Проблеми с НВД-то !?!?!

25.05.08
16:52

ОТ две  седмици строго спазвам НВД но ефекта е  минимален. Ще напиша какво правя , а  ако  може някои да ми каже къде сбърках?
сметнал сам  калориите си около 1000-1200 килокалории.
9 часа-овесени  ядки  с прсно мляко около 80-100 гр.
11 4 белтъка с 2 жълтъка/пил пърйола с орис
1.30 кръгова тренировка с  две упражнения на голяма мускулна  група  и  едно  на  малка с 4   серии по 10-12 повторения
след трен.  бягане 10-15 мин.
после ям около 20гр.  стафиди+ОN протеин
6часа- риба тон  с царежица и  грах или пил пържола с орис
9 извара  или  риба тон
като трен  са 5 пъти седмично а  бягането  6 седмия по4ивен  ден  ям само пил. пърйола или  риба тон  цял ден
обаче  ефекта за  2 седмици е около 2кг и си личи само по краката
П.С.
Не мога да правя  друго  кардио като  колело или  тренажор защото в залата  няма, не мога и да бягам повече от 15мин. в  това ли е проблема..??? да спра ли глутамина които пия  4 пъти на  ден по 5 гр.????

Темата беше редактирана от BobbyJ2 на 25.05.08 19:38.

2 кг за две седмици е абсолютно нормално.А кое му е нисковъглехидратното като ядеш по три пъти на ден въглехидрати от които само сутринта 80-100 гр овесени ядки.

25.05.08
18:48

Че за 2 седмици 2кг. - е супер, какво искаш, да свалиш всички мазнини за 10 дена? Така да ставаше.. принципно, здравословното отслабване е около 1 кг. на 8/9 дена, така че в момента се движиш в много добро темпо. Keep up. :)

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 25.05.08 18:49.

25.05.08
18:56

Дай малко информация за себе си, ръст , килограми, щото калориите ми се виждат много малко.

ГН

25.05.08
18:59

Според мен:
1800 калории на ден, не по-малко, трябва и протеин на прах
По-малко въглехидрати
Кардио на гладно 3 пъти седмично, тренировка 3 пъти седмично, все в различни дни, така че само 1 е напълно почивен
Л-карнитин

Е тва е. Иначе аз за 42 дена свалих 7.5 кг, но това е ужасно много. 100 грама на ден е нормално, здраволсловно и ефективно.

25.05.08
19:18

казано от Толио на 25.05.08, 18:56:

Дай малко информация за себе си, ръст , килограми, щото калориите ми се виждат много малко.

91,5 kg
176 sm

25.05.08
19:30

казано от Георги Николаев на 25.05.08, 18:59:

Според мен:
По-малко въглехидрати
Кардио на гладно 3 пъти седмично, тренировка 3 пъти седмично, все в различни дни, така че само 1 е напълно почивен
Л-карнитин

Е тва е. Иначе аз за 42 дена свалих 7.5 кг, но това е ужасно много. 100 грама на ден е нормално, здраволсловно и ефективно.

Е  не сам  много съгласен  за  кардиото  за6тото е наи  хубаво да се  прави след  тренировка  за6тото тогава  има наи малко  гликоген  в кръвта и  се горят  най-много мазнини
ина4е протеин пия  със стафидите след  трен. а от Л-карн. ме боли много стомаха(универсал нутри6ън)

25.05.08
19:57

За тия килограми и ръст, НИКОГА не падай под 2000калории, НИКОГА.
Използвай http://zdravoslovno.com/Calculators.html , за да имаш представа колко калории си изял. Успех.

казано от BobbyJ2 на 25.05.08, 19:30:

Според мен:
По-малко въглехидрати
Л-карнитин

Е  не сам  много съгласен  за  кардиото  за6тото е наи  хубаво да се  прави след  тренировка  за6тото тогава  има наи малко  гликоген  в кръвта и  се горят  най-много мазнини

То сутрин след ставане да не мислиш, че има някакъв гликоген в кръвта след като тялото ти 6-8 часа не е поело грам енергия от нищо.

ГН

26.05.08
07:47

казано от BobbyJ2 на 25.05.08, 19:30:

Според мен:
По-малко въглехидрати
Л-карнитин

ина4е протеин пия  със стафидите след  трен. а от Л-карн. ме боли много стомаха(универсал нутри6ън)

И това е вярно но както ти казаха по-надолу, то след сън пак нямаш много гликоген. Аз също съм правил след тренировка, но рядко, защото какво се иска след тренировка - протеини, въглехидрати и почивка. А кардието не е нито едно от трите, тоест както гори доста мазнини тогава, не е и най-удачната идея за мускулите, особене над 15-20 минути, затова и когато с ъм го правил тогава е било по толкова. Сутрин пък можеш и да минеш половин час, аз лично напоследък предпочитам сутрешно 25 минути и с тежки интервали, преди години правих по 40 мин но сега смятам първия вариант за по-целесъобразен, въпреки че не практика е и по-труден, макар по-кратък. Тъй, ае че имам работа.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 26.05.08 07:48.

26.05.08
14:47

казано от Толио на 25.05.08, 19:57:

За тия килограми и ръст, НИКОГА не падай под 2000калории, НИКОГА.
Използвай http://zdravoslovno.com/Calculators.html , за да имаш представа колко калории си изял. Успех.

МЕРСИ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1