16.05.08
18:14
ако правя гърди и околу 1 час след това да правя клек+полуовър ще има ли същия ефект или трябва да правя първо гърди и веднага след това клек+полуовър
Не те знам какъв ефект искаш да получиш от тези комбинации.За мен и двете не са добри.
казано от GrizlitoZ на 16.05.08, 21:11:
Не те знам какъв ефект искаш да получиш от тези комбинации.За мен и двете не са добри.
разширяване на гръдния кош
Колко ти е стажа,ако имаш достатъчно стаж можеш да правиш клек+пулоувър в супер серии.
казано от misho280 на 17.05.08, 07:16:
Колко ти е стажа,ако имаш достатъчно стаж можеш да правиш клек+пулоувър в супер серии.
аз ще ги правя но въпроса ми е кога точно да ги правя
казано от blizanko на 17.05.08, 06:26:
казано от GrizlitoZ на 16.05.08, 21:11:
разширяване на гръдния кош
Избери си...или да правиш гърди + полуовър или крек + полуовър .... в отделни дни, разбира се. Невиждам как ще правиш първо гърди и после Клек.Ако правиш тежки тренировки, ще ти е бая трудно да правиш в един ден гърди и клек, камо ли едно след друго в една тренировка.Аз и невиждам смисъла да ги правиш в един ден.
17.05.08
09:24
По-добре прави пулоувъра в суперсерия с клек в деня за крака. Да правиш гърди и крака в един ден е мноу трудно, ако тренираш тежко. Веднъж се опитвах и повече няма да го пробвам, много е тежко, много потене и много зачестено дишане, а съм клякал с 70кг, последна серия. До сега само веднъж съм правил Клек+пулоувър и съм много доволен, но трябва да се кляка тежко и да се прави много добра техника на пулоувър.
аз правя гърди и крака в един ден и за това питам кое е по добре
п.с. не мога да ги правя в различни дни
Ами тогава като неможеш в различни дни ги прави в деня за гърди и крака в суперсерия и ще има ефект,поне при мин имаше.
казано от misho280 на 17.05.08, 16:50:
Ами тогава като неможеш в различни дни ги прави в деня за гърди и крака в суперсерия и ще има ефект,поне при мин имаше.
да де но кога да ги правя веднага след гърди или да си правя и другите упражнения и когато стигна до краката да правя супер серийте