Зала за жени във Варна

10.05.08
11:50

Знаете ли, дали има зала във Варна, която да е само за жени? Не, че имам нещо против това, да тренирам около мъже, но все пак искам да знам.

12.05.08
09:14

Има една до пазара-незнам как се казва улицата и не съм ходила лично,но мои познати са ходили и са доволни.

12.05.08
09:19

Кой от всички пазари? :)

12.05.08
10:11

Не е трудно да се досети човек,че щом не уточнявам някой квартален пазар,значи става въпрос за Централния Кооперативен,повече познат като Колхозен......незнам още какви уточнения да направя :P питон,ако знаеш някой такъв фитнес-кажи и обмени информация :)

12.05.08
15:02

Jeny
явно говори за фитнес “Ева”.Улицата е “Баба Тонка “-незнам кой номер.
На ул “Струга “има  една зала “Дивас”,част е от козметичен салон и соларно студио.
Тя се води “женска ” също:)
И двете зали са супер малки!Има-няма 20квадрата.баси, то моят хол е по-голям хи-хихи.
Първата е под земята  даже..:cheese:
Уини-директно ти казвам,че стават само за губене на време тези зали :)
За други не се сещам:)

12.05.08
15:32

казано от tigra на 12.05.08, 15:02:

Уини-директно ти казвам,че стават само за губене на време тези зали :)
За други не се сещам:)

Ok, това ми стига изобщо да не се наемам да ги търся. Мерси, все пак.  :)

21.01.09
10:13

Е какво само тия двата ли са???

29.01.09
07:37

Тези двата - Ева и Дивас и аз ги зная...смешна работа...по-добре в къщи да си тренираш без оборудване... ако се надупят две жени за тяга, за трета няма да има място :-)

Чувала съм за още една около Колхозния пазар (не Ева) - мисля, че е някъде в уличките зад пощата, от която много жени са доволни - имало и групови, и индивидуални тренировки...Но така и не успяхд а разбера къде точно се намира...

29.01.09
09:47

Хихи, мерси Лимке... ам’ вече не ми трябва  :-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1