Срязах си рамото на един прозорец :(

16.06.08
18:26

Ходих на един купон миналата вечер не съм се напивал но един пиян ме блъсна и счупих прозореца с рамо.Той беше от тез старите дограми едно парче от стъклото ми се заби в рамото а другото ме сряза много дълбоко сега ме шиха и ми казаха да не вдигам по тежко от 2 кг с лявата ръка сега съм сакат :( :( :( как да вдигам ? с една ръка може ли ?

Темата беше редактирана от Svirepiq на 16.06.08 19:03.

16.06.08
18:32

Не бе луд ли си тренирай си махни ги какво ти говорят лекарите ! Ти си знай твоята.

16.06.08
18:37

Нищо не ти пречи да си работиш със здравата ръка някои упражнения (обръщане с пудовка примерно, там свободната ръка не играе изобщо, или раменни преси и т.н.), пък като се оправи другата си продължаваш нормално. Надали ще продължи повече от месец. Лошото е, че може да се получи лек дисбаланс, ама не е фатално. Успешно възстановяване!

16.06.08
18:37

Може да тренираш с една ръка,но лявата ти рака много ще изостане така,че прави каквото решиш или тренираи с една или изчакай да ти се оправи рамото.

16.06.08
18:45

Не мисля, че spawnbg в случая даде добър съвет.

A моят съвет е: не напрягай никоя ръка докато не махнат шевовете! После си тренирай нормално.
Но от шевовете можеш да получиш чудесни вторични разкусвания и инфекции в дълбочина. А и ще се потиш. Избягвай. Изтърпи една седмица, не вярвам да мине повече до свалянето на шева...
Поздрави!

16.06.08
19:08

Тъкмо усещах че имам напредък и взех да наедрявам значително а сега .......... :(

16.06.08
19:09

Действай приоритетно....Кое е по-важно според теб ?!!!! Мисля, че отговорът е ясен! Просто прецени какво губиш и какво печелиш във всеки един от вариантите и възможните усложнения.

Как ще тренираш бе човек? Тази ръка дори за упора не можеш да я ползваш мен ако питаш. Я стой мирен и почивай. Явно си на крехка възраст. Представи си още колко време можеш да вдигаш яко и го сравни с това време за което ще зарастне раната.

17.06.08
06:26

Тц.
Почивай си. Имаш цял живот за трениране, няма да се разплуеш за някоя и друга седмица. Горе главата и пази рамената.

Мнението беше редактирано от 6th на 17.06.08 07:17.

DO

17.06.08
12:25

казано от Георги Гайдов на 16.06.08, 19:35:

Как ще тренираш бе човек? Тази ръка дори за упора не можеш да я ползваш мен ако питаш. Я стой мирен и почивай. Явно си на крехка възраст. Представи си още колко време можеш да вдигаш яко и го сравни с това време за което ще зарастне раната.

тъй вярно...

ГН

17.06.08
14:03

казано от spawnbg на 16.06.08, 18:32:

Не бе луд ли си тренирай си махни ги какво ти говорят лекарите ! Ти си знай твоята.

Ти си луд, не той. Съвета ти важи само за протеините да речем - някои лекари могат да ти кажат че от тях едва ли не се умира, което са врели некипели, може да не се слушат. Но при такава контузия е просто задължително да почива, и то най-добре цялостно, да не тренира с другата ръка - ще изостане малко, но няма е много дисбалансирано и ще навакса за две седмици.

17.06.08
16:20

Вие не разбрахте ли сарказма от цялата работа ??? За идиот ли ме взехте ??!!

17.06.08
17:01

e, значи ти си ни оставил да си пишем и си ни гледал сеира

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1