канал на гърдите...

DA

23.05.08
07:43

тренировачния ми стаж е над година и половина ,значи преди правих гърдите 2 пъти в седмицата ся ги правя през седмица понякога по дълго им давам почивка та имам чуството че канала е започнал да става по широк ...а като гледам някои хора с широк канал го намирам за много грозно...гърдите още не ми са толкова големи ,но секи път го поглеждам това в началото...дайте съвети ако ги тренирам повече за канал или ддз...просто искам да ми си е тесен или не зависи от тренировката вие кажете...

23.05.08
10:06

До ген опират нещата - къде се залавя мускула.С нарастване на обема им няма да те дразни толкова канала (предполагам).

23.05.08
14:03

Трябва ти маса в гърдите , не да тренираш за канал. Ако имаш достатъчно количество маса , канала ще се вижда.Но както каза бат’ Стоян опира и до генетика.

DA

04.06.08
19:27

ми добре като е генно преди как ми е бил доста тясен а сега е станал по широк ? смисъл ддз мускула не вярвам да си сменя мястото на което се залавя ?

04.06.08
19:42

Сигурно си изчистил мазнини.

TI

04.06.08
20:11

Пробвай кросувър, понеже той натоварва добре вътрешната част на гърдите. Може да прабваш и някое друго упражнение, като флайс на портален скрипец, лег тесен хват с лакти навън или други по- необичайни упражнения с такъв акцент.

04.06.08
20:48

Как пък флайсът е упражнение с акцент в/у вътрешната част на гърдите...  кросоувърът също, той натоварва вътре само ако задържаш в крайно положение...

TI

05.06.08
16:54

Флайса изпълнен на скрипец товари еднакво във всяко положение на амплитудата гръдния мускул, защото плочките си тежат постоянно независимо от положението на ръкохватката в пространството. Това значи, че ако съберем или кръстосаме ръцете пред нас ще натоварим точно вътрешната част на гърдите. За кросоувъра логиката е същата. Ти сам го каза.

06.06.08
08:29

Еееее, стига с тоя канал, де - и жените имаме проблеми с него, ама какво сега!:)Шегувам се - коментирайте си:)

06.06.08
09:46

Koe да коментираме - дамските гърди или..? Загубих си мисълта  :lol:

Маса, пек-бек, щанга с тесен хват(лактите в страни). Абеее, бая маса си трябва за да имаш и канал и пак не е сигурно.

Тренираш 2 месеца по следната програма и си готов :
горна лежанка
избутване на дъмбел от полулег - пак за горни гърди
Последните 1-2 упражнения правиш каквоти ти душа иска,просто ти казвам, че ако почваш с тия 2 упражнения ще ги отцепиш,при мен така стана, а преди тва 2 години без значение масата и другите неща нямаше никакъв ефект

07.06.08
12:38

ТОВА СИ Е ГЕНЕТИКА ОТВСЯКАДЕ!!!! Какъвто ти е гена на гърдите, такъв ще ти е канала.От гена няма бягане

07.06.08
13:01

Ген на гърди няма, има гени за структура и залавни места на мускулите за костите.

DA

09.06.08
18:07

кофти . :) е ако ме видите сиурно ще кажете че няма от кво да се притеснявам но се пак ме притеснява да не почне да се разширява а доколкото женските гърди ...къв канал кви 10 000 марки ...от фитнеса по принцип увисват ...така че оставете тази част от тялото ...

09.06.08
18:10

Какво увисва??????!!!!! Отдолу като се развие хубаво пекторалиса, даже се повдигат!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1