28.05.08
08:26
Здравейте, решил съм да си вземам тежести за ръце и крака и искам да задам няколко въпроса:
Добре ли е да ги нося винаги у нас, но когато излизам да ги свалям?
Доставката от плаща ли се? Нали и за ръце и за крака са там защото в Метро 2те бяха към 40 лв а тук са 18? :)
http://www.sportdepot.bg/products/fitness/accessories/rehabilitation/156-tejesti-za-ruce-i-kraka
И аз мислех да си взема такива, но като видях цената се отказах.Много скъпи ми се виждат за торби пълнени с пясък.За какво са ти ?Какво целиш с тях?Аз дадох още малко лев и си взех лост+тежести за вкъщи.
28.05.08
10:21
Айде някои да каже квото питам де :) Според мен цената не е висока ;)
Еми като гледам на картинката, 1 чифт = 18 лв, 2 чифта са ти 2*18 - аз не бих дал толкова пари, но ако имаш в излишък, защо не?.
28.05.08
12:11
Ааааааааааа аз чак сега схванах те са 1 и същи и за ръцете и за краката и ти си ги слагаш където поискаш :) taka li e?
И все пак питането наистина е добро - какво смяташ да правиш с тия неща? Според мен приложимостта им клони към нулева.
Мнението беше редактирано от G33K на 28.05.08 13:15.
28.05.08
13:33
Ми не заякват ли краката ако ги сложиш на тях или ръцете ако ги сложит на предмишницата...
В смисъл да си ходиш с тях по улицата? :gulp: Или да тичаш с тежести на краката - това ще ти съсипе ставите за рекордно къси срокове.
казано от BlackStyle на 28.05.08, 13:33:
Ми не заякват ли краката ако ги сложиш на тях или ръцете ако ги сложит на предмишницата...
Не, нищо няма да ти заякне. Ако заякваха така по улиците всеки щеше с такива да се разхожда. Обърни внимание и на бягащите в парка - някой да носи такива - не.
28.05.08
14:39
Поредната лудория с която мамят хората и кво помага тоя 1 килограм ако искаш тичаи с чанта с тухли
Имам такива тежести мойте са по 3 кг. Миналото лято ги носих на една екскурзия и краката ти заякват , ставаш по-бърз . За хората целящи ММ това не е за тях. А колкото до рацете най-много да ти развие неравномерно рамената тъй като повечето ти движения във всекидневието се натоварват имено те . Особено едната в зависимост дали си левичар или десничар .
по-здрави
Пише, че си от София?
София 1766
Като кацнеш в близост до Бизнес парка, има големи указателни табели. Намира се в близост до кино Арена.
За съжаление, все още си доразработват сайта, т.е. ...от над 1/2 година насам се пече и явно не са помислили за “условия за ползване”.. Можеш да им звъннеш и да питаш.
И тук има подобни тежести: http://www.4fitnessbg.com/profile/тежести-за-ръце-и-крака1/
И са си уточнили доставките: http://www.4fitnessbg.com/faq/question/каква-е-стойността-на-доставката-за-поръчаните-от-4fitness-продукти/
ПП И в двата варианта е по-добре да минеш през магазин - ще си харесаш купища неща, които ще се чудиш къде да забуташ след това. ;-P
Мнението беше редактирано от 6th на 28.05.08 15:38.
28.05.08
15:59
Ок мреси много но немога да изчисля на Рапидо доставката колко е просто като цъкна изчисли и не ми показва нищо :) Ако може някой да я сметне и да каже ще съм благодарен от Квартали(така мисля все пак нали магазина е в квартал) до Квартали(демек до моя квартал) за 180 минути
Да ти я донеса на ръце, ама не си написал адрес. Шегувам се. :lol:
С Опера/предполагам и Мозила/, не им бачка калкулатора, но с Internet Explorer e Ок.
A къде точно им е магазина/склада..друг въпрос. Спиди го изкараха 10лв за 3кг, Експресна, София-София. Квартал-Квартал на Рапидо - 5-6лв.
Най-добре е да се разходиш до магазина(един от двата), поне ще видиш, какво нещо си купуваш. ;)
Мнението беше редактирано от 6th на 28.05.08 16:15.
29.05.08
11:40
Бил съм до магазина и съм ги виждал :) (даже имаше розови) Само искам да попитам аз ли избирам в какъв срок да ми го донесат, защото с 2.40 оскъпяване (в рамките на работен ден) ми е най-добре :)