има ли ваздеиствие солта когато тренираме???

03.01.05
02:34

Еи пичове четах в едно списание не трябвало да се консумира сол като тренира6 смисал не трябжа да яде6 изоб6то, тва как ви се струва ??? :wink:

03.01.05
03:40

Не ти разбирам въпроса - не трябва да ядеш сол по време на тренировка или изобщо? Конкретизирай се!

03.01.05
12:39

ами в смисал не че не трябва да се консомира, а че не е забранена или нещо такова

03.01.05
13:15

Булшит, натриевия хлорид е важен както всяка сол и минерал в необходима за тялото ти. Максимума е 2.4 грама на ден за човек без проблем с бъбреците.

П.П. Това е целият ти дневен прием, не само този от солницата, буркана или в каквото я държиш солта.

03.01.05
15:04

Казват да се приема (не много) за да въстановиш солите които се губят при потенето.Иначе солта отговаря за задръжката на вода ако се приема много ще задържите вода и ще станете пухкави,затова си яще нормално

03.01.05
15:50

Абе знам че солта имала много добро действие в/у по-доброто усвояване на протеина и по-бързото навлизане в мускула :shock: Не знам колко е вярно ,но познавам хора които в основен период я лапат като за световно.Иначе от нея се задържа вода и като се чисти ,даже въобще не е добре да се взима

03.01.05
16:39

[quote author=”^MaD^”]а бе кви са тия глупости? а и дори да имаше нещо врярно кво ? да ям безсолна храна ли ? не мерси

Хвала хвала на “Такъви” постове
Препоръка Прочети пак отначало обаче

04.01.05
01:23

Хей, ти ми каза същото като казах, че бях ектоморф на времето... Ти да не си ме бъзикал нещо :lol:

05.01.05
00:51

[quote author=“NoDude!”]Хей, ти ми каза същото като казах, че бях ектоморф на времето... Ти да не си ме бъзикал нещо :lol:

Да хвала хвала на такъви постове значи че изказването е БИСЕР и трябва  някъде в оделна темаадмините да ги слагат да се смеем Бил си ектоморф сега си Мезоморф ли хахаххааааа  :D :D :D :D
offtopic:репликата Хвала хвала на Такъви ....... е на Георги Мамалев в НЛО като чете бюлетинаа МВР П.С. Хвала Хвала на “такъви” постове

05.01.05
01:03

Знхая чия е репликата, казва го когато играе полицая  :lol:
П.П. При поста си имах предвид (ще го напиша с много думи, за да бъда ясен): “какво стана, нали се бях (и ме) определихте като ектоморф, защо качвам толкова много мазнини” или казано накратко “абе какво стана, нали ектоморф бях *навремето* (това, честно не знам защо го добавих :о))

05.01.05
19:35

Да Така се разбира безпогрешно вече

05.01.05
23:17

[quote author=”^MaD^”]А аз исках да кажа че тая тема е адски тъпа ( сорри белийвер неисках да те обидя) обаче тва е смешно

Еи пичове четах в едно списание не трябвало да се консумира сол като тренира6 смисал не трябжа да яде6 изоб6то, тва как ви се струва ???

Ами човека е чул нещо и му е станала интересно и пита какво толкова е станало.На всеки може въпросите да изглеждат тъпо в очите на професионалиста (аз хммхх :lol: ) но не трябва така да се отнасяме с хората

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1