Pullover имам едно питане

16.06.08
14:13

http://img517.imageshack.us/img517/9153/dsc00120vq1.jpg     начи в залата в която тренирам има следния уред  дето е на линка и искам да ви питам тва разширява ли било като пуловер ама на машина с дъмбелите ми е гадно да свикна  още та  какво е мнението относно уреда ?

Сам си си отговорил. Щом сега ти е гадно да свикнеш все още го прави известно време на тази машина.

16.06.08
19:58

да казаха ми че това товари и гръб перки ала бала  и гарди май ама нз дали ефекта е същия като с дъмбел..

Ефекта от 2 упражнения изпълнени със свободна тежест и уред никога няма да е същият.
Прави го на тази машина 5-6 тренировки. Докато схванеш перфектно движението. След това мини на дъмбела.

19.06.08
18:59

Аз бих ти казал да зарежеш тоя уред , да вземеш по-лек дъмбел и да почнеш да тренираш техниката с дъмбел и постепенно и бавно да качваш тежестите . Споменавал съм го ужасно много пъти и преди и се извинявам за което , но уреди като тоя са тотална олигофренщина ....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1