15.06.08
19:28
Какво ще кажете за бягането с тежести на краката и ръцете? Повишава ли издръжливостта повече от обикновеното бягане и има ли някакви минуси? Цъкам футбол макар и не професионално и бих искал да кача малко силата при тичане и издръжливостта.
15.06.08
19:33
По-добре тегли “шейни” с тежести. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 15.06.08 19:45.
Продължителното бягане разкапва ставите дори без тежести, камо ли със. Ако искаш да си подобриш издръжливостта и стандартното кардио не отговаря на изискванията ти, прави интервали. Но никога не бягай с тежести по краката, това е абсолютна съсипия за колената (и не само за тях).
15.06.08
20:04
казано от G33K на 15.06.08, 19:48:
Продължителното бягане разкапва ставите дори без тежести, камо ли със. Ако искаш да си подобриш издръжливостта и стандартното кардио не отговаря на изискванията ти, прави интервали. Но никога не бягай с тежести по краката, това е абсолютна съсипия за колената (и не само за тях).
Никога не съм бягал с тежести и си мислех,че просто ще ти е по тежко,но сега си го представих и направо усетих как колената ми плющят.Хаха това е идиотско бе,да бягаш с тежести.Това е едно постоянно изправяне на крака и на капачките... ужас..
Наистина,пробвай да теглиш тежести напред и да ги дърпаш с крака само назад..макар че аз лично не съм виждал такива приспособления,не са много разпространени.Най-много да ги намериш в лекоатлетичните салони.
16.06.08
11:40
казано от DeadManWalking на 15.06.08, 19:33:
По-добре тегли “шейни” с тежести. :)
Мое мене и 1 френд дето е 90 кила да ни теглиш и да бягаш ефекта е гарантиран !!!
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 16.06.08 11:40.
казано от G33K на 15.06.08, 19:48:
Поздкрепям това мнение.