17.06.08
09:21
Хора имам малък проблем и реших да го споделя тук въпреки, че наи-вероятно ще ходя на лекар тия дни. Значи, всеки ден се бъдя супер унил направо смазан без сила за каквото и да е и до обяд не мога да се събудя ама то и след тва се чувстам като надрусан не мога да се средоточа над нищо говорят ми при което влиза от едното и излиза от другото ухо и буквално не знам каде се намирам.
Имате ли си представа от какво може да е това ?
17.06.08
09:27
Някакви драстични промени в ежедневието ти напоследък? Големи проблеми за които не можеш да спреш да мислиш? Спиш си нощем нормално? Колко време ти е една тренировка? Може да претренираш системно.
17.06.08
09:35
Храненето? Витамините?
казано от ^MaD^ на 17.06.08, 09:21:
Хора имам малък проблем и реших да го споделя тук въпреки, че наи-вероятно ще ходя на лекар тия дни. Значи, всеки ден се бъдя супер унил направо смазан без сила за каквото и да е и до обяд не мога да се събудя ама то и след тва се чувстам като надрусан не мога да се средоточа над нищо говорят ми при което влиза от едното и излиза от другото ухо и буквално не знам каде се намирам.
Имате ли си представа от какво може да е това ?
Еми аз още от малък имам проблеми със съня даже миналите години лятото спах по 3-4 чава на денонощие сега вече са по 8 и пак сънят ми не е като хората будя се често въртя се в леглото по 2 часа преди да заспя, а относно тренировките те и секса са единственото което ме вдигат на крака в смисъл отивам на тренировка смачкан без сили тренирам час - час и половина и се връщам нов човек изпълнен със сили
Днес ще отида на лекар да висим какво ще ми каже
Странно,но и на мен ми се случва това напоследък!Може би си е от сезона или още не сме се отървали от пролетната умора.Както запита Георги Гайдов,може да е от нещо,за което се притесняваш или мислиш постоянно.Примерно аз скоро ще имам изпити и това е частична причина да не мога да спя много добре.Мога да ти дам няколко съвета как аз се справам(до някъде).
Първо - поне 1 до 2 часа преди да легна гледам да не седя много на компютъра,да не слушам музика и да не гледам телевизия.Понякога е доста трудно . :)
Може да пиеш по 1-2 чаши прясно мляко преди лягане,което ще ти помогне да се отпуснеш и по-лесно да заспиш.
Като легнеш да спиш се опитай да не мислиш за нищо,за да можеш по-бързо да заспиш.Опитай се да се съсредоточиш и да изчистиш съзнанието.Знам,че последното звучи малко като от някой филм за ниджи,но важното е ,че помага. :)
3-4 дни по 6 ампули Сарженор (3х2 амп. на гладно) и ако това не помогне чичко доктор.
17.06.08
10:30
Има такива периоди. А и сега е лято, на доста хора в залата гледам постиженията им падат, а губят и желание. При мен обикновенно след такъв период на спад следва “БУМ”. Подобряване на резултатите. Така че не бързай да се отписваш. А може би не бързай и да ходиш на доктор без да имаш някакви симптоми, защото така само ще те размотаят, ще ти вземат парите и може да те качат на черешата да се лекуваш от нещо, дето го нямаш.
Това лекарство “Сарженор” за първи път го чувам.Поразрових се в “Google”,където пише,че било много добро срещу умора.Аз не съм голям привърженик на такива” средства” за преборване на умората,но понякога се налага да се използват...
“Еmzo” ,ако може да ми кажеш,каква е цената на Сарженора?И дали има някакви странични действия,защото в търсачката неможах да намеря....
Сарженор е името на продукта (френски ако се не лъжа) представлява аминокиселината Л-Аргинин.
Общо взето безвредно.На мен описаната по-горе дозироква ми решава проблема с умората.
17.06.08
14:02
При мен го има точно това нещо всяка година по това време, така че най-вероятно е от сезона.
Все пак утре ще мина през личния лекар и най-вероятно ще ми каже “а бе нищо ти няма случва се пии нещо преспивателно” и ако стане така ще си го взема този продукт който емзо ми препоръча и ще ви пиша какви са резултатите :) ама на мен ми е толкова зле, че чак вече започвам да се плаша да не съм получил хорнична преумора :/
а иначе храненето не ми е толкова зле, за витамините честно казано си нямам представа уж всеки ден почти пия “изотон” и по 1 мултивитамин ама нз....
Мнението беше редактирано от ^MaD^ на 17.06.08 14:07.
E аз мога и друга комбинация да ти предложа :D Спя макс. по 7 часа и сутрин се събуждам свежичък, но мини през джипито пробвай Сарженора и чак тогава :)
Мен ме притеснява да не съм развил някаква анемия а бе ще мина да ми направят изследвания и ще ви се похваля какво е излазнало от цялата работа
17.06.08
18:02
И аз от седмица съм така. Трудно заспивам, ставам през нощта и се събуждам по-рано сутринта. Не знам на какво се дължи, ама предполагам, че е от това, че не съм се пригодил към всекидневните тренировки по лека атлетика. Имам и спад в спортните постижения. Тренера каза че е нормално като почна да тренирам всеки ден да имам този спад и след 1-2 седмици мах всичко да си дойде на мястото(мускулни трески не получавам). Просто трябва тялото ми да се адаптира към новото натоварване. Така си обяснявам цялата тази работа със съня.
Ами опитай първо да си уеднакви режима на спане. Ако всеки ден лягаш и ставаш в едни и същи часово, това ще ти помогне. Е разбира се ще има излючения, ама не всеки ден.
Освен това опитай да взимаш вит. Ц и примерно гинко билоба. Може и витамини компкелс Б примерно. Не е добре концентрацията ти да е ниска.
Изобщо витамини взимаш ли? Имаш ли някави неприятни емоции напоследък?