17.06.08
20:03
Ако правя 2 пъти в седмицата гърди претоварвам ли ги(1 ден горна част 1 ден долна).
17.06.08
22:10
Дай малко повече информация за себе си и за тренировката. За пръв път чувам за разделно трениране на долна част на гърди..
18.06.08
04:02
Аз тренирам така и не смятам, че ги претоварвам, напротив - само така имаше някакъв прогрес при тях в моя случай. Но все пак това не е идеален пример, не бих го пробвал, ако нямам поне 2-3 години солидни опити с други методи.
Това може да го правиш като краен вариант и ако все пак го направиш или прави лек/тежък трен или пък горни/долни гърди, за да не ги претренираш..И също ако направиш подобна програма ще трябва да хвърляш всичките си сили там, а другите МГ ще трябва да ги подържаш само.
казано от Rocker на 17.06.08, 20:03:
Ако правя 2 пъти в седмицата гърди претоварвам ли ги(1 ден горна част 1 ден долна).
Не, не ги претоварваш, добре им е ;). И аз съм тренирал така известно време и се изказвам положително.
19.06.08
19:07
Ако имаш опит , давай ;) Обаче все пак ако до сега не си пробвал по-традиционни методи , бих ти казал да почнеш от тях .
19.06.08
19:23
Ако храненето ти е наред и може да се възстановяваш пробвай,аз лично не бих рискувал
не бих казал че може да се нарече риск
гърдите колкото и да си ги претоварил според мен могат да се възстановят достатъчно за още една тренировка през седмицата .Дори според мен ако ги правиш по 2 пъти седмично гърдите ще имаш много бърз напредък,аз лично така смятам да правя.....
19.06.08
20:20
Аз преди 1 месец правех понеделник нали гърди и бицепс средна и горна част а в петък долна част се1 и рамо и крака :) аз си го обеснявах колкото повече кг сложа на долна толкова е по голема вераятноста да ги отсека :) незнам дали е било истина :)
Мнението беше редактирано от Стефан Петров на 19.06.08 20:21.