Мойта програмка

PR

09.06.08
19:24

Ще ви покажа програмата ми и режимът ми и очакма препораки.На 16 години съм от Враца висок 178 и тежа 63-65 КГ.Занимавам се почти всеки ден с баскетбол от доста време(стига да е хубаво времето) но освен баскетбол обичам и да поддаржам и правя хубаво тяло.Програмата ми е ето тази http://www.bb-team.org/workout/1358/  а режимът ми вклиючва храни от сорта на бисквити мляко ориз пиле риба грах боб леща сирене и 1 пат дневно ям от некачествените училищни храни няма начин просто проблемът ми е че трябва да се яде много пати по малко аз мога или малко пати по много или малко пати по малко или много пати по много , много пати по малко не мога но проблема е че наистина не мога да кача КГ.Муам като свиня на наш жаргон но не мога да кача.Събота и неделя много лошо време само в нас и ядох яко когато погледнах от 63 КГ съм 67 но в понеделник сутринта с надеждата да съм още 67 се премерих и гледам 64 :( Ако си седа о нас и ям така може и да кача оба4е ще е само мазнини.Очаквам препораки и критики.И P.S смятам да пия креатин и глутамин към тях да включа ли и протеин или е добре.Благодаря!

Е яж 3-пати като свиня и 3-пати или 2-пати по по малко например сутрин закусваи лека храна преди даскало да идеш например овесени ядки с млеко и мед после моа ако си гладен в даскалото да изедеш некоя вафла с наторалес сок :-) на обед се наяж на свиня като се прибереш от даскало демек после ядеш пак нещо по слабо моа некои сандвич  с месо или сладко нз после слетобед кам 5/6 пак на свиня кам 7/8 пак нещо леко или по по малко и вечеря яж наи мн по тежки храни ти като глеам знаеш кво да ядеш резпределяи си ги както знаеш Само да кажа не разбирам мн занимавам се от 3 месеца и не знам чак толко мн 30 мин преди трен моа да хапнеш некои сандвиш с сладко или мед или път некф шоколад по добре да е фин млечен по бърже се разгражда а тва го прави за сила дава неква :)

PR

10.06.08
10:31

Еми аз преди тренировка гледам да не ям много обаче след трен. почти винаги си правя мешано с млеко мед и бисквити или с нарезан банан и сладко.Дано да е добре така.А и аз преди тренирах 5 месеца некаде сега пак съм почнал.

След тренировка яж месо яко колко моаш :D

PR

10.06.08
20:10

Епа едно пиле добре 6а ми дойде :D

BU

10.06.08
20:11

Една птичка пролет не прави. : ))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1