Вашето мнение

PH

21.06.08
11:43

ЗНАЧИ ПРОСТИЧКО:
1 ДЕН: Гърди, бицепс, корем
2 ДЕН: Крака , Трицепс, Рамо, Корем
3 ДЕН: кардио с корем
4 ДЕН: Гръб , Бицепс, Корем
5:ДЕН: Кардио, Корем
6:почивка
.... и така се върти
даите си мнението наи вече относно  ДЕН 2 ..или по точно за трицепса там ли му е мястото ?

P.S сплита включва 3 серий със по 10-12 повторения с изключение на рамото там са 10-20

TO

21.06.08
11:53

Не ме кефи програмата. А специално вторият ден-прекалено много ти е.

21.06.08
12:10

Не ми харесва...защо 2 пъти бицепс?

21.06.08
12:42

Най-добре прегледай готовите програми в сайта.

PH

21.06.08
13:03

Момчета аз карам по подобна програма вече 1 година ..та мисълта ми е че добре ми се отразява както на тялото така и на джоба :)
та таз дет я правя и в монетна е
1 ден кърди бицепс трицепс
2 рамо ,крака
3почивка
4 гръб бицепс трицепс
5 и 6 почивка
въртене но наистина мисля че ако я променя леко може да има по-голям резултат защото много се изморявам с тази сега въпреки добавките....все пак и работя !
няква идея ?

21.06.08
14:04

Гърди и трицепс в един ден не върви! Както ти казаха виж готовите от сайта. Повечето са на принципа:
1 ден- гърди бицепс корем
3 ден-гръб трицепс
5 ден-Рамо крака корем

Просто при гърдите се натовартва и трицепса. Същото е и при рамото при някои упражнения. При гръб трицепса не се натоварва. В същото време при гърди бицепса не се натоварева а за рамо и крака е ясно :)

21.06.08
15:02

И защо гърди с бицепс да не върви ?

.

Мнението беше редактирано от efir на 21.06.08 15:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1