17.05.08
12:41
От Януари не съм вдигал килограмите на нищо,защото ставите ми почнаха да плющят и имам чувството ,че не могат да издържат на напрежението,70 килограма съм и правя 3х8 със 80кг лежанка,раменна преса 4х8 със 55кг пред врат,бицепс с прав лост 4х8 с 40кг и френско 3х8 с 38кг,това са упражненията при които имам чувството ,че ако вдигна килограмите и ще се счупя,но от друга страна вече 5-ти месец тъпчене на 1 място не е голям кеф :/
17.05.08
13:00
С храненето как си може тама да ти куца нещо ?!
това че не си качвал килограмите на упражненията по-скоро би ти заздравило ставите...за мене проблема е липса на хран.в-ва(калций или нз и аз какво).Сподели храненето си.Има добавки за заздравяване на ставите и връзките.Но преди всичко ако е сериозно скив се с лекар :)
Никога не подценявай болките, особено в ставите!!!! Дай си почивка! Що се отнася до застоя, лично аз наскоро имах този проблем и попитах участниците във форума. Получих десетки отговори, но само два ми привлякоха вниманието: “Опитай се да претренираш” и “Смени си изцяло тренировъчната схема или дори спорта, поне за известно време.” Честно казано послушах тези 2 съвета и резултата е на лице!