Идеята на темата мисля, че беше освен да кажете жени, коли, бира и да споделите каква професия имате или нещо от сорта.
03.08.07
05:39
казано от kiro_rs на 02.08.07, 13:06:
Идеята на темата мисля, че беше освен да кажете жени, коли, бира и да споделите каква професия имате или нещо от сорта.
Мисля, че точно това съм направил... или не си съгласен с мен!
1) семейство (тук причислявам и моето момиче)
др-те незнам как да ги степенувам така че: спорт, приятели и учене май ще е
04.09.07
11:19
Аз работя,като охранител,иначе се занимавам с бойни изкуства,каскади,фитнес.Общо взето отдал сьм се на спорта.
Нощем охрана,през деня в залата,това е общо взето.
Поздрави!
Научен сътрудник ІІ ра степен в БАН :coolsmirk: , специалист в сферата на визуалните изкуства. Професия, която изисква много ровене и четене както в библиотеките, така и в къщи. И не малко писане.... Но застояването и интелектуалното натоварване идеално се балансират с фитнеса, който подпомага и също така да се раждат добри идеи при самовглъбяване по време на кардиото :-)
13.10.07
17:02
Извън залата съм байкър :) Карам си колелото,правя си трикчетата,събирам погледите на момичетата/жените и т’ва е :)
Уча финанси в УНСС,а скоро мисля да започна да бачкам нещо,за да има повече сухо и за добавки,и за добър студентски живот...
Аз съм ученик,обичам да се забавлявам с приятели и разбира се да блъскам в залата :Д В момента не пия,щото тренирам,когато не тренирам може да се каже,че попийвам,цигари никога не съм употребявал,а и не ме блазнят.Излишен разход е.Не мога без да тренирам,а с това се променя и начина ми на живот.Както казват бензин в кръвта,при нас е желязо.Имам чувството,че и на колкото и да стана,винаги ще дигам,семейсвто ако щете,винаги ще отделям 3 пъти в седмицата по 1-2 часа за заличка.
Аз съм на 23 години и това лято се дипломирах, като бакалавър-инженер по електроенергетика. Сега уча магистратура същата специалност и работя като проектант във фирма, занимаваща се с проектиране и изграждане на вътрешносградни инсталации. Харесвам си работата, обичам да тренирам, но обичам така също кръчмите, дискотеките, танците и логично жените, без които тези изброените не струват. Любимата ми музика (може и да ви падна в очите, ама аз така или иначе не съм ви се издигнал, като нов във форума) е чалгата - все пак вижте заведенията. Това е от мен. Поздрави!
Аз след няколко дни ще чукна трийсетака, тренирам от сравнително скоро - 3 години. Преди точно толкова спрях цигарите и почнах да тренирам, защото буквално се чувах как дебелея ;) Занимавам се с чужди езици (не съм учител) и когато мога - тренирам 4 дена в седмицата след работа. След тренировки обикновенно си плюя на усилията и отивам да изпия по 2-3 бири с приятели ;) Уикендите гледам да не съм в София, чакам само да падне снега и почвам от петък да се изнасям на пистите. Обиколил съм бая страни да гледам Ливърпул, за съжаление не мога да кажа същото и за ЦСКА >:(
Мнението беше редактирано от vlade на 23.10.07 12:29.
11.11.07
15:47
Ами и аз да се разпиша... На 23 съм, до скоро учих усилено в НБУ Компютърни системи и технологии, но поооочти го завърших (само да си взема изпита по С++). ;-) Сега следвам История в СУ... Нещо превъртях и реших да се пробвам, а те взеха, че ме приеха... :-) Три години работих в сверата на охранителната дейност и така до 1 ноември. ;-) Сега, малко ще си почина от работа и ще се отдам на ученето и на спорта. Фитнеса е нещото без което не мога. В залата разтоварвам след работа или лекции... Просто там е моят втори дом. До скоро имах приятелка, но нещо не се разбрахме...жалко за изминалата година и половина... :roll: По дискотеки много не обичам да ходя, предпочитам кръчмета, да седнем с приятели и да побъбрим както си трябва. :) По отношение на алкохола, от време на време си позволявам по една биричка не повече. Пушенето и цигарите са нещото, което ненавиждам ! >:-(
Ми това е от мен. :coolsmile:
Мнението беше редактирано от Martin Nestorov на 11.11.07 15:51.
