Изчистване

Прескочи до:

09.06.08
14:09

казано от Flask на 08.06.08, 22:33:

Ми жив и здрав, то не случайно се казва кардио тренировка, а не бягане или скачане. Модерните хора са измислили машини дето го мерат докато въртиш педалите :)

Точно с велото е  кардио  уреда за наи- начинаещи и с наи - ниско натоварване  тук говорим за оптимални резултати все едно да ми говориш че с  5 килограмова гира ще праиш тежка  тренировка  . Тичането и скачането на въже са истината  другото е слаба  ракия !!

09.06.08
16:32

неска в едно списание от залата четох една програма за изчистване може ли да я коментирате
значи тя е следната
Закуска-Плод по избор(киви,банан,портокал и т.н)
след 3 часа:Сурови ядки
Обяд:Омлет 3 белтъка и 1 жълтък
след 2-3 часа:Салата със зехтин
Вечеря:Пилешка пържола със салата маи беше пак

Мисля че това беше програмата дано да не пропускам нещо

09.06.08
16:44

казано от Beckhamchy на 09.06.08, 16:32:

неска в едно списание от залата четох една програма за изчистване може ли да я коментирате
значи тя е следната

Или ти пропускаш нещо (съмнявам се) или мъдрия човек, съставил “програмата” е пропуснал нещо ( 99% съм сигурен ;) ). За какъв човек е предвидена - ръст,кила,години,стаж,тренировки на седмица? Никаква информация. Универсална не може да е. Отделно:
Каква е идеята да караш цяла нощ без храна, да станеш, един банан (примерно), още 3 часа глад, ядки (минимално съдържание на протеин), още глад и най-накрая - има-няма 15 грама протеин (при това от белтъци, ако не си 50на килограмова девойка не виждам как ще живееш толкова време на 3 белтъка и 1 жълтък). После още глад, салата (отново никакъв протеин), още глад и накрая (finally) месо. Пълно безумие е това. Да не е случайно някое от женските списания,че в тях май се рекламираха разни такива извращения.

Мнението беше редактирано от G33K на 09.06.08 16:45.

09.06.08
16:48

казано от G33K на 09.06.08, 16:44:

казано от Beckhamchy на 09.06.08, 16:32:

значи тя е следната

Или ти пропускаш нещо (съмнявам се) или мъдрия човек, съставил “програмата” е пропуснал нещо ( 99% съм сигурен ;) ). За какъв човек е предвидена - ръст,кила,години,стаж,тренировки на седмица? Никаква информация. Универсална не може да е. Отделно:
Каква е идеята да караш цяла нощ без храна, да станеш, един банан (примерно), още 3 часа глад, ядки (минимално съдържание на протеин), още глад и най-накрая - има-няма 15 грама протеин (при това от белтъци, ако не си 50на килограмова девойка не виждам как ще живееш толкова време на 3 белтъка и 1 жълтък). После още глад, салата (отново никакъв протеин), още глад и накрая (finally) месо. Пълно безумие е това. Да не е случайно някое от женските списания,че в тях май се рекламираха разни такива извращения.

ем не е женско списание е ти пък и ти мисля че тва беше цялата програма.ако можеш по някакъв начин да ми я допълнеш значи висок съм 175-177 някаде към 77 кг на 15 години все още ходя 3 пъти в седмицата на зала

09.06.08
17:31

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
Има хубава тема по въпроса с НВД. С минимални усилия можеш да си съставиш меню според вкуса си и дневния си режим. Тази схема, която си гледал в списанието може да мине за “рамка” - просто трябва да сложиш храна за закуска и обяд, както и нещо за следобедната закуска. Какво точно си е въпрос на вкус, аз залагам на месо и яйца.

09.06.08
17:46

Понеже гледам, че темата се изродила в “HIIT vs. Steady State” се подсещам за една страхотна поредица постове, излязла наскоро по темата. На желаещите да четат ето първия пост от поредицата.
И двата типа тренировки действат, когато се правят както трябва и без клинчене. Оптимални резултати се постигат с комбинирането им, както вече беше споменато.

10.06.08
10:45

казано от Wrestling_pro на 09.06.08, 14:09:

Ми жив и здрав, то не случайно се казва кардио тренировка, а не бягане или скачане. Модерните хора са измислили машини дето го мерат докато въртиш педалите :)

Точно с велото е  кардио  уреда за наи- начинаещи и с наи - ниско натоварване  тук говорим за оптимални резултати все едно да ми говориш че с  5 килограмова гира ще праиш тежка  тренировка  . Тичането и скачането на въже са истината  другото е слаба  ракия !!

Защо не кометираш неща, които разбираш?

10.06.08
15:40

казано от Flask на 10.06.08, 10:45:

казано от Wrestling_pro на 09.06.08, 14:09:

Защо не кометираш неща, които разбираш?

Казах го малко по не като хората  това дето имах предвид  тука  имаше едно в саита тема за  кардио уредите ..

11.06.08
21:09

какво ще кажете за този режим:
Закуска:Мюсли заляти с Мляко вкл (овесени ядки,пшенички ядки,белен сусам,белен слънчоглед,стафиди)
след 1-2 часа:Плод(киви,банан,портокал и тн)
след 2-3 часа:Ядки
След 2 часа:Пържола
след 2-3 часа:Салата с зехтин
Вечеря:Пилешка пържола и салата с краставици
и може и след 2-3 часа след вечеря пак някакав плод
Какво мислите за тая програма?

12.06.08
05:23

Като се замисля, моят дневен хранителен режим, без да спазвам твърдо някакъв определен, е почти същият....плюс 2-3 кафенца, повечко салатки и яйцата - варени:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1