казано от Финдо на 30.05.08, 20:31:
eee,риба,не с тия трикове де...да си снимаш рацете от 1 педя и да изглеждат големи :) Не се убиждай,ама тая преса ти е природно,нито си се занимавал с фитнес,дори не се спазваш хр.режим...Но това е синдрома на футболистите показват разни преси,а всъщност са вейки...Но как и да нямат преса,като са 55 кг...Брато направи тая същата преса на 100 кг маса и тогава да ти кажем евала.Дори не мога да кажа,че ходиш на фитнес :)
Не мога да разбера кво съм ви направил бе хора? Преча ли ви нз....
Искахте снимки ся ме цапате че съм се залепил за камерата...
пробваи ти да се снимаш сам в къщи с пц- камера да натискаш копчето и да имаш оклоло 1 секунда да позираш....
+ тва някъде да съм се похвалил че съм огромен? просто мисля че имам някъв релеф....
а колкото това дали ходя на фитнес.... щи кажа че има хора които ходят на фитнес с години и са постигнали по малко в фитнеса от това което съм постигнал аз за 5 месеца такаче не ме награбвай с тея неща... даже съм сигурен че има такива хора в фиорума.
+тва да тренираш 2 пъти дневно по 2 часа тренировката и между тези 2 тренировки да ходиш на фитнес... как искаш да изглеждам? 100 кила и 50 ръка? Е няма как да стане като избягвам около 20 километра средно на ден.
Знам само че фитнеса ми помогна много.... когато излизам на терена се усеща мощ и допълнителна енергия която преди нямах.
31.05.08
06:22
казано от f1sh на 30.05.08, 20:47:
щи кажа че има хора които ходят на фитнес с години и са постигнали по малко в фитнеса от това което съм постигнал аз за 5 месеца такаче не ме награбвай с тея неща...
Подобно изказване би ти спечелило само негативно отношение, от което ти едва ли имаш нужда. Нека сам за себе си преценява колко иска да напредва, но да не бъде определян от останалите - не сме на състезание.
31.05.08
07:28
Fish, браво, имаш добър релеф, нооо 39 ръка АБСУРД.
Имаш 4 реда плочки и ужасно грозни цици( не гърди, а цици!)
Харесва ми васкуларизацията ти :)
Не си постнал снимки на краката, но щом си футболист, очаквам и там да си на ниво.
Виж сега, значи може да имаш страхотен ген и “да правиш каквото си искаш с теглото си”, въпреки че за тези космически килограми, които каза не ти вярвам(общо взето за всички цифри, които каза не ти вярвам), може много от форума да не постигат такива резултати като теб, но това ОТНОВО ТИ КАЗВАМ не е причина да се изтъкваш. Самохвалщината никога не е красива...
Е това беше последното ми изказване по отношение на тялото и характера ти фиш, ако имаш някакви въпроси относно тренировки, хранене, добавки ще помагаме, но все пак се замисли над думите ми( и не само моите).
Е продължавай с фитнеса и футбола и успехи ;)
Качване на 4кг..това, че за 1 седмица може да седиш и да ядеш баница с боза по 5 пъти на ден и накрая да си качил 4кг лой не мисля, че е голямо постижение :) Сваляне на 6кг за 1 седмица.. е невъзможно..освен ако 4 от тях не са вода..
Мнението беше редактирано от RedWalker на 31.05.08 07:45.
казано от No_WaY на 31.05.08, 07:28:
Fish, браво, имаш добър релеф, нооо 39 ръка АБСУРД.
Имаш 4 реда плочки и ужасно грозни цици( не гърди, а цици!)
Харесва ми васкуларизацията ти :)
Не си постнал снимки на краката, но щом си футболист, очаквам и там да си на ниво.
Виж сега, значи може да имаш страхотен ген и “да правиш каквото си искаш с теглото си”, въпреки че за тези космически килограми, които каза не ти вярвам(общо взето за всички цифри, които каза не ти вярвам), може много от форума да не постигат такива резултати като теб, но това ОТНОВО ТИ КАЗВАМ не е причина да се изтъкваш. Самохвалщината никога не е красива...
