09.06.08
14:09
казано от Flask на 08.06.08, 22:33:
Ми жив и здрав, то не случайно се казва кардио тренировка, а не бягане или скачане. Модерните хора са измислили машини дето го мерат докато въртиш педалите :)
Точно с велото е кардио уреда за наи- начинаещи и с наи - ниско натоварване тук говорим за оптимални резултати все едно да ми говориш че с 5 килограмова гира ще праиш тежка тренировка . Тичането и скачането на въже са истината другото е слаба ракия !!
09.06.08
16:32
неска в едно списание от залата четох една програма за изчистване може ли да я коментирате
значи тя е следната
Закуска-Плод по избор(киви,банан,портокал и т.н)
след 3 часа:Сурови ядки
Обяд:Омлет 3 белтъка и 1 жълтък
след 2-3 часа:Салата със зехтин
Вечеря:Пилешка пържола със салата маи беше пак
Мисля че това беше програмата дано да не пропускам нещо
казано от Beckhamchy на 09.06.08, 16:32:
неска в едно списание от залата четох една програма за изчистване може ли да я коментирате
значи тя е следната
Вечеря:Пилешка пържола със салата маи беше пакМисля че това беше програмата дано да не пропускам нещо
Или ти пропускаш нещо (съмнявам се) или мъдрия човек, съставил “програмата” е пропуснал нещо ( 99% съм сигурен ;) ). За какъв човек е предвидена - ръст,кила,години,стаж,тренировки на седмица? Никаква информация. Универсална не може да е. Отделно:
Каква е идеята да караш цяла нощ без храна, да станеш, един банан (примерно), още 3 часа глад, ядки (минимално съдържание на протеин), още глад и най-накрая - има-няма 15 грама протеин (при това от белтъци, ако не си 50на килограмова девойка не виждам как ще живееш толкова време на 3 белтъка и 1 жълтък). После още глад, салата (отново никакъв протеин), още глад и накрая (finally) месо. Пълно безумие е това. Да не е случайно някое от женските списания,че в тях май се рекламираха разни такива извращения.
Мнението беше редактирано от G33K на 09.06.08 16:45.
09.06.08
16:48
казано от G33K на 09.06.08, 16:44:
казано от Beckhamchy на 09.06.08, 16:32:
значи тя е следната
Вечеря:Пилешка пържола със салата маи беше пакМисля че това беше програмата дано да не пропускам нещо
Или ти пропускаш нещо (съмнявам се) или мъдрия човек, съставил “програмата” е пропуснал нещо ( 99% съм сигурен ;) ). За какъв човек е предвидена - ръст,кила,години,стаж,тренировки на седмица? Никаква информация. Универсална не може да е. Отделно:
Каква е идеята да караш цяла нощ без храна, да станеш, един банан (примерно), още 3 часа глад, ядки (минимално съдържание на протеин), още глад и най-накрая - има-няма 15 грама протеин (при това от белтъци, ако не си 50на килограмова девойка не виждам как ще живееш толкова време на 3 белтъка и 1 жълтък). После още глад, салата (отново никакъв протеин), още глад и накрая (finally) месо. Пълно безумие е това. Да не е случайно някое от женските списания,че в тях май се рекламираха разни такива извращения.
ем не е женско списание е ти пък и ти мисля че тва беше цялата програма.ако можеш по някакъв начин да ми я допълнеш значи висок съм 175-177 някаде към 77 кг на 15 години все още ходя 3 пъти в седмицата на зала
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
Има хубава тема по въпроса с НВД. С минимални усилия можеш да си съставиш меню според вкуса си и дневния си режим. Тази схема, която си гледал в списанието може да мине за “рамка” - просто трябва да сложиш храна за закуска и обяд, както и нещо за следобедната закуска. Какво точно си е въпрос на вкус, аз залагам на месо и яйца.
09.06.08
17:46
Понеже гледам, че темата се изродила в “HIIT vs. Steady State” се подсещам за една страхотна поредица постове, излязла наскоро по темата. На желаещите да четат ето първия пост от поредицата.
И двата типа тренировки действат, когато се правят както трябва и без клинчене. Оптимални резултати се постигат с комбинирането им, както вече беше споменато.
казано от Wrestling_pro на 09.06.08, 14:09:
Ми жив и здрав, то не случайно се казва кардио тренировка, а не бягане или скачане. Модерните хора са измислили машини дето го мерат докато въртиш педалите :)
Точно с велото е кардио уреда за наи- начинаещи и с наи - ниско натоварване тук говорим за оптимални резултати все едно да ми говориш че с 5 килограмова гира ще праиш тежка тренировка . Тичането и скачането на въже са истината другото е слаба ракия !!
Защо не кометираш неща, които разбираш?
10.06.08
15:40
казано от Flask на 10.06.08, 10:45:
казано от Wrestling_pro на 09.06.08, 14:09:
Защо не кометираш неща, които разбираш?
Казах го малко по не като хората това дето имах предвид тука имаше едно в саита тема за кардио уредите ..
11.06.08
21:09
какво ще кажете за този режим:
Закуска:Мюсли заляти с Мляко вкл (овесени ядки,пшенички ядки,белен сусам,белен слънчоглед,стафиди)
след 1-2 часа:Плод(киви,банан,портокал и тн)
след 2-3 часа:Ядки
След 2 часа:Пържола
след 2-3 часа:Салата с зехтин
Вечеря:Пилешка пържола и салата с краставици
и може и след 2-3 часа след вечеря пак някакав плод
Какво мислите за тая програма?
12.06.08
05:23
Като се замисля, моят дневен хранителен режим, без да спазвам твърдо някакъв определен, е почти същият....плюс 2-3 кафенца, повечко салатки и яйцата - варени:)