28.05.08
08:26
Здравейте, решил съм да си вземам тежести за ръце и крака и искам да задам няколко въпроса:
Добре ли е да ги нося винаги у нас, но когато излизам да ги свалям?
Доставката от плаща ли се? Нали и за ръце и за крака са там защото в Метро 2те бяха към 40 лв а тук са 18? :)
http://www.sportdepot.bg/products/fitness/accessories/rehabilitation/156-tejesti-za-ruce-i-kraka
И аз мислех да си взема такива, но като видях цената се отказах.Много скъпи ми се виждат за торби пълнени с пясък.За какво са ти ?Какво целиш с тях?Аз дадох още малко лев и си взех лост+тежести за вкъщи.
28.05.08
10:21
Айде някои да каже квото питам де :) Според мен цената не е висока ;)
Еми като гледам на картинката, 1 чифт = 18 лв, 2 чифта са ти 2*18 - аз не бих дал толкова пари, но ако имаш в излишък, защо не?.
28.05.08
12:11
Ааааааааааа аз чак сега схванах те са 1 и същи и за ръцете и за краката и ти си ги слагаш където поискаш :) taka li e?
И все пак питането наистина е добро - какво смяташ да правиш с тия неща? Според мен приложимостта им клони към нулева.
Мнението беше редактирано от G33K на 28.05.08 13:15.
28.05.08
13:33
Ми не заякват ли краката ако ги сложиш на тях или ръцете ако ги сложит на предмишницата...
В смисъл да си ходиш с тях по улицата? :gulp: Или да тичаш с тежести на краката - това ще ти съсипе ставите за рекордно къси срокове.
Ми не заякват ли краката ако ги сложиш на тях или ръцете ако ги сложит на предмишницата...
Не, нищо няма да ти заякне. Ако заякваха така по улиците всеки щеше с такива да се разхожда. Обърни внимание и на бягащите в парка - някой да носи такива - не.
28.05.08
14:39
Поредната лудория с която мамят хората и кво помага тоя 1 килограм ако искаш тичаи с чанта с тухли
Имам такива тежести мойте са по 3 кг. Миналото лято ги носих на една екскурзия и краката ти заякват , ставаш по-бърз . За хората целящи ММ това не е за тях. А колкото до рацете най-много да ти развие неравномерно рамената тъй като повечето ти движения във всекидневието се натоварват имено те . Особено едната в зависимост дали си левичар или десничар .
по-здрави
Пише, че си от София?
София 1766
Като кацнеш в близост до Бизнес парка, има големи указателни табели. Намира се в близост до кино Арена.
За съжаление, все още си доразработват сайта, т.е. ...от над 1/2 година насам се пече и явно не са помислили за “условия за ползване”.. Можеш да им звъннеш и да питаш.
И тук има подобни тежести: http://www.4fitnessbg.com/profile/тежести-за-ръце-и-крака1/
И са си уточнили доставките: http://www.4fitnessbg.com/faq/question/каква-е-стойността-на-доставката-за-поръчаните-от-4fitness-продукти/
ПП И в двата варианта е по-добре да минеш през магазин - ще си харесаш купища неща, които ще се чудиш къде да забуташ след това. ;-P
Мнението беше редактирано от 6th на 28.05.08 15:38.
28.05.08
15:59
Ок мреси много но немога да изчисля на Рапидо доставката колко е просто като цъкна изчисли и не ми показва нищо :) Ако може някой да я сметне и да каже ще съм благодарен от Квартали(така мисля все пак нали магазина е в квартал) до Квартали(демек до моя квартал) за 180 минути
Да ти я донеса на ръце, ама не си написал адрес. Шегувам се. :lol:
С Опера/предполагам и Мозила/, не им бачка калкулатора, но с Internet Explorer e Ок.
A къде точно им е магазина/склада..друг въпрос. Спиди го изкараха 10лв за 3кг, Експресна, София-София. Квартал-Квартал на Рапидо - 5-6лв.
Най-добре е да се разходиш до магазина(един от двата), поне ще видиш, какво нещо си купуваш. ;)
Мнението беше редактирано от 6th на 28.05.08 16:15.
29.05.08
11:40
Бил съм до магазина и съм ги виждал :) (даже имаше розови) Само искам да попитам аз ли избирам в какъв срок да ми го донесат, защото с 2.40 оскъпяване (в рамките на работен ден) ми е най-добре :)