02.06.08
12:10
Съфорумци имам следния проблем. Тренирам от 4 год активно фитнес. Преди това съм се занимавал с баскетбол 12 год и развих мн добра мускулатура на краката. Сега обаче искам да съм по слаб и пазейки диета свалям навсякъде но краката са все още доста по големи от торса. Пробвах с вело, с тичане, скачане на въже, едно и също. Трудно ми е да си намирам дрехи с тез големи баджаци, така че искам да ги сваля. Избягвам да правя клекове тъй като мн се помпам и стават огромни.
Моля ако има някой който има подобен проблем нека ми пише как го е решил. Приемам всякакви съвети и препоръки. Може и аз някъде да греша.
Благодаря предварително.
02.06.08
12:54
С тичане няма да отслабнат или скачане( то дори бая помага за прасеца ) не ги тренираи вобще
02.06.08
12:55
мое клекове ама по 4-5 повторения и яко тренираи горната част
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 02.06.08 12:56.
02.06.08
13:09
проблема ми е много в областта на адукторите и задната част на бедрото. Нямат сваляне тия крака, направо са ми огромни.
02.06.08
13:27
Колко см ??Ми ти като тичаш как ще ги свалиш тренираи яко торса
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 02.06.08 13:28.
Тренирай ги с повече повторения примерно и наблягай на горната част.Относно големината.. итересно ми е колко са и на какъв ръст са.. за мене голям крака е на човек 180 с 70 крака примерно :)
02.06.08
14:01
краката ми са 73 см в областта на адукторите, но при гръден кош 105-110 нали се сещаш как изглеждат. иначе съм 190 см висок но спрямо торса ми са големи.идеята ми е да станат някъде към 60 см. друго което може би не ми помага е че по цял ден съм пред компютъра и въобще не ги натоварвам допълнително. Какво кардио да правя? дайте съвет? Как да подходя?
02.06.08
14:08
Имам познати които са точно като теб. Също и такъв клиент съм имал. Няма какво да се лъжем - трудно ще ги свалиш ако изобщо успееш. Моят съвет е да ги тренираш с до 3 повторения. Така ще вкараш сила в тях. Другият вариант е само да си тичаш, без тренировки в залата.
02.06.08
14:09
Аз си мечтая да направя бедро над 70, ти ще го сваляш. Недей да смъкваш сантиметри в бедрата, просто качи сантиметрите в гърба и гърдите, просто е. :)
Мнението беше редактирано от Bushwacker на 02.06.08 14:10.
02.06.08
15:02
Наистина, като имаш доста натрупана мускулатура (при това добре тренирана) трудно ще свалиш точно мускулна маса. По - добре натрупай повече в горната част на тялото и тренирай краката за релеф. Кросовете са добра идея, но недей да правиш спринтове и ускорения ;)
Mда 73 наистина си е голям крак.. освен да ги тренираш като за “тонус” и да наблягаш сериозно на горната част.. май няма какво друго да направиш.
02.06.08
17:26
и на мен един приятел ми каза да права по-малко повторения, така мускула нямало да се помпа и ще е силен и по скоро гладък. Ако права тия женските упражнения за вътрешната част на бедрото дали ще има частичен ефект?
02.06.08
18:05
Що пък да са само женски?! Всички имаме аддуктори:)
Имам подобен проблем,в смисъл искам малко да смаля размера им и да ги орелефя,2 пъти в седмицата само клекове 3 серии по 5 повторения (последната до отказ) става ли ?Някакви предложения,но да не растат повече...
Повечко тичане и кардио. Краен вариант е да ги претренираш и така да се опиташ да гориш мускул, но това ще да е доста експеримантално. Най-добре остави на мира краката и почни да тренираш горна част на тялото. След време като качиш малко маса отгоре краката няма да ти праввят такова впечатление.
07.06.08
13:30
Спри да ги тормозиш,де.Надарен си със силни крака,кое му е лошото?Тренирай ги даже,казвам аз! : )
07.06.08
13:53
Ми да - готино е така:)