25.05.08
16:52
ОТ две седмици строго спазвам НВД но ефекта е минимален. Ще напиша какво правя , а ако може някои да ми каже къде сбърках?
сметнал сам калориите си около 1000-1200 килокалории.
9 часа-овесени ядки с прсно мляко около 80-100 гр.
11 4 белтъка с 2 жълтъка/пил пърйола с орис
1.30 кръгова тренировка с две упражнения на голяма мускулна група и едно на малка с 4 серии по 10-12 повторения
след трен. бягане 10-15 мин.
после ям около 20гр. стафиди+ОN протеин
6часа- риба тон с царежица и грах или пил пържола с орис
9 извара или риба тон
като трен са 5 пъти седмично а бягането 6 седмия по4ивен ден ям само пил. пърйола или риба тон цял ден
обаче ефекта за 2 седмици е около 2кг и си личи само по краката
П.С.
Не мога да правя друго кардио като колело или тренажор защото в залата няма, не мога и да бягам повече от 15мин. в това ли е проблема..??? да спра ли глутамина които пия 4 пъти на ден по 5 гр.????
Темата беше редактирана от BobbyJ2 на 25.05.08 19:38.
25.05.08
17:45
2 кг за две седмици е абсолютно нормално.А кое му е нисковъглехидратното като ядеш по три пъти на ден въглехидрати от които само сутринта 80-100 гр овесени ядки.
25.05.08
18:48
Че за 2 седмици 2кг. - е супер, какво искаш, да свалиш всички мазнини за 10 дена? Така да ставаше.. принципно, здравословното отслабване е около 1 кг. на 8/9 дена, така че в момента се движиш в много добро темпо. Keep up. :)
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 25.05.08 18:49.
Дай малко информация за себе си, ръст , килограми, щото калориите ми се виждат много малко.
25.05.08
18:59
Според мен:
1800 калории на ден, не по-малко, трябва и протеин на прах
По-малко въглехидрати
Кардио на гладно 3 пъти седмично, тренировка 3 пъти седмично, все в различни дни, така че само 1 е напълно почивен
Л-карнитин
Е тва е. Иначе аз за 42 дена свалих 7.5 кг, но това е ужасно много. 100 грама на ден е нормално, здраволсловно и ефективно.
казано от Толио на 25.05.08, 18:56:
Дай малко информация за себе си, ръст , килограми, щото калориите ми се виждат много малко.
91,5 kg
176 sm
казано от Георги Николаев на 25.05.08, 18:59:
Според мен:
По-малко въглехидрати
Кардио на гладно 3 пъти седмично, тренировка 3 пъти седмично, все в различни дни, така че само 1 е напълно почивен
Л-карнитинЕ тва е. Иначе аз за 42 дена свалих 7.5 кг, но това е ужасно много. 100 грама на ден е нормално, здраволсловно и ефективно.
Е не сам много съгласен за кардиото за6тото е наи хубаво да се прави след тренировка за6тото тогава има наи малко гликоген в кръвта и се горят най-много мазнини
ина4е протеин пия със стафидите след трен. а от Л-карн. ме боли много стомаха(универсал нутри6ън)
За тия килограми и ръст, НИКОГА не падай под 2000калории, НИКОГА.
Използвай http://zdravoslovno.com/Calculators.html , за да имаш представа колко калории си изял. Успех.
25.05.08
19:58
казано от BobbyJ2 на 25.05.08, 19:30:
Според мен:
По-малко въглехидрати
Л-карнитинЕ тва е. Иначе аз за 42 дена свалих 7.5 кг, но това е ужасно много. 100 грама на ден е нормално, здраволсловно и ефективно.
Е не сам много съгласен за кардиото за6тото е наи хубаво да се прави след тренировка за6тото тогава има наи малко гликоген в кръвта и се горят най-много мазнини
То сутрин след ставане да не мислиш, че има някакъв гликоген в кръвта след като тялото ти 6-8 часа не е поело грам енергия от нищо.
26.05.08
07:47
казано от BobbyJ2 на 25.05.08, 19:30:
Според мен:
По-малко въглехидрати
ина4е протеин пия със стафидите след трен. а от Л-карн. ме боли много стомаха(универсал нутри6ън)
И това е вярно но както ти казаха по-надолу, то след сън пак нямаш много гликоген. Аз също съм правил след тренировка, но рядко, защото какво се иска след тренировка - протеини, въглехидрати и почивка. А кардието не е нито едно от трите, тоест както гори доста мазнини тогава, не е и най-удачната идея за мускулите, особене над 15-20 минути, затова и когато с ъм го правил тогава е било по толкова. Сутрин пък можеш и да минеш половин час, аз лично напоследък предпочитам сутрешно 25 минути и с тежки интервали, преди години правих по 40 мин но сега смятам първия вариант за по-целесъобразен, въпреки че не практика е и по-труден, макар по-кратък. Тъй, ае че имам работа.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 26.05.08 07:48.