съвет спешно гърди

16.05.08
19:38

от цялото тяло на този етап само гърдите ми са струва че са малко проблемни и по точно долната част.Иначе си ги тренирам здраво не като да имам проблем с тях но формата куца дайте идея с какви упражнения и как е ги оправя час по скоро междудругото в момента сам в период на изгаряне и имам мазно по тях и се надявам да се изчисти но и трябва и да оформя така че..
180 80 кг тренирам от около година и половина до сега съм дигал мах 95 3-4 пъти но по принцип правя серийки с по 70 някаде правя 3 серии горна с щанга 2 серии с дъмбел 3-4 серии на хоризонтална 3 серии кофички или долна и флас с дъмбел,да спомена също че и преди да почна да се занимавам бях пълен доста и може би там се бави малко работата :) аа също да кажа че и НИЩО НЕ САМ ВЗИМАЛ КАТО ДОБАВКИ ОСВЕН СЕГА ПРЕДИ 10-15 ДЕНА СИ ВЗЕХ КАРНИТИН И БЦАА

Темата беше редактирана от Qrosten123 на 16.05.08 19:40.

TI

16.05.08
21:22

Ето ти една примерна тренировка за гърди:

1 Кофички - 4 до отказ(може с тежест ако правиш над 10);
2 Горна лежанка - 4х8-10;
3 Дъмбели от лег - 3х8-10;
4 Кросоувър - 3х12;

Най-важното тука са кофичките. Трябва да ги правиш на широка успоредка, лакти в страни, наклон напред, абе всички техники за да ги усетиш максимално в гърдите. Кросоувъра ще ти помогне за оформяне на канал м/у тях а другите 2 са за красота :-)

ВН

16.05.08
21:41

Няколко идеи, за вътрешната част при тренировка с партньор.
Повдигане на щанга от обратен лег със (забележи) под хват, т.е. супиниран. 5-6 серии (пирамида) Вдигаш щангата с 3-4 санта по-към бедрата в сравнение с крайната горна точка при стандартен обратен лег.
Повдигане на дъмбели от наклонен лег при слаб положителен наклон със (забележи) успореден хват. Не се хаби да опъваш ръце до край, няма идея нали не правим трицепси и сератуси. Спирай дъмбелите успоредни при 15 градуса ъгъл в лактите, а разстоянието между двете китки (горе) е с една идея по-голямо от това на раменете. 4-3 серии.
Приключи със кросоувър до Х (лакът в лакът). Избери затваряне от 45 градусова пейка в посока, от долу-> напред (не по-високо от раменете, достатъчно ниско, че да ти е трудно да си джаснеш лактите). Задължително от неутрален кум супиниран хват. Максимум 3 серии. Ако на следващия ден не ти изгаря “триъгълника” ще си обръсна главата, ще знаеш...

ПП: Ако партньора ти е шматка, първият тест на движения 1 и 2 може да са ти последни в кариерата на фитнес любител, подбери си сериозно човека и му обясни добре какво ще правиш и какво се иска от него.

Успех!

17.05.08
08:21

казано от tisho на 16.05.08, 21:22:

Ето ти една примерна тренировка за гърди:

1 Кофички - 4 до отказ(може с тежест ако правиш над 10);
2 Горна лежанка - 4х8-10;
3 Дъмбели от лег - 3х8-10;
4 Кросоувър - 3х12;

Най-важното тука са кофичките. Трябва да ги правиш на широка успоредка, лакти в страни, наклон напред, абе всички техники за да ги усетиш максимално в гърдите. Кросоувъра ще ти помогне за оформяне на канал м/у тях а другите 2 са за красота :-)

Според мен трябва да се добави полуовър иначе програмата е добра.

TI

17.05.08
09:14

казано от misho280 на 17.05.08, 08:21:

Според мен трябва да се добави полуовър иначе програмата е добра.

Мнението ми за пулоувъра е, че той не върши осбена работа, освен ако не е в суперсерия с клек, тогава е перфектен. А и при него се набляга на разтягане и на разширяване, а не на мускулен растеж. Така си мисля може ида не съм прав.

17.05.08
17:35

Щом са покрити с мазно, както сам казваш много ми е любопитно как виждаш формата им, формата на мускула, която не ти харесва. Гърдите ако са омазнени малко седят като цицки, така че леко овисват, а тогава хептен не можеш да определиш дали долните ти изостават или нямат форма. Пусни снимка, ако имаш.

18.05.08
17:00

еми имам предвид като пипна или са стегна някакав,и дай някав мейл да ти пратя или по скайп

19.05.08
08:34

Пусни ги тук, нека и други преценят.

19.05.08
09:00

19.05.08
09:40

Според мен това в доланата част на гърдите ти е мазнина. Не е мускул и така няма смисъл да казваш, че не си харесваш мускула, защото не му знаеш формата дори. Изчисти = орелефи, тогава ще можеш да критикуваш мускула.

19.05.08
09:45

аз това имах предвид но просто се пооплетох и нз как да кажа,ти как ще предложиш като тренировка и диета за да стане това което искам

19.05.08
10:10

Хранителен режим с прием на по-малко калории отколкото организма гори (трябва да си ги сметнеш с калкулатор, какъвта на сайта има) в съчетание с кардио дейност.

19.05.08
14:44

питах за програмата и упражненията какви предлагаш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1