11.11.07
21:18
На 16 съм, ученик в Национална гимназия за хуманитарни науки и изкуства “Константин Преславски”, гр. Варна. Тук съм се родил, тук си и живея. Интересувам се от бодибилдинг, хранене, история, биохимия, политика, право, фотография... и още много други. Имам абонамент за “National Geographic”, вече 2ра поредна година. Невероятно списание...
Досега не съм работил, но следващото лято може би ще съм пиколо на някой хотел в Златни Пясъци. Кефят ме младите девойки, че кой не го кефят ?!
Не пия и не пуша... събирам се с приятели, когато мога. Сега съм 10ти клас и почва голямото учене, така че си сядам на четирибуквието да уча, но не зарязвам спорта :).
Това е от мен.
Бутам едно следване в ТУ (да се чете - тъпия университет, не меи или прочее). Като цяло се грижа за себе си и за брата си близнак, с когото живея вече втора година в студентски град, така че съм един вид домакиня :)
Иначе основното занимание е пилеене на време...
12.11.07
01:19
От тази година съм студент. Имам честта да следвам в RWTH Aachen University. Специалността ми е Машиностроене. Преди тренирах и четях (за културизъм) вманиачено, но вече съм в чужбина, старите приятели и трен партн.ори ги няма и в момента не тренирам. Покрай ученето нямам и време. Вманиачен съм на тема хранителни добавки. Освен бодибилдинга, може да се каже, че нямам хоби. Слабостите си не бих ги изброил :)
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 11.12.07 23:32.
27.11.07
17:26
Здравейте. На 20 съм, в момента се намирам в София по образователни причини. Уча в СУ 2 специалности - Международни отношения и Право. Малкото сободно време напоследък го посвещавам на фитнес и жени разбира се :)
Мнението беше редактирано от Peri на 27.11.07 17:26.
11.12.07
21:41
Целта ми е да създада миксирана бойна система която да изпозва чистите боксьорски удари с такива кикове взети от кик-бокс и преработени в леко ‘хамалски’ кикове такива който не ти трябва много разтегаемост на краката.засега съм измилсил 10 серийки който ги правя плавно.В момента не тренирам защото имам контузени колене.
Мнението беше редактирано от Терца-Майорна на 14.06.10 18:45.
28.12.07
22:00
казано от marto91 на 02.04.07, 08:47:
ем кафенца,магазини,жени и така ааа и на последно място даскало!уча в СПГЕ Джон Атанасов!
Ахахах и аз учА там даже само че съм 92 ти от кой клас си мое се срещнеме някой път?
18.01.08
17:14
шегаджия :-)
казано от Стоянчо на 03.04.07, 11:18:
Студент в СУ - право. Времето когато не тренирам за съжаление ми е почти изцяло заето от четене на закони и дебели тухли, наречени учебни помагала, а останалото свободно време посвещавам на приятелката си. Много хора споменават алкохола, което от 4 години за мен е непозната течност.
Студент в ПУ - право. Времето когато не тренирам за съжаление ми е почти изцяло заето от четене на закони и дебели тухли, наречени учебни помагала, а останалото свободно време посвещавам на приятелката си. Разликата правя само с алкохола и то в умерени количества, ценител съм на вината. Поне един път в седмицата излизам по мъжки, което не означава напиване и сваляне на жени, въпреки че на другите им се иска по някой път. Ненормално фанатизиран фен съм на Ливърпул, които ми доставят една от радостите в живота, дори когато не се представят добре. Страдам от системата на българското образование и съжалявам, че не мога да си намеря подходяща работа, която да не ми ангажира цялата седмица от сутрин до вечер... Възмутен съм от положението в България и все още обмислям дали си заслужава да продължа тук живота си.
