждане(тоест разширен стомах), някой момичета който са много слаби и кльощави имат същия проблем(четох за една дето толкова се беше побъркала, че не пиеше вода и не ядеше през деня, за да не и се надува корема и да изглежда готина :) - а на всичкото отгоре правеше сума ти коремни преси). Като правиш преса(коремни преси, вдигане на крака и там каквото правиш) развиваш корема, но повече външната мускулатура, а вътрешната се засяга по малко. Аз имах същия проблем, беше ми издут корема, сутрин не можех да се изсера, пърдях като машина за пърдене. От няколко месеца всяка сутрин правя 3х3 вакуумки(това по принцип е йогистко упражнение) и нямам никакви проблеми от тоя род, а и корема ми се прибра няколко сантиметра навътре(не съм отслабнал, нито ми се виждат плочките или нещо от тоя род, просто си отиде навътре, където си му е мястото). Във ветника четох още едно подобно пак йогистко упражнение, което като пробвах имаше същия ефект като вакуумките, но ми е по сложно за изпълнение. Така че пич, ако искаш да направиш нещо по въпроса - тренирай си както си тренираш, не е нужно заради издутия корем да си променяш тренировката и храната, просто прави корем в залата и моят съвет е 1-2 пъти на ден прави вакуумки - 3х3(упражнението се казва на английски stomach vacuum и има клипче как се изпълнява в bodybuilding.com, а тука в сайта има няколко теми, в които е много точно описано как се прави). А и задължително това се прави на празен стомах и близо до кенеф(най-добре е сутрин преди закуска).

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 24.04.08 08:35.

11.05.08
15:50

Вакуумки - какво е това?

BU

11.05.08
16:58

казано от Demoman на 11.05.08, 15:50:

Вакуумки - какво е това?

Не,ти трябва да се шегуваш...Човека беше повече от изчерпателен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1