17.06.08
15:34
Еми малко ме е яд да го кажа ама ме боли левия тестес десния не и незнам на кво се дължи някои ако му се е случвало да каже какво е правил и да тренирам ли като ме боли смисал клекове тяги такива раоти .. деа :D
17.06.08
15:51
Иди на лекар да те види за варикоцеле или ингвинална херния.
Подут ли е тестиса?
Нищо не ти пречи, иди да те видят. Случва се. Не е чак толкова страшно. Трябва ти хирург за прегледа, или поне вътрешни болести. Гинеколког/венеролог може и да не се ориентира правилно.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 17.06.08 15:52.
17.06.08
16:20
Странно преди да ида на басеин ме болеше са пипам маке стискам леко маке не е подът като че ли му нема нищо отиам на трен ако нещо ме заболи ще ида се прегледам
От какво те боли питаш?Сигурно си забърсал непозната мацка.Някое триперче може да си хванал.Консултацията с венеричвски кабинет ще е необходима.Внимавай момче.Ще останеш без поколение ей.
17.06.08
18:35
Не го стресирайте излишно. Триперът има други симптоми.
....Но задължително на лекар- по-скоро става въпрос за варикоцеле или херния, може да има и усукване
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 17.06.08 18:38.
казано от Ива Павлина на 17.06.08, 18:35:
Не го стресирайте излишно. Триперът има други симптоми.
....Но задължително на лекар- по-скоро става въпрос за варикоцеле или херния, може да има и усукване
Ей тази Ива Павлина много ги чува тези работи!
17.06.08
19:26
Това ми е работата, между другото:)
18.06.08
08:15
Мерси че толко бързо се отзовахте но вече ми се оправи не усещам болка :) незнам що ме болеше чесно ви кажа :-)
Абе не ти пречи на да отскочиш до уролога, профилактично да ти го “обара” и едно ехографче може да ти жулнат. За успокоение.
18.06.08
10:16
Направо ще ида щотото ме заболе пак деа, аз да вида дали се е подило нещо и то има нещо каде се е дигнало малко и леко го пипнах ститснах де .. и то ме заб0ле fak.!
18.06.08
10:54
Вероятно имаш леко разширение на вени от напрежението, не чак варикоцеле, или просто си натиснал та*ака лошо по време на тренировка и се държи като насинен :)
Но иди да те види доктор. Млад човек си. Шега не бива. Сигурно няма да е сериозно, както ти казах, и щом нямаш подувания или нараствания няма основание за сриозни притеснения, ама пък поне като идеш ше се успокоиш малко ако нищо не ти открият, а ако ти открият нещо леко, ше знаеш че не си ходил напразно.
Поздрави!
18.06.08
11:01
Мерси много цар. :) Значи тва за вената мисля и аз че е тва щотото то е некво меко се е подуло и в 5ък ще ида ама утре па иам крака нема ги праим може би от клекането нещо е станало щотото права пълен клек до доле.
Мерси пак
И мене ме боляха мадята. Като ги пипна направо неможех да стоя на едно място, ама мойто беше , че спах 1 момиче а тя не се нави и бях надървен цяла вечер на макс и на сутринта орехчетата немога да си ги усетя от надървация . голям ташак.
18.06.08
19:07
казано от efir на 18.06.08, 15:43:
И мене ме боляха мадята. Като ги пипна направо неможех да стоя на едно място, ама мойто беше , че спах 1 момиче а тя не се нави и бях надървен цяла вечер на макс и на сутринта орехчетата немога да си ги усетя от надървация . голям ташак.
Е, тва от незадоволен нагон е друго. Там боли не само ташото, а и корема, и не само при пипане, а като цяло...
Но там минава в рамките на ден.
Или на тек :)
18.06.08
20:16
Незнам аз като се пипна направо мн гадно иначе като не го пипам не ме боли :) а за тек нема биам неколко дена :-)
1. ако “малкия” 2-3 пъти се е оглеждал за секс, а не е намерил - ще те болят
2. ако не си правил секс (с партниор или сам) повече от 8-10 дена пак може да те понаболяват
3.ако не е нито едно от горните две иди на лекар :)
по т.1и2 се изказвам от личен опит
Моля карайте по темата.Не се откронявайте с простотии.
Спама почистен.
ASTOR
Мнението беше редактирано от ASTOR на 08.07.08 19:52.
На мен ми се е случвало при тренировка за трапец с щанга да ги докача леко и оттам съм имал болка.Да не е и при теб такъв проблема или сходен ?
09.07.08
05:37
казано от Стефан Петров на 17.06.08, 15:34:
Еми малко ме е яд да го кажа ама ме боли левия тестес десния не и незнам на кво се дължи някои ако му се е случвало да каже какво е правил и да тренирам ли като ме боли смисал клекове тяги такива раоти .. деа :D
Здравей и от мен.
Препатил съм това. При мен бе от образуване на кристали в бъбреците и при тяхното отделяне се получи невъзможна болка. Точно в тестисите и долната част на корема. Изписаха ми някакви медикаменти за отделяне на кристалите, след което всичко се нормализира.
Но е задължително да отидеш на лекар!
Успех!