Упражнения за орефляване??

FI

11.05.08
14:21

http://www.bb-team.org/images/gallery/untitled_medium.JPG

Ако някой зн да каже упражнение за там да го поизчестя !

11.05.08
14:50

Диета + кардио

BU

11.05.08
14:54

казано от RedWalker на 11.05.08, 14:50:

Диета + кардио

Хм,а дали ще помогне и за моя проблем.Имам малко мазнини ето тук:

Какви упражнения да правя за да орефля?

11.05.08
15:25

казано от DeadManWalking на 11.05.08, 14:54:

Диета + кардио

Хм,а дали ще помогне и за моя проблем.Имам малко мазнини ето тук:

Какви упражнения да правя за да орефля?

и аз качих малко в дупето може би от креатина какво да правя за да го отстраня

11.05.08
15:35

Диета + кардио

BU

11.05.08
15:40

казано от RedWalker на 11.05.08, 15:35:

Диета + кардио

Ако искате разнообразие и нещо по-сложно пробвайте - кардио + диета . :)

Не,сериозно,няма упражнения за сваляне на мазнини.Има движение,спорт,активност за изгаряне на калории,а нашата цел е тези калории да идват от мазнини. :)

Освен това колкото повече мускулна маса,толкова по-малко мазнини.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 11.05.08 15:40.

FI

11.05.08
16:17

Добре де може и да не съм се изразил правилно кво да правя за да изразя прехода между бицепса и рамото смисъл рамо ли да дигам повече бицепс ли някво друго средно упражнение??

Нещо такова трябва да стане http://www.bb-team.org/images/gallery/Primerno_tova_medium.JPG

Само да спомена рацети са ми чисти но там просто не стой изпъкнало само кожа има коята стой накък безжизнено може от бицепса да е може и от рамото или от двете заедно нз

Мнението беше редактирано от FitnessFreak на 11.05.08 16:18.

11.05.08
17:21

Тренирай повече рамо!

TI

11.05.08
17:27

За да постигнеш ефекта от снимката трябва доста да ти порастне ръката(предполагам). А иначе за да се отделят рамото от бицепса и трицепса трябва да си се тренират и трите мускула :-) . Когато рамото расте се получава линията която ти искаш, но за целта си трябва доста трениране и за рамо и за бицепс. И най-важното НЕ трябва да имаш мноу мазнини, защото те скриват детайлите на мускулите. Така че тренирай всички мускулни групи и когато станеш достатъчно обемен ще видиш това което искаш освен ако не си омазнил мноу. Надявам се да си ме разбрал.

FI

11.05.08
19:25

казано от tisho на 11.05.08, 17:27:

За да постигнеш ефекта от снимката трябва доста да ти порастне ръката(предполагам). А иначе за да се отделят рамото от бицепса и трицепса трябва да си се тренират и трите мускула :-) . Когато рамото расте се получава линията която ти искаш, но за целта си трябва доста трениране и за рамо и за бицепс. И най-важното НЕ трябва да имаш мноу мазнини, защото те скриват детайлите на мускулите. Така че тренирай всички мускулни групи и когато станеш достатъчно обемен ще видиш това което искаш освен ако не си омазнил мноу. Надявам се да си ме разбрал.

Очевидно при мене проблема е в предно рамо някъкси ми изостава и мисля малко да експериментирам да го понатоваря пък ще видим.

12.05.08
08:39

За да се сепарира трябва и двете мускулни групи да са ти на ниво, т.е. и рамото и бицепса да са добре развити.

12.05.08
09:26

На мен ми се сепарира силно  тази част. Сцепвам си предното рамо от тренировки. 1 упражнение с макс. кг. по 8 повторения. Направо трябва да усещаш как ти се цепят фибрите вътре.
Офф: Тенденцията е по - слабо да е задното рамо, но хроа всякакви. ;)

Мнението беше редактирано от iasen на 12.05.08 09:28.

12.05.08
18:32

за да ти се “сепарира” трябва да си поизчистен, да има релеф за да се виждат главите на рамото.

а за релефа си е хранителния режим, кардио, 12 повторения ако искаш даже, суперсерии... но всичко това е неефикасно, ако не е съчетано с правилен хранителен режим.
Тука хората с луди по НВД, но може да се чисти и с Отрицателен калориен баланс (25-30%) и много протеин, не много въглехидрати и така..
успех, пиши кво става.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1