10.05.08
11:50
Знаете ли, дали има зала във Варна, която да е само за жени? Не, че имам нещо против това, да тренирам около мъже, но все пак искам да знам.
Има една до пазара-незнам как се казва улицата и не съм ходила лично,но мои познати са ходили и са доволни.
Не е трудно да се досети човек,че щом не уточнявам някой квартален пазар,значи става въпрос за Централния Кооперативен,повече познат като Колхозен......незнам още какви уточнения да направя :P питон,ако знаеш някой такъв фитнес-кажи и обмени информация :)
Jeny
явно говори за фитнес “Ева”.Улицата е “Баба Тонка “-незнам кой номер.
На ул “Струга “има една зала “Дивас”,част е от козметичен салон и соларно студио.
Тя се води “женска ” също:)
И двете зали са супер малки!Има-няма 20квадрата.баси, то моят хол е по-голям хи-хихи.
Първата е под земята даже..:cheese:
Уини-директно ти казвам,че стават само за губене на време тези зали :)
За други не се сещам:)
казано от tigra на 12.05.08, 15:02:
Уини-директно ти казвам,че стават само за губене на време тези зали :)
За други не се сещам:)
Ok, това ми стига изобщо да не се наемам да ги търся. Мерси, все пак. :)
Тези двата - Ева и Дивас и аз ги зная...смешна работа...по-добре в къщи да си тренираш без оборудване... ако се надупят две жени за тяга, за трета няма да има място :-)
Чувала съм за още една около Колхозния пазар (не Ева) - мисля, че е някъде в уличките зад пощата, от която много жени са доволни - имало и групови, и индивидуални тренировки...Но така и не успяхд а разбера къде точно се намира...