Тичане и фитнес в един и същи ден?

13.05.08
12:14

Така добре ли е?
Понеделник- Тренировка+Тичане
Вторник- Тичане
Сряда- Тренировка+Тичане
Четвъртък- Тичане
Петър- Тренировка+Тичане
Събота и Неделя- Почивка

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:30.

13.05.08
12:28

Да, добре е. Може за разнообразие някой от дните да замениш тичането с велоергометър.

13.05.08
13:17

И аз практикувам тренировка + кардио в един и същи ден. Доста съм доволен от резултатите, но за такъв ден трябва и яко възтановяване! Горещо препоръчвам Л-Глутамин (най-добрата антикатаболна добавка според мен).

13.05.08
13:23

Брато ти си  голям ентусиаст .. не е добре според мен мое претренираш не е необходимо толко натоварване  и то всеки ден !храната е  основното не  постояното натоварване !!

13.05.08
13:51

казано от BlackStyle на 13.05.08, 12:14:

Така добре ли е?
Вторник- Тичане
Сряда- Тренировка+Тичане
Четвъртък- Тичане
Петър- Тренировка+Тичане
Събота и Неделя- Почивка

Мисля, че в деня, когато правиш крака не е удачно да тичаш после.

BU

13.05.08
16:18

казано от Hvanatema на 13.05.08, 13:51:

казано от BlackStyle на 13.05.08, 12:14:

Така добре ли е?
Вторник- Тичане
Сряда- Тренировка+Тичане
Четвъртък- Тичане
Петър- Тренировка+Тичане
Събота и Неделя- Почивка

Мисля, че в деня, когато правиш крака не е удачно да тичаш после.

Незнаем дали ще прави крака...може да е решил да замести клековете с тичане. :)

13.05.08
18:45

Не знам колко искаш да свалиш(предполагам, че това е целта на занятието), но повече от 3 пъти седмично тичане според мене от личен опит ти казвам, че са достатъчни :) Аз лично си правя кардиото веднага след силовата тренировка ...

14.05.08
07:27

Аз почвам да тичам в 3:30, а да тренирам в 6:00 :) (следобяд става дума)

14.05.08
12:11

Имам 1 щура идея, но ще я кажа :)
Ми мисля си понякога да си връзвам леки гири за ръцете (2 кила 1-та) за да заякват :)

14.05.08
12:55

казано от BlackStyle на 14.05.08, 12:11:

Имам 1 щура идея, но ще я кажа :)
Ми мисля си понякога да си връзвам леки гири за ръцете (2 кила 1-та) за да заякват :)

Ми то се продават много тарикатски жилетки, накитници и глезенки с тежести(в тях, които предполагам ще са ти доста по-удобни(и по -скъпи :) ).

14.05.08
13:24

Линк ако може :)

14.05.08
13:48

Хехе пич, аз не съм магазинер :) . Бях гледал по клипове на трениращи такива аксесоари и като съм се ровил из интернет, не помня къде има. Пръсти имаш, клавиатуара също - остава ти само да се разровиш из нета :) .

BU

14.05.08
14:18

Тежести за крака/ръце са това. Продават се в “Метро” и в по-големите спортни магазини. Едно време като тренирах баскет ползвах такива (за крака) и има доста добър ефект върху бързината, а и натоварват доста прасеца.

14.05.08
15:40

И по колко струват тези за крака :)

17.05.08
08:00

Питай в Daobg.com там бяха дали един линк с всякакви такива принадлежности + екипировки за кик бокс и чували .
Лошо няма да тича и да тренира фитнес в един ден но все пак ще е добре едното да е сутрин другото вечер и както се каза яко възтановяване . Аз правих преди така но само няколко часа след тренировка тичах и започнах да горя мускул .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1