21.05.08
15:43
Здравейте.
Имам тренирал съм година и 1-2 месеца, но поради лични причини(не здравословни) се наложи да прекъсна за 6 месеца.Тази седмица започнах отново.В момента правя кръгови тренировки, 3 пъти ще отида тази седмица.Въпроса ми е, ще е достатъчна ли една седмица с кръгови тренировки и от следващата да започна с 4 дневна програма ?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:33.
21.05.08
16:27
Месец.
21.05.08
16:49
Тоест това, че имам опит(малко или много) в залата да не го взимам предвид и да карам по програми за ‘начинаещи’ ?
21.05.08
16:53
Шест месеца е дълъг период. Тялото ти е отвикнало на такива натоварвания почти изцяло. Така че внимавай.
Според мен цял месец си е множко,но наистина е по-добре да се подсигуриш с по-продължителна подготовка преди сериозната част за да не направиш някоя контузия и да се наложи да почиваш преди още да си почнал.Успех
Мнението беше редактирано от zoltek на 21.05.08 18:08.
Първо година и нещо не е голям опит - замисли се, че тази половин година ти е горе-долу половината стаж в залата. Затова месец кръгови е перфектния вариант.
Кръговите са добро начало ... предполагам, че след 2-3 седмици ще си готов да започнеш да тренираш на 4 дневния сплит но внимавай с тежестите.
28.05.08
08:56
Това не е точно кръгова тренировка(което даде Стоянчо), но аз нея имах предвид.
Кръгова тренировка е когато се правят няколко упражнения за всички мускулни групи едно след друго по една серия. Това е един кръг. И вече цялата тренировка се състои от 2-3-4 кръга според зависи.
И двете стават за начало.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 28.05.08 08:56.