Е това беше последното ми изказване по отношение на тялото и характера ти фиш, ако имаш някакви въпроси относно тренировки, хранене, добавки ще помагаме, но все пак се замисли над думите ми( и не само моите).
Е продължавай с фитнеса и футбола и успехи ;)
И аз не си харесвам гърдите и мисля че всичко идва от това че имам така наречените “пилешки гърди”....
мисля че ги тренирам добре но не постигам това което искам. И ми е много кофти понеже цялата ми мускулатура не е симетрична в областта на трупа. Ако имаш някаква идея какво да правя пиши ми на ЛС да не цапаме повече темата.
31.05.08
10:30
казано от f1sh на 31.05.08, 09:41:
И аз не си харесвам гърдите и мисля че всичко идва от това че имам така наречените “пилешки гърди”....
мисля че ги тренирам добре но не постигам това което искам. И ми е много кофти понеже цялата ми мускулатура не е симетрична в областта на трупа. Ако имаш някаква идея какво да правя пиши ми на ЛС да не цапаме повече темата.
Е качваш 6-7 кг за две седмици и ще ти се оправят.Това поне идеално го можеш поне така твърдиш.Сега е момента да го и докажеш, защото всеки може да приказва, но малко могат да показват.
08.06.08
22:25
Искам да обърна внимание на Иван Фъртунов .Тялото и лицето му са като извадка от екшън филм.Може да се пробва на някой кастинг.Впечатлен съм от гърба му....как е станал така,какъв е този ген незнам,но изглежда...суперлативно. :)
10.06.08
05:12
това недостатък ли е?:)
10.06.08
08:10
След като не го притежаваме е недостатък. : ))
Бе то естетически е по-красиво и става за снимки,но друго си е да имаш една мощна основа (83см) като мене...за подемна сила и стабилност при вдиганията... : )))
10.06.08
08:24
83 е супер, ама извинете - за мъж талия под 70 например, нещо вече.......не ми е мъжко някак си:)
казано от DeadManWalking на 10.06.08, 08:10:
След като не го притежаваме е недостатък. : ))
Бе то естетически е по-красиво и става за снимки,но друго си е да имаш една мощна основа (83см) като мене...за подемна сила и стабилност при вдиганията... : )))
Тука ме уби.Аз все си мислех, че до 85-86 минава за тясна когато се говори за мъж :roll: След кратка справка с метъра (да видим все пак колко е това наживо) продължавам да съм убеден в това ;)
10.06.08
08:48
Хахахахаа..... ми и аз съм убедена, че за мъж около 90 си е екстра:)Да не минава метър само:P)
10.06.08
08:54
Търпение,все по-мъжествен ще ставам... :red:
Какви са тези 90 талии за мъже ?Че на такъв мъж да му се личи гърба трябва да е 130 поне....45-50 см разлика седи доста “внушително” тоест.. 80 на 125~.
10.06.08
09:20
DeadManWalking , очаквах да си по-масивен :)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 10.06.08 09:20.
10.06.08
09:36
казано от FZKTWGS на 10.06.08, 09:20:
DeadManWalking , очаквах да си по-масивен :)
хахаха... :)
А иначе снимките са от близо 3 месеца...по-масивен съм,но като цяло все още клечо.
А снимката пред огледалото,синия отенък и кльощавите рамене е отпреди да започна тренировки...
10.06.08
09:52
Ама как талия 80 бее, айде сега - някоя мадама направо през кръста ще ви хване и ще си ви носи като стой-та-гледай накъдето и видят очите!!! То мойта е някъде 65!
казано от RedWalker на 10.06.08, 09:13:
Какви са тези 90 талии за мъже ?Че на такъв мъж да му се личи гърба трябва да е 130 поне....45-50 см разлика седи доста “внушително” тоест.. 80 на 125~.
хе хе
Това на каква височина?
10.06.08
10:30
Мисля, че вече е наложително да се добави възможност за коментари в самата фитнес галерия ;) Все по-трудно ми е да следя случващото се в тази тема :-)
Сталкер .. ми 180 с 80 талия и 125 гръб.. мисля че е звучи доста добре?
