програма за бърз растеж на ръцете

12.06.08
19:39

ще можете ли да ми дадете програма ,чрез която да нарастна по бързо в ръцете...не че изостават ,но просто искам по обемни да ми са ръцете , мислех да правя в седмицата 2 пъти ръце,но сигурно ще е натоварващо ,та ако можете да ми дадете някаква програма ще съм ви много благодарен  :)

12.06.08
19:51

Нищо няма да стане така.Ръцете растът покрай големите групи мускули - гръб/гърди та дори и крака.. (колкото и странно да ти звучи).Наблегни на големите групи.. и базовите упражнения.. и ако храненето е на ниво съвсем скоро ще видиш прогрес.

BU

12.06.08
20:21

Оф,все едно му каза нещо...ръцете няма да порастнат от специални програми.

12.06.08
20:30

Уличен бой - тренира всички мускулни групи:)......Гайдов, извинявай!:)

13.06.08
07:15

казано от DeadManWalking на 12.06.08, 20:21:

Мисля, че съвета ми беше достатъчно изчерпателен, а твоето мнение ми намерисва леко на офтопик ? :)

13.06.08
07:55

казано от Ива Павлина на 12.06.08, 20:30:

Уличен бой - тренира всички мускулни групи:)......Гайдов, извинявай!:)

Г-це Павлина,какъв е смисълът да напишете нещо просто от желанието да се изявите(или сте в добро настроение и искате да го покажете) и после да се извините на модератора,който ще трябва да изтрие този пост .Не мислите ли,че ще е по-лесно и приятно за всички ако изобщо не го пишете това?Реално погледнато мнението ви не е съвет към момчето и напълно спокойно може да бъде пропуснато.

Пиша това,защото забелязах,че напоследък явно ви доставя голямо удоволствие да се чключвате в нещо като “малки чатчета” из почти целия форум.Мислех си,че е нещо като “прекалено голямото желание на новия юсър да се покаже и да изкаже мнението си” и очаквах,че ще отмине по някое време,но уви  :shut:
Знам,че сте молекулярен биолог и много уважавам този факт,даже съм много радостен,че във форума има хора,които се занимават с тези тоолкова сложни неща и са готови да ги обясняват на простите потребители,но просто факта,че доста от вашите мнения не са “микро-биологични”,даже някои не са и по главната тема,и бих квалифицирал като “спам” ми е изключително неприятен.И съм сигурен,че не само на мен.
Не искам да ви обиждам или засягам,просто се надявам,че можем да се разберем като нормални хора. :)

BU

13.06.08
08:05

казано от RedWalker на 13.06.08, 07:15:

казано от DeadManWalking на 12.06.08, 20:21:

Мисля, че съвета ми беше достатъчно изчерпателен, а твоето мнение ми намерисва леко на офтопик ? :)

Хич не е офтопик,обаче съдейки по мнението на автора,не си заслужава да му се дава толквоа изчерпателен отговор,най-малкото,че си писал същото в още две-три теми...той си мисли,че като ги тренира здраво,те ще растат здраво...което е доста далеч от истината.

13.06.08
08:26

Вачев, прав сте и ме извинете.

13.06.08
13:25

Абе, в тая тема има само нападки между някви хора и нищо по самата тема. И се зивинявам предварително ако някой сега реши да ми се скара и за моя офтопик :D

13.06.08
17:13

Подкрепям RedWalker за мнението му с 2 ръце! Избери си програма из сайта или форума и действаи спокойно с тия ръце-Доста е грозно да видиш човек с огромни ръце и слабо тяло и крака ,така че решавай си!

13.06.08
17:25

ХАха.Като стана въпрос за оффтопик и ненужни постове на първо място е DeadManWalking.Явно от многото кеч които е гледал мисли че знае всички “фатки” ,но явно се заблуждаваме.Ива Павлина постна съвсем безобидно мнение,все пак е дама в този “мъжки” форум и може да и се прости(аз така мисля).Но стотиците постове на DEadmanWalking никой не ги забелязва,моля ви ако ще говорим за ненужни постове да не споменаваме само дамата.Всъщост за да помогне да докажа тезата си въпросния мъртвец поства още едно мнение което естесвено много помогна на питащия.Моля следната част от неговия пост в тази тема да се обесни от него “обаче съдейки по мнението на автора,не си заслужава да му се дава толквоа изчерпателен отговор”-питащия не заслужава подробен отговор :| ...... сами си направете изводите.DeadManWalking нищо лично против тебе,а против постовете ти-много може да се каже!Мерси!

BU

13.06.08
17:43

казано от valerious на 13.06.08, 17:25:

ХАха.Като стана въпрос за оффтопик и ненужни постове на първо място е DeadManWalking.Явно от многото кеч които е гледал мисли че знае всички “фатки” ,но явно се заблуждаваме.Ива Павлина постна съвсем безобидно мнение,все пак е дама в този “мъжки” форум и може да и се прости(аз така мисля).Но стотиците постове на DEadmanWalking никой не ги забелязва,моля ви ако ще говорим за ненужни постове да не споменаваме само дамата.Всъщост за да помогне да докажа тезата си въпросния мъртвец поства още едно мнение което естесвено много помогна на питащия.Моля следната част от неговия пост в тази тема да се обесни от него “обаче съдейки по мнението на автора,не си заслужава да му се дава толквоа изчерпателен отговор”-питащия не заслужава подробен отговор :| ...... сами си направете изводите.DeadManWalking нищо лично против тебе,а против постовете ти-много може да се каже!Мерси!

Питащият може да си отвори форумчето,да потърси и точно за има-няма минутка да си намери отговор и сам.Мислиш ли,че никой досега не е искал ефикасен метод за акцент върху ръце?Не съм гледал много кеч,просто ме кефи ника.Незнам всички фатки,но знам,че всичко,което напоследък се пита в този форум вече е споменавано.Мненията ми не са за да ви се набиват на очи,ако щеш ги чети!

13.06.08
17:56

С оглед на създалата се обстановка, май ще е добре да се направи една темичка-игра “Кажи нещо за този преди теб” :lol:

Не съм привърженик на крайните мнения, особено ако са примесени и с ненужна доза арогантност.

Конкретно по темата и малко в противоречие с повечето изказали се: две тренировки на ръцете седмично, не означават  липса на напредък.
При подходящи условия и съобразени с цялостната тренировъчна програма, могат и да са ок. Ако приемем, че бицепс и трицепс, просто се довършват с едно леко упр. след гръб и гърди и имат една комбинирана програма с по 2 упражнения, може и да е с положителен резултат.
Обаче, силно се съмнявам, това да е подходящо за автора на темата, така че ще се огранича до следния съвет - ръцете да са в един ден, не повече от 18 серии и за бицепс и за трицепс, общо. Разнообразни упражнения, главно със щанга - по-тежко и с дъмбел като последни, довършващи. При мен, това е дало най-забележими резултати, не че съм станал като ‘човекът от снимката’, но това е моето усещане. :)

Мнението беше редактирано от 6th на 13.06.08 17:57.

13.06.08
18:24

Valerious, благодаря Ви.

14.06.08
00:26

казано от valerious на 13.06.08, 17:25:

Подкрепям. Deadmanwalking в някои теми се прави на голям дървен философ,което не отива на тренировъчния стаж и годините му (нищо лично)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1