Г ърди.. :/

04.06.08
09:09

Здравейте...
на 17 години съм висок съм 170 тежа 75 килограма.. тренирам от година и половина... започнах да тренирамм защото “нямах гърди” преди това.. цял живот съм бил по залите но никога не съм им обръщал внимание просто ;) проблема ми е следния.. ИЗОСТАВАТ малки са... не са много оформени.. пробвал съм всичко и големи тежести и малки тежести и дъмбели и щанги и да ги тренирам по често и по рядко и макари но... резултата е същия не са “расли” от сигурно година.. гръб рамене ръце крака си растат “без да съм ги питал” даже.. но не и гърдите :///

Идеи ? :)
нещо ако съм пропуснал да спомена кажете...  благодаря ви

Темата беше редактирана от Macchiavelli на 04.06.08 09:10.

04.06.08
09:54

Пусни си тренировъчната програма да я видим.

04.06.08
10:33

ами хм..

ден първи - гърди + рамене
ден втори - крака
ден трети - ръце
ден четвърти - гръб
ден пети - пак гърди..
после си почивам един ден .. и пак отначало
точно какви упражнения правя не мога да ви кажа защото аз често ги сменям .. просто много бързо спирам да ги усещам и все едно ... не тренирам ами се изсилвам за нищо
диета точна не спазвам.. просто защото нямам възможност.. аз просто обичам сирена млека яйца месо... ей такива неща обичам да ям и такива си и ям тестяните изделия не са ми по вкуса..

BU

04.06.08
10:52

Тренираш два пъти в седмицата гърдите, затова не растат. ;)

04.06.08
11:21

Не ти е добра подредбата на мускулните групи. Гърба не е добре след ръцете. Щом не спазваш хранителен режим не очаквай резултати. Прави гърдите веднъж седмично. Примерна програма:
1.Гърди
2.Гръб+з.рамо+трапец
3.почивка
4.Крака+предно рамо
5.Ръце

04.06.08
13:59

резултати има... във всички останали мускулни групи обаче :P ...

04.06.08
15:29

Може би не правиш нещо правилно.Гурдите са голяма група,прави си ги два пъти с повечко повторения единия път,втория с повече кила и по-малко повторения,разтягай ги хубаво и прави чат пат лицеви опори и кофички повечко...

04.06.08
16:03

И все пак, не написа как ги тренираш.
“С различни упражнения” не е никак изчерпателно.
Имаш ли мускулна треска в гърдите, след тренировка/на следващия ден?

04.06.08
16:04

Глупости какви са тези неща хората казаха тренирай всяка мускулна група 1 път седмично, като тренираш за маса едно от найважните неща е въстановяването...
П.П. те хора които зимат стероиди не тренират 2 пъти седмично мг

04.06.08
16:10

http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=1236824
Бих ти препоръчал това. Прочети го основно, с внимание към дребните детайли и ако ще го изпълняваш - дай всичко от себе си. 3 или 4 седмици, след което нормална програма. Досега 2ма човека знам да са я пробвали, и двамата са много доволни.

04.06.08
18:55

мускулна треска да.. откакто тренирам не е имало път аз да съм нямал мускулна треска след като съм правил гърди

04.06.08
20:59

1.горна - 12,10,8,8,6
2.средна-от мах. килограми смъкваш на ~70% за посл. серия- 6,8,10 повтор.
3.кофички - 3х8 (не прави повече от 8 повторения в серия,ако трябва слагай един дъмбел в колана)
4.флайс - 2х12 (може малко да вдигнеш лежанката да наблегнеш на горната част)
5.пуловър - 15,12,12
ама ако тренираш качествено незнам дали после ще имаш сила за рамото..може да пробваш това в един ден , а в другия рамо+три за гърди(горна с дъбели,кросоувър,пек дек)
имаш нужда и от повече почивка, и от някви АК или протеин според мен..успех

Мнението беше редактирано от n_sko на 04.06.08 21:01.

MI

08.06.08
07:36

Неправиш ли прекалено много гърди за 1 сплит аз ги правя 1 път но гледам всичките упражнения да ги правя правилно и на другия ден имам мускулна треска (винаги при това) ако ги претоварваш също може да няма ефект.

09.06.08
06:19

пробвай по моя начин за месец и виж дали има ефект

09.06.08
14:55

ще пробвам.. малко скептично съм настроен затова казвам че най вероятно ще ми се наложи да изпробвам ВСИЧКО... благодаря на всички за съветите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1