@Ива
Е мен това ми харесва..мъж и жена един до друг.. гледаш кръста - еднакви и вдигайки погледа :surprise: :lol:
Мнението беше редактирано от RedWalker на 10.06.08 15:55.
10.06.08
16:01
Ужас:)
12.06.08
19:19
Калоян Георгиев,....respect!
15.06.08
17:12
Дейър Девил,вашите разбраха ли те,че взимаш медикаменти?Какво стана на състезанието?
15.06.08
23:12
Стана първи в категорията си.
16.06.08
07:39
Е браво,значи усилията не са били напразно. ;)
16.06.08
21:26
Добре изглеждаш за тази височина. :)
ПС:Ще станеш като Арнолд. : ))
Мнението беше редактирано от BusyMan на 16.06.08 23:42.
18.06.08
08:16
Специални поздравления за снимките на Калоян Георгиев! Показваш завидна форма, особено в ръцете (и по-конкретно трицепса). Спокойно може да кандидатстваш за рекламно лице на NOW и/или SYNTRAX :P
18.06.08
12:27
Калояне , пресата и гърдите как са ,че нещо не виждам снимка на тях ? ;-)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 19.06.08 08:55.
20.06.08
21:22
Здравейте, преди време се учудих защо така беше замряла темата и сега я виждам съживена. Може ли малко коментари по моята галерия, за по бързо напро цъкнете на подписа под постинга ми? Разбира се, приемам всякакви комнтари. Под снимките има кратки описания, както и килограмите. На 23 съм, тренирам от 7-8 години, почти нищо не ползвам, малко хранителни добавки от базисен характер и средно добра диета. 181 см, на повечето снимки съм 80-82кг, то си пише.
Хайде, по-здрави!
20.06.08
21:27
Гошко не е зле,но това което лично мен не ми харесва е как изглежда коремът ти.Имаш големи ръце и лош позинг. : ))) Престани да съкращаваш коремът на всяка поза и ще излезеш далеч по-добре,по-масивен.Иначе изглеждаш тъничък.
А относно цялостното развитие аз немога да коментирам.Това е индивидуално.
20.06.08
21:33
Георги Николаев,не е лоша формата ти,само трябва да качиш още малко в гърдите и си идеално
21.06.08
08:28
Много идейна тема, аз съм новичък, но сега ще разгледам цялата тема със снимките.
21.06.08
11:22
казано от DeadManWalking на 20.06.08, 21:27:
Гошко не е зле,но това което лично мен не ми харесва е как изглежда коремът ти.Имаш големи ръце и лош позинг. : ))) Престани да съкращаваш коремът на всяка поза и ще излезеш далеч по-добре,по-масивен.Иначе изглеждаш тъничък.
А относно цялостното развитие аз немога да коментирам.Това е индивидуално.
Знаеш ли, това за корема си прав. Точно така е, и приятеля който ме снима ми го каза. Ама като не съм видял плочки, сега гледам навсякъде да се стегна - отделен въпрос че понякога и нестегнати изглеждат по добре. Все пак да попитам - не ти хареса как изглежда коремът ми конкретно, или че начина, по който го стягам разваля позата ми?
П.С. Е сега ще кача още към 10 снимки. Ако може и някакъв коментар по тях? Има две интересни, могат да служат като илюстрация каква е разликата в средностатичстическия трениращ (аз не съм нещо повече от това) и средностатистическия нетрениращ. Теглото ни е на практика равно.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 21.06.08 12:53.
Иван Шишманов, браво за свалените килограми. Добре си направил да пуснеш снимки от преди, онази на маса е най-показателната.
Предполагам да сега си бил със занижен приема на калории. Може би сега ще е добре да минеш на балансиран и да потренираш за хипертрофия с базови упражнения. Според мен няма нужда да ползваш изолиращи упражнения на този етап, така или иначе ефекта ще е в най-добрия случай един и същ. И предполагам, че и сладко не трябва да ядеш. Успех
Иване, браво наистина.Забележителен резултат.Много хора имат желание да отслабнат, но малко имат воля като твоята.