Консултация за една програма

22.06.08
11:38

Днес имах доста свободно време и реших да си сглобя нова тренировачна програма за гърдите . По принцип те са ми слабо място и за тях съм пробвал доста неща и точно заради това , реших да заложа на нещо малко по-нестандартно .
Гърдите винаги съм ги тренирал в отделен ден и не мисля да променям този факт . Идеята на програмата е такава :
1.Изтласкване на дъмбели от полу-лег - пирамида 12-10-8-6 повторения .
2.Изтласкване на дъмбел от лег - сериите са 6-8-10-12 повторения.
3.Кофички
4.Pullover - пирамида 10-8-6
6.Флайс - 8-8-10-12

Кофичките ги слагам в средата , понеже обикновено не ми остава сила за тях .
Като правя изтласкването на дъмбелите , ще правя някъде 3\4 от движението , за да елеминирам максимално влианието на трицепса.
Просто няма да го докарвам до горната му част . Също така , за да не привиква мускула към програмата , ще разменям полу-лега и пълния лег , обаче първото упражнение винаги ще е в пирамида , а второто в обратен ред .
Като добавки за сега мисля да ползвам амино киселини , tribulus terestris , рибно масло .
Очаквам критики и мерси в аванс ;)

22.06.08
12:32

Изостават ти защото ги претренираш. Не ти знам стажа но колкото и да е това са 5 упражнения аз от 4 се претренирам не знам за теб. Пробвай бенч-пресите + кофички махни 4 и 5. И след края на тренировката трябва да се чувстваш свеж, а не смачкан.

Мнението беше редактирано от Purgatory на 22.06.08 12:33.

22.06.08
12:39

До сега упражненията ми са били винаги 3-4 . В началоно лег , после кофи . Накрая почнах да вкарвам и флайса , обаче пак не стана нищо . Консулнирах се с хора с доволно голям опит и казаха да кача упражненията и да ги оставя базови , демек да не вкарвам crossover и peck-deck . Не бях сигурен до колко идеята ми беше сполучлива и точно за това я постнах .
А принципно стажа ми е почти 3 години , всичко без гърдите ми е на ниво , особено гърбът и ръцете . 