Даите ми съвет

11.05.08
20:41

Значи момчета и момичета имам няколко въпроса, а те са пъвият е. В Сряда като имам Гръб и трицепс  кое първо да прая първо да почна с трицепса за да иам повече сила или с гърба.Втория е В петък имам крака и рамо но правя някои път полоувър но ми тренира и рамото тва смисал напрегега ми го а аз иам проблем с него пука ми и трябва да качвам мусколна маса на него за да се прикрепи по добре самото рамо как да ви го обесня да се засдрави 1 вид :). Първо рамото да правя и да иам мн сила да го напомпам след два клек и после пулоувър на бърже 3 серии по 12 даите съвет :) кое пъвро да правя и в двата дена :)

HE

11.05.08
22:58

казано от Стефан Петров на 11.05.08, 20:41:

Значи момчета и момичета имам няколко въпроса, а те са пъвият е. В Сряда като имам Гръб и трицепс  кое първо да прая първо да почна с трицепса за да иам повече сила или с гърба.Втория е В петък имам крака и рамо но правя някои път полоувър но ми тренира и рамото тва смисал напрегега ми го а аз иам проблем с него пука ми и трябва да качвам мусколна маса на него за да се прикрепи по добре самото рамо как да ви го обесня да се засдрави 1 вид :). Първо рамото да правя и да иам мн сила да го напомпам след два клек и после пулоувър на бърже 3 серии по 12 даите съвет :) кое пъвро да правя и в двата дена :)

Във вторник първо с гърба започни, пак в петък според мен трябва да започваш с краката ,но да изкажат мнение и
по компетентните

Мнението беше редактирано от HeRo на 11.05.08 22:59.

12.05.08
08:40

Принципът е първо голяма мускулна група, после малка, т.е. първо гърб, после трицепс, първо крака, после рамо.

12.05.08
09:21

Или ако ти е изоставаща мускулната група, ВИНАГИ тя да е с приоритет и в началото на седмицата дори! ;)

Добре но в петък след клек мисля да права пулоувър но ме поболва рамото ще ми навреди ли после на упражненията за рамо демек ще ми спадне ли силата или издражливоста ?!?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1