23.05.08
19:08
Проблема се састои в това,че едната ми гарда е по-голяма от другата. Моля за някой савет как да оправя този проблем
23.05.08
19:10
Първо,едната ти гърда не е по-голяма от другата.Внушаваш си. :) Второ,тренирай с дъмбели,с времето ще се оправят.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 23.05.08 19:10.
23.05.08
19:30
Наистинна възможно е аз даси внушавам. Горната ми част е по слаба по принцип как да наблeгна нея?
23.05.08
19:44
казано от FLEX на 23.05.08, 19:30:
Наистинна възможно е аз даси внушавам. Горната ми част е по слаба по принцип как да наблeгна нея?
Започвай тренировката с горна лежанка (дъмбели).
23.05.08
19:49
Добре благодаря много за помоща.
казано от DeadManWalking на 23.05.08, 19:10:
Първо,едната ти гърда не е по-голяма от другата.Внушаваш си. :) Второ,тренирай с дъмбели,с времето ще се оправят.
Хах,защо пък да не може едната гърда да му е по-голяма от другата ??Напълно нормално си е.Както е възможно и напълно нормално едната ти ръка да е по-голяма от другата така е и при гърдите.Няма какво да те тревожи този факт,все пак лявата част на тялото е по-развита от дясната макар и не при всички хора да се забелязва.При жените как е?...Едната гърда почти винаги е по-голяма от другата въпреки,че разликата трудно се забелязва.Затова FLEX разнообразявай максимално много упражненията и предполагам ще имаш напредък.Успех!
Мнението беше редактирано от zoltek на 24.05.08 06:26.
Цялата дясна част на човек е по-голяма от лявата - за справка ташаците - десния ташак е по-голям от левия.
24.05.08
15:16
казано от topeto на 24.05.08, 12:00:
Цялата дясна част на човек е по-голяма от лявата - за справка ташаците - десния ташак е по-голям от левия.
Хаха мн дабар пример.Но при мен точно лявати гарда е по развитата.
24.05.08
15:38
Така е прав си tope :lol:
Лявата част на гърба ми е по-голяма от дясната...а и това че на всеки човек дясната част от тялото е по-развита не е вярно...зависи от това с коя ръка боравиш...нормално е ако си десняк , дясната ръка да ти е по-силна и по-развита лявата ръка...но ако си левичар ще е обратното
Мнението беше редактирано от DaMp370 на 25.05.08 12:13.
25.05.08
12:54
казано от DaMp370 на 25.05.08, 12:12:
Лявата част на гърба ми е по-голяма от дясната...а и това че на всеки човек дясната част от тялото е по-развита не е вярно...зависи от това с коя ръка боравиш...нормално е ако си десняк , дясната ръка да ти е по-силна и по-развита лявата ръка...но ако си левичар ще е обратното
Брех,че сте чувствителни обаче.Малко по-силно да натиснете с лявата страна и ХОП - дисбаланс. : )) Чист пластелин,а?Според мен дисбаланса няма нищо общо със силата.Дали лявата или дясната ръка,перка,гърда и др. ще са ти по-големи не означава,че те са по-силните или,че с тях натискаш повече. ;)
Има и друг момент...Ако си си служил с едната ръка повече,имаш по-добър контрол и ти е по-силна,по-лесно ще ти расте.Но тука говорим за малки разлики в известен период от време. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 25.05.08 12:56.
26.05.08
08:21
Само, дето е точно обртното ! Погледни в огледалото или просто прочети в който и да е учебник побиология. Левият е ВИНАГИ и при всички мъже по - глям и по - увиснал :) Ако не учебник, то поне използвай огледало, че и без него би трябвало да се оправиш :D http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%81%D0%B8 . . .
А иначе е нормално едната гърда да е по - гляма от другата, едната ръка и т.н. Това идва в повечето случаи от гръбнака, който на никой човек не е абсолютно центриран посредата. Проблемът идва обаче ако разликата става видима. Стига да не е такава, всичко си е в рамките на нормалното.
Мнението беше редактирано от Apollonius на 26.05.08 08:28.
казано от Apollonius на 26.05.08, 08:21:
Само, дето е точно обртното ! Погледни в огледалото или просто прочети в който и да е учебник побиология. Левият е ВИНАГИ и при всички мъже по - глям и по - увиснал :) Ако не учебник, то поне използвай огледало, че и без него би трябвало да се оправиш :D http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%81%D0%B8 . . .
А иначе е нормално едната гърда да е по - гляма от другата, едната ръка и т.н. Това идва в повечето случаи от гръбнака, който на никой човек не е абсолютно центриран посредата. Проблемът идва обаче ако разликата става видима. Стига да не е такава, всичко си е в рамките на нормалното.
Луд ли си, бе - ходи питай личния си лекар да ти каже кой ташак е по-голям. Тва че левия е по-виснал не значи че е по -голям
26.05.08
14:58
Няма какво да ходя, слушам съм достатъчно по биология, като освен това мога да погледна в огледалото. дадох ти и линк , те хората са си го написали ;) Иначе ако имаш някакъв проблем не се срамувай да споделиш :D
20.03.13
16:35
Мнението беше редактирано от djamal lutov на 20.03.13 16:57.