21.05.08
17:43
Значи в момента тренирам понеделник,сряда и събота като съм разделил тялото на 2 части (т.е. понеделник тренировка А,сряда тренировка Б,събота тренировка А и така ги въртя).Може би програмата ви изглежда смешна,но резулатите са много по-големи отколкото като тренирах 2 пъти седмично пак със същия сплит на мускулните групи...Тааа проблема ми е,че когато например в събота правя гръб,понеделник гърди и в сряда като дойде времето за гърба имам още мускулна треска на перките.Иначе с другите мускулни групи всичко си е ок,но тоя проблем с гърба не ми дава мира...
Ако разбирам от написаното ти,тренировка “А” в пон. и трен. “А” в събота са едни и също не мисля,че за 1 ден(т.е. неделя) тялото ти ще може да възстанови и да направиш отново пълноценна тренировка за същите мускулни групи.Така,че моят съвет е просто да си преместиш тренировката от събота в петък за да ти останат “поне” 2 дни до следщатата тренировка за същите мускулни групи.Пък и няма да е лошо да си попромениш упражненията в 2те тренировки,хем да натовариш различните части на мускула,хем да не натоварваш точно местата които все още са в мускулна треска.Успех
Мнението беше редактирано от zoltek на 21.05.08 18:03.
21.05.08
18:08
В единия случай имам 3 дни за мускулна група,а в другия 4 за въстановяване..а иначе мерси относно идеята за смяната може би в едната тренировка ще правя гребане а в друга скрипец и набирания или нещо от сорта
21.05.08
19:30
Ми защото със изключение на гърба и понякога на гърдите една седмица смятам че е прекалено много време - 3 или 4 дни ми е перфектно,имам си и добри резултати,само тая мускулна треска в гърба ме притеснява
ами виж така:
приемрно: пон-гръб (2дни за почивка), четв-гърди (1 ден почивка щом въст. добре), събота-гръб (2 дни почивка), вторник-гърди (1 ден почивка), четвърт-гръб (2 дни) и така....