Мисия невъзможна ли е това?

BO

05.01.05
01:33

Чудя се, дали мога да УДАРЯ яко коремната област за, да речем, две седмици... така че мускулите да не се усетят и да останат на място.. хе хе ... а аз през това време да сваля 4-5 см.. може и 6 от талията и 1-2 от ханша... + 1-2 от бедрата... добре де може и да се поунесох... поне 4-5 см от талията да сваля някак си ударно и после да си продължа за маса... а като пукне пролет по-спокойно да чистя? Някой правил ли е така и какво мислите?

05.01.05
11:29

С коремните преси едва ли ще свалиш много от талията.Това може да сториш само с повече кардио и диета.Ако мислиш че ще ги измориш лесно тези мускули,се лъжеш.Те много трудно могат дда се претренират.Това е най-бързо възстановяващият се мускул.Така че не  е лошо да го мачкаш здраво :wink:

05.01.05
23:37

И аз мисля че без диета няма да успееш

BO

05.01.05
23:44

Ами да, аз май не съм уточнил че под УДАР в талията имам предвид 2 седмици диета и кардио за чистене, а после продължавам пак с масата...дали това може да се получи или само ще загубя време???

06.01.05
10:05

Може и да се получи ако имаш бърз метаболизъм или си на химия.2 седмици поне за мене са малко :wink:

06.01.05
10:06

Между другото доста от френдовете ми културисти (няма да споменавам именна) правят точно по този метод ,който ти си избрал или измислил. Та качват 10 килограма и 2 седмици правят ‘ударна” диета и тренировка и свалят 5 и тъка се подържат чисти и качват чисто. На мен лично това не ми върши работа. Аз в маса правя всеки седми ден отрицателен калориен баланс а другите 6 колкото мога ям.
по-здрави

BO

06.01.05
14:59

[quote author=“mile”]Може и да се получи ако имаш бърз метаболизъм или си на химия.2 седмици поне за мене са малко :wink:

не съм с никак бърз метаболизъм и не съм на химия...така че може и на мен да са ми малко 2 седмици, незная

emil_mlo, това което казваш ти много ме заинтригува, защото това с ударната диета си го измислих, а сега виждам, че явно съм открил топлата вода!?  :D Хмм, това ме окуражава и мисля, че скоро ще взема да опитам този метод как ще ми се отрази. мда!  :lol:

п.с. въпреки, че логиката сочи, че организмът като е в супер стрес ще харчи белтъка, а мазнините ще си ги пази... ама че тъпо сме устроени?!  :cry: което говори, че в този ударен период ще трябва ЯКО протеини да консумирам, нали?

А, и още нещо - как мислите вие, рязко ли да огранича въглехидратите или постепенно за няколко дни да ги огранича до, да речем - 50/100 гр. на ден? или по-малко? какво ще кажете и за това?

06.01.05
16:26

Общо взето добре се ориентираш,така че освен да пробваш няма да е зле.Поне при мене това не се получи при тебе може да заработи :wink:

X_

06.01.05
22:00

bobtosh :D
братле не казвам,че е невъзможно и даже си мисля,че може да се получи...но ти сам казваш организма ще е в суперстрес :? ами организма не е само бицепси и коремна преса за жалост,как мислиш ще се отрази този стрес на вътрешни органи,жлези и т.н.?

BO

06.01.05
22:28

Мисля в началото на февруари да опитам. И без това, тогава трябва да спра креатина за месец... ще взимам глутамин и много протеин, ще огранича за 2-3 дни въглехидратите до много малко - 100 гр. на ден примерно  :roll: ?!, ще правя кардио всеки ден и един път седмично тренировка за сила... и през ден-два тренировка за релеф ...така 2, може и 3 седмици ако виждам че е ОК. Само незнам откъде време да освободя за толкова дейност... а ако нещо няма да е добре дано бързо се усетя да прекратя?!  :roll:

- тренировката за релеф ще включва оформящи и изолиращи упражнения с много повторения;
- кардиото ще включва тичане, после крънчове, после изнасяне на краката назад за глутеуси;
- тренировката за сила ще включва основните упражнения - по 1 за група - адски кратка и супер интензивна, разграваща серия, 3-4ки и максове...

като резултат ще очаквам 4-5-6 см намаляване на талията, 1 см ханша, 1 см бедрата и без промяна или дори леко увеличение на другите размери (заради напомпващите тренировки за релеф) и сравнително запазена сила, заради тренировките за сила. (като на филм  :wink: )

незнам, дано бързо да видя дали съм на верен път като започна това нещо :roll: ?!

п.с. някой да казва ако му се струва това абсурдно или някакси нелогично и невъзможно?!