08.02.08
19:02
1.семеиството
2.у4ението
3.фитнеса
4.графити
5.млади каки4ки :П
:D
Студентче, Индустриален мениджмънт - ТУ Габрово
1) Бодибилдинг
2) Жени
3) Спане
09.02.08
10:45
Какъв съм извън залата ?? еми борец
12.02.08
18:52
освен фитнеса - бокс до преди няколко месеца, готвя се за кандидат-студентски изпити, дискотеки, девойки, гледам да чета книги когато имам време, задължително съм на всеки мач на ЦСКА в сектор ‘г’.
15.02.08
16:23
Интересите са ми свързани с право,фитнес,музика,жени. Извън залата съм свестен и печен човек
Ами извън залата съм какъвто съм и вътре - озлобен, лошо гледащ и необщителен :)
Всъщност съм си добряк и който ме познава не му прави впечатление лошия ми поглед. Просто така си гледам....
Иначе съм ученик...зааа пиенето...ми кво за пиенето - не пия изобщо, но през седмица се разбивам. Тоест цяла седмица нито капка, но петъка от втората седмица се сцепвам. Така съм си решил :). А пък за фитнеса - той си върви - на горе на долу, ама си върви. А както всички знаят ученическия живот се разделя на 2 части - през учебно време и ваканции. От учене и фитнес през седмицата рядко остава време дори за кратко излизане - петък, събота и неделя по се ядва :). Това е в общи линии.
Мнението беше редактирано от ozo на 23.02.08 19:47.
Аз съм на 16години. От 12 годишен се занимавам с този спорт, като почти не съм го спирал, особено последните години.... Та дори когато съм извън залата пак мисля за нея... Това ми е начина на живот и ако немога да ходя на зала,тренирам вкъщи или ходя по лостове и успоредки.. Винаги се намира време за зала, трябва само желание.
Иначе уча в езикова гимназия, старая се да съм отличен ученик, и след време и аз да стана студент. Обичам да правя адски много неща... Излизам често с приятели, обичам да ходя по дискотеки(не съм пил от нова година)не пуша, мн рядко пия, водя здравословен начин на живот. Имам си приятелка, която много харесвам. С нея също става страшна тренировка... :P
Еми това е общо взето, не е всичко, но ме мързи да пиша още ... ЧАО
Тука почти всички са младежи и общо взето при всички е едно и сьщо-училище,пиене и тук таме някой позаработва.Е при мен не е много различно.На 18 години,12ти клас.Готвя се за кандидатстудентски изпити,ходя чат пат на училище.От 14 годишен бачкам по нещо в свободното време.Последните 2 години на автомивка,пьк от скоро и в 1но радио.Малко противоположни занимания,но пьк едното интересно,другото доходно :) Иначе за залата гледам да ми остава винаги време.Поне 4,5 пьти седмично,но тази седмица сьм ходил 2 пьти а е петьк вечер и се чувствам ужасно.Това е за мен :)
Ученик съм в момента,смятам да следвам в София,без музика не мога да живея(Главно Пънк ми е в главата хаха,когато има яки концерти не може да не се посетят),футболния отбор който обичам и съм фен е Черноморец Бургас,обичам да излизаме навън и да пиеме(не съм алкохолик или не6то такова хаха,не толкова често се напивам,стремя се да водя здравословен начин на живот-никога не съм пушил през живота,нещо с което се гордея) някаде с приятели(общо взето да си прекарвам времето с готини хора,приятелите са мнгоо за мен),за жени по-малко остава време,по дискотеки рядко ходя...зала когато имам време;)
Мнението беше редактирано от G/Y/M/ на 11.03.08 23:27.
Да се представя и аз - на 20 съм, работя като технически сътрудник в една бг- испанска проектантска фирма- харесвам си работата и след фитнеса тя е на първо място. Докато учех се занимавах с друг спорт, последната година и половина фитнеса е неизменна част от деня ми, начин на живот - общо взето се получава така - ставане, фитнес, работа, пак фитнес , готвене и после спане поради липса на сила за каквото и да е друго.Правя го защото ми харесва - чета доста по въпроса, фен съм на сайта и отделям време да го погледна почти всеки ден. Иначе когато имам свободно време или събота и неделя обожавам да пътувам, да чета, да ходя по концерти (рок и метъл предимно) отделям време на приятеля ми с когото живея и май това е :)
П.П. Виждам че всички са писали - та не пуша и никога не съм пушила, а колкото до алкохола през последната година почти не близвам - евентуално чаша червено вино на вечеря :)
Поздрави
На 22 години - студент в ЮЗУ гр. Благоевград. Не работя, тъй като изучавам Английски и Руски език и те изискват твърде много време.
