18.05.08
14:40
Здравейте! Аз съм нов тук, а преди време като/10-12 години/ бях луд по фитнеса нямаше толкова много споделена информация и съвети. Сега малко понапреднах с килограмите з-то работата ми и съответно животът който водя е доста заседнал, както и неправилното хранене. Най-удобният за мен начин /си мисля/ е да мачкам някой кростренажор, затова ви моля за съвет какъв да е. За марковите -ясно. Средствата са ми ограничени 450-500лв, има оферти на Турбо Спорт и АБ Фит в този ценови диапазон , но нещо не ми вдъхват доверие. Преди 1 час попаднах на следните оферти http://www.hammer-bg.com/index_files/page0005.htm
, харесаха ми моделите HAMMER Cross Fit , HAMMER Cross Tech X3. Споделете вашето мнение и опит. Благодаря ВИ.
18.05.08
14:57
Ок,а сега невероятна оферта!Без никакви разходи,не заема място вкъщи,само за 10 мин на ден!!Гарантирани резултати!
С две думи: интервално кардио
Мнението беше редактирано от BusyMan на 18.05.08 14:58.
18.05.08
15:46
Интервалното кардио определено е добър вариант, стига да има условия, разбира се. Ако все се върнем на избор на кростренажор, покрай приятелите от 4Fitness чувам добри отзиви за този модел, макар да излиза от финансовия диапазон, който посочи.
Наблюденията са ми съвсем странични, за съжаление не съм практикувал подобна активност за по-продължително време, за да мога да дам някакъв съвет около търсенето на подходящ продукт. Като краен клиент бих “раздрусал” хубаво корпуса - макар да съм по-скоро лек като телесно тегло, важно е според мен конструкцията да издържа на издевателства. :)
Ами един приятел беше си взел от AB Fit и е много доволен не е имал никакви проблеми освен скърцането но пидалите което се оправя но то при всички е така.
Мнението беше редактирано от misho280 на 18.05.08 16:05.
BTW един орбитрек няма ли да свърши същата работа? Предлагат ми един за без пари .....
От по-комерсиалните аз съм за Кетлер. А що се отнася до инвестицията, аз бих дал парите си за велоергометър.
казано от Стоянчо на 21.05.08, 09:06:
От по-комерсиалните аз съм за Кетлер. А що се отнася до инвестицията, аз бих дал парите си за велоергометър.
Зная,че е въпрос на избор, но все пак-защо предпочиташ велото. Аз също мисля да си купя някакъв уред след време, но не съм сигурна кое е по-добро за кардио крос тренажор,или вело
Аз съм имала и двата варианта - по-добрият за мен лично, е кроса.
Мнението беше редактирано от Winnie на 21.05.08 10:44.
казано от jeny на 21.05.08, 10:24:
казано от Стоянчо на 21.05.08, 09:06:
Зная,че е въпрос на избор, но все пак-защо предпочиташ велото. Аз също мисля да си купя някакъв уред след време, но не съм сигурна кое е по-добро за кардио крос тренажор,или вело
Кростренажора се разбива много по-бързо, ама наистина много. Просто сглобките са податливи на разбиване. Е, теглото на трениращия също не е без значение разбира се. Ако уреда ще се ползва само от трениращ от женски пол и под 70 кила живота на кростренажора ще се удължи.