X_

06.01.05
22:57

според мен правилно си го намислил,опитах се да те откажа,но щом си решил,давай!Определящи за успеха ще са: белтъчините,които приемаш и кардиото...при мен се получава следното:килограмите,които свалям са почти равни на сантиметрите от талията.Ако и ти си така значи ще трябва да смъкнеш 6-7кг,което за две седмици може да стане и с достатъчно протеин мисля,че ще успееш и не като на филм.Правил съм подобно нещо.Мога само да те посъветвам,поне две седмици преди да започнеш, да вкараш малко кардио в тренировките си,за да подготвиш сърцето за шока ,който го очаква.Успех!

06.01.05
23:20

Давай. И да пишеш как вървят нещата. Иначе не бих казал ,че е задължително по време на диетата да си на нвд ,но нали знаеш пътя сам си го вървиш.
по-здрави

07.01.05
01:18

Аз не съм ЗА просто няма време плавно да премине в отрицателен азотен баланс и обратното по добре ги направи 4 седмици ако ще пробваш

BO

07.01.05
01:22

xmanx, мерси за ценния съвет да подгрея с кардио преди УДАРА - това е наистина логично и хитро!  :wink:

emil_mlo, ще имам предвид това с въглехидратите, защото наистина ако са твърде малко може да не успея да тренирам пълноценно?! в движение ще ги нагласям.

djgorgio_ASTOR, ще видя как върви операцията и ако е ОК може и до четири седмици да стигна, мерси за препоръката  :D

Със сигурност като започна *мисия невъзможна* - така ще ми е кодовото наименование на тази ударна операция  :D ще пиша в тая тема какво става с мен и как се движа. До тогава ще следя дали някакви съветчета още ще давате тука ...

Сетих се нещо.... Дали да взимам и L-carnitine в ударния период... май трябва, нали. Досега не съм го взимал.

07.01.05
23:49

Ае не е задължително ,но аминокиселините могат да ти помогнат дам.
по-здрави

08.01.05
12:26

bobtosh, много сложно си се изразил :D . Аз правя нещо подобно, но му викам просто “междинно чистене”. Ограничи въглехидратите постепенно, примерно няколко дена 200, след това няколко дена 150, и след това минаваш на 100. Само че аз след 2 седмици започвам да виждам първите осезаеми резултати а съм с бърз метаболизъм, при тебе ще е повече.

BO

08.01.05
15:52

[quote author=“Pars”]bobtosh, много сложно си се изразил :D . Аз правя нещо подобно, но му викам просто “междинно чистене”. Ограничи въглехидратите постепенно, примерно няколко дена 200, след това няколко дена 150, и след това минаваш на 100. Само че аз след 2 седмици започвам да виждам първите осезаеми резултати а съм с бърз метаболизъм, при тебе ще е повече.

Мда... а кажи нещо повече за резултатите. Какво точно става с тялото ти след тези 2 седмици... как са мускулите, размерите... и дали си бил раздразнен повечко заради ниския въглехидратен прием?

08.01.05
18:54

примерно няколко дена 200, след това няколко дена 150, и след това минаваш на 100

Ей Пичове на са ли твърде малко тези калории ще се унищожите с 100 калории тях ги харчим като стоим час и половине пред TV-то без да си мърдаме пръста

BO

08.01.05
19:22

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]

примерно няколко дена 200, след това няколко дена 150, и след това минаваш на 100

Ей Пичове на са ли твърде малко тези калории ще се унищожите с 100 калории тях ги харчим като стоим час и половине пред TV-то без да си мърдаме пръста

братле, говори се за въглехидрати в гр. на ден, не за калории...  :D
поздрави!

08.01.05
22:59

дам, верно за въглехидратите говоря :D.
Резултати-предполагам че при всеки е различно, при мен действа добре въпреки че аз дори не падам до 100 гр. въглехидрати, може би ги държа около 150 някъде, но повтарям че съм с доста бърз метаболизъм.
Мускул също почти никак не свалям - просто преди и след кардио вземам 3-4 хапа амино.
За раздразнение не съм почувствал, но то моето е много меко НВД, вечерно време ми е гладно, но това е нормално, взе да поотшумява глада.

14.01.05
12:29

Аз мисля да започна нещо подобно след няколко дни. С бавен метаболизъм съм, мисля да отделя точно 23дни. (не ме питай как съм ги сметнал :D ) Според мен мога да се надявам максимум на 4см талия, без загуба на мускул...и около 3кг. Ако искаш после ще ти дам подробностите, независимо от резултата.
Поздрави!

BO

14.01.05
18:37

Разбира се, всякакво инфо е добре дошло!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1