горна част бицепси...

DA

04.06.08
19:32

значи видях тема за долната част на бицепсите...при мен тя върви доста добре но тъй като съм висок и сравнително слаб ръцете ми са дълга...и руката в отпуснато състояние ми изглежда като обърнат конус...имам малко изоставане в трицепса ...но основното е че забелязах горната част на бицепсите ми е доста неразвита ... в хараткеристиките на едно упражнение -повдигане на дъмбели от полулег за бицепсите пишеше че е основно за горните части на главите на бицепсите...а сега прочетох че е за долните ...та кажете как да развия горната част на самия мускул -точно под рамото благодаря предварително ,ако някой въобще може ми помогне...

04.06.08
19:41

На тази “част” акцентира втората “фаза” от метода “21”: от ръце успоредни на пода сгъваш до горна мъртва точка - ще се ориентираш като видиш темата за доланата част на бицепса.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.06.08 19:41.

TI

04.06.08
20:06

Сгъването за бицепс с прав лост от стоеж си е супер за целия бицепс. Губи му се малко от натоварването на долната част, но гораната се съкращава докрай. Това за мене си е най-добре, но може а си избереш и някое друго упражнение.

BU

04.06.08
21:09

Точно обратното е при сгъване от стоеж се губи натоварването в горно положение.

DA

09.06.08
18:10

последно ? някой да изкаже професионално мнение моля ...това за 21 съм съгласен ...

09.06.08
18:19

Концентрично сгъване..

14.06.08
17:24

При мен скотово до хоризонтално положение на ръцете дава чудесен ефект. Важното е да не пускаш надолу под хоризонталното положение(даже може и до него да е стигаш), защото натоварването минава към долната част. Пробвай и сам ще се убедиш ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1