10.06.08
21:39
Значи преди всичко благодаря за вниманието.искам да помоля хората които разбират от изграждане на фитнес програми да ми помогнат и с мойта програма.Висок сам 180см тежа 74кг.Тренирал сам 7 години баскетбол и краката ми са доста развити и смятам крака да не тренирам понеже са ми мн по развити от която и да е друга част от тялото даже прекалено.Като за начало искам да кача мускулна маса в гораната част на тялото.смисал такаф ,че гардите и гърба ми ги няма никакви ,а краката...ако може и да ми препоръчате диета към програмата ще съм мн благодарен.И пак благодаря предварително за вниманието.
http://www.bb-team.org/fitness/workouts/
Мисля че не е хубаво да не правиш крака макар и да са ти здрави както казваш.... но все пак изчакай и други мнения.
Не си оточнил и колко пъти в седмицата ще тренираш което също е важно....
Занимаваш ли се още с баскетбол?
11.06.08
10:27
moga da treniram kolkoto dni e programata nqmam nikakvi problemi i 7 i 5 i 3 zavisi kakva programa shte mi prepory4ate.zanimavam se s basketbol no samo kato hobi veche 1 pat v sedmicata se sabirame da igraem ne e seriozno.izvinqvam se za latinicata no sam na macintosh i nqma cirilica
11.06.08
17:05
Щом си начинаещ почни с 3 пъти в седмицата тренировки за цялото тяло. За краката поне клек прави. Той е важен за цялостното развитие на тялото. Научи упражненията. Започни да четеш в сайта, форума и изобщо където можеш да намериш информация. Неможе всичко на готово, трябва усилие от твоя страна. Избери си програма от сайта и я постни тук за да ти кажем дали е подходяща. За храненето има много да четеш, но най-важното е да ядеш много протеин, което значи меса, млечни продукти, яйца, риба. Ако ще качваш увеличи въглехидратите, ако отслабваш ги намали. Не яж сладко и намали тестените изделия.
11.06.08
19:19
http://www.bb-team.org/workout/1359/
смятам с тази програма да започна но краката искам да ги съкрата максимално.
11.06.08
19:32
Краката нищо не ти пречи да ги правиш като за релеф.
11.06.08
20:51
Щом искаш ги съкрати. Прави самом клек 4-5 серии, а махни сгъването и разгъването. За прасеца по-добре го прави, на мен лично много ме кефи прасец да има. И да те питам колко са ти обиколките не бедрата, гърба и ръката та да разбера колко са ти развити тия крака. За праграмата мога да кажа, че е добра (все пак са я мислили хора дето разбират много повече от мене), но внимавай с тия суперсерии.
12.06.08
07:30
bedro-61sm
ryka 35sm
gryb- 96
a towa za dietata neznam kak da go systavq mn mi e trydno ako moje malko pomosht shte sam mn blagdaren
sry za latinicata pak sam na macintosh