Много деликатен проблем ..

17.06.08
15:34

Еми малко ме е яд да го кажа ама ме боли левия тестес десния не и незнам на кво се дължи някои ако му се е случвало да каже какво е правил и да тренирам ли като ме боли смисал клекове тяги такива раоти .. деа :D

Иди на лекар да те види за варикоцеле или ингвинална херния.
Подут ли е тестиса?

Нищо не ти пречи, иди да те видят. Случва се. Не е чак толкова страшно. Трябва ти хирург за прегледа, или поне вътрешни болести. Гинеколког/венеролог може и да не се ориентира правилно.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 17.06.08 15:52.

Странно преди да ида на басеин ме болеше са пипам маке стискам леко маке не е подът като че ли му нема нищо отиам на трен ако нещо ме заболи ще ида се прегледам

17.06.08
17:43

От какво те боли питаш?Сигурно си забърсал  непозната мацка.Някое триперче може да си хванал.Консултацията с венеричвски кабинет  ще е необходима.Внимавай момче.Ще останеш без поколение ей.

17.06.08
18:35

Не го стресирайте излишно. Триперът има други симптоми.
....Но задължително на лекар- по-скоро става въпрос за варикоцеле или херния, може да има и усукване

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 17.06.08 18:38.

17.06.08
19:13

казано от Ива Павлина на 17.06.08, 18:35:

Не го стресирайте излишно. Триперът има други симптоми.
....Но задължително на лекар- по-скоро става въпрос за варикоцеле или херния, може да има и усукване

Ей тази Ива Павлина много ги чува тези работи!

17.06.08
19:26

Това ми е работата, между другото:)

Мерси че толко бързо се отзовахте но вече ми се оправи не усещам болка :) незнам що ме болеше чесно ви кажа :-)

18.06.08
09:10

Абе не ти пречи на да отскочиш до уролога, профилактично да ти го “обара” и едно ехографче може да ти жулнат. За успокоение.

Направо ще ида щотото ме заболе пак деа,  аз да вида дали се е подило нещо и то има нещо каде се е дигнало малко и леко го пипнах ститснах де ..  и то ме заб0ле fak.!

Вероятно имаш леко разширение на вени от напрежението, не чак варикоцеле, или просто си натиснал та*ака лошо по време на тренировка и се държи като насинен :)

Но иди да те види доктор. Млад човек си. Шега не бива. Сигурно няма да е сериозно, както ти казах, и щом нямаш подувания или нараствания няма основание за сриозни притеснения, ама пък поне като идеш ше се успокоиш малко ако нищо не ти открият, а ако ти открият нещо леко, ше знаеш че не си ходил напразно.

Поздрави!

Мерси много цар. :) Значи тва за вената мисля и аз че е тва щотото то е некво меко се е подуло и в 5ък ще ида ама утре па иам крака нема ги праим може би от клекането нещо е станало щотото права пълен клек до доле.

Мерси пак

18.06.08
15:43

И мене ме боляха мадята. Като ги пипна направо неможех да стоя на едно място, ама мойто беше , че спах  1 момиче а тя не се нави и бях надървен цяла вечер на макс и на сутринта орехчетата немога да си ги усетя от надървация . голям ташак.

казано от efir на 18.06.08, 15:43:

И мене ме боляха мадята. Като ги пипна направо неможех да стоя на едно място, ама мойто беше , че спах  1 момиче а тя не се нави и бях надървен цяла вечер на макс и на сутринта орехчетата немога да си ги усетя от надървация . голям ташак.

Е, тва от незадоволен нагон е друго. Там боли не само ташото, а и корема, и не само при пипане, а като цяло...
Но там минава в рамките на ден.
Или на тек :)

Незнам аз като се пипна направо мн гадно иначе като не го пипам не ме боли :) а за тек нема биам неколко дена :-)

07.07.08
22:14

1. ако “малкия” 2-3 пъти се е оглеждал за секс, а не е намерил - ще те болят
2. ако не си правил секс (с партниор или сам) повече от 8-10 дена пак може да те понаболяват
3.ако не е нито едно от горните две иди на лекар :)

по т.1и2 се изказвам от личен опит

08.07.08
17:23

Моля карайте по темата.Не се откронявайте с простотии.
Спама почистен.
ASTOR

Мнението беше редактирано от ASTOR на 08.07.08 19:52.

08.07.08
19:53

На мен ми се е случвало при тренировка за трапец с щанга да ги докача леко и оттам съм имал болка.Да не е и при теб такъв проблема или сходен ?

09.07.08
05:37

казано от Стефан Петров на 17.06.08, 15:34:

Еми малко ме е яд да го кажа ама ме боли левия тестес десния не и незнам на кво се дължи някои ако му се е случвало да каже какво е правил и да тренирам ли като ме боли смисал клекове тяги такива раоти .. деа :D

Здравей и от мен.
Препатил съм това. При мен бе от образуване на кристали в бъбреците и при тяхното отделяне се получи невъзможна болка. Точно в тестисите и долната част на корема. Изписаха ми някакви медикаменти за отделяне на кристалите, след което всичко се нормализира.
Но е задължително да отидеш на лекар!
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1