Доскоро мислех, че съм последният трезвеник на земята, но тази тема ми вдъхна надежда, че има и други въздържатели. Не пия, не пуша, ям само “истинска” храна.
Обожавам литературата, киното, театъра и танците. Основно заради танците в продължение на четири години рядко излизах от дискотеките - беше забавно да правим шоу с приятелката ми на компанията с която сме излезнали.
От около година усещам как с времето започвам да улягам и предпочитам разходките в Бачиново ( парк ), уикенд на хижа в Пирин, пикник на поляните около Мелник, а лятото и еднодневно море в Гърция.
Лична класация:
1. Здравословен начин на живот ( фитнес + хранене ) 2. Приятелите ми 3. Семейството 4. Образование 5. Хобита
Мнението беше редактирано от Timon на 21.03.08 16:38.
Приятели , Приятелката ми , ЦСКА , и се пробвам да правя пари ! Сега малко съм зает със кандидат-студенски изпити и е отвратително :)
Програмистче на .NET, C#. До скоро бях сис админ в един хостинг доставчик, но тия смени ме побъркват, та си минах на 8 часов нормален работен ден. Че и приятелката, не ме търпеше вече. Иначе преди се занимавах с бойни спортове, но отмина това време.
P.S. През свободното време завършвам ТУ - София, една седмица и няколко изпита останаха!
Мнението беше редактирано от gssatcc на 09.04.08 20:16.
15.05.08
07:34
В момента Web дизайн (още го изучавам , но време има :D ) , по принцип прекарвах доста време с приятелката , обаче поради недоразумения вече нещата не седят баш така , водя се басист и вокалист в една гаражна групичка . Също така прекарвам много време над вече застаряващата ми кола . Малко след като чукнах 18 и взех книжка , демек вече 8 месеца , тая кола ми отнема поне 4-5 часа на седмица .
Мнението беше редактирано от SeverusSnape на 15.05.08 07:36.
15.05.08
08:14
Извън залата съм бодибилдър,в залата съм пауърлифтър... Като го написах,толкова ми хареса,че си го турих в подписа. : ))
Аам..какъв съм аз...мързелив,егоист,не уча много.Ако едно момиче не ми хваща окото-ми диша въздуха...Трагедиите не ме трогват,изглеждам отвеян,разсеян съм,емоционален,обичам да влизам в спорове,импулсивен,невъздържан,понякога невъзпитан... и т.н. и т.н....конкретни въпроси ?! :cheese:
Мнението беше редактирано от BusyMan на 15.05.08 08:18.
15.05.08
10:05
Извън залата мисля за следващия път когато ще съм отново там хаха ученик съм 11 клас след около месец взимам книжка и както се досещате това заема голяма част от времето ми пък и кола си взех която също отнема доста време задая направя по мои вкус,но винаги намирам време за тренировки и здравословния живот :).Неходя по дискотеки и почти неизлизам поради липсата на каквото и да е време пък и диското вече немe радва кои знае колко,непия,непуша,уча от време на време,работя вкъщи и в една фирма почасово когато имам време ииии мисля че е това хаха не е кои знае колко интересен начин на живот но на мен си ми харесва.
По-здрави и по яки :P
Ами, студент в “Ту-Варна” Корабостроене и морска техника, плуване, бири на плажа, бири в парка, бири в заведения, компютри, тунинг на компютри, електроника и такива глупости, бе въобще студенство :)
27.05.08
10:15
Е явно аз съм каката:)На 25, работа, медицина, микробиология, лаборатории, пациенти, спорт, здравословно хранене, музика, филми, ....и приятел-естествено:)......,не пуша, не пия, не се друсам, само ако скачам на място, ама и тогава не много, щото съм стегната:)
27.05.08
10:16
....а,да-и провал на шофьорския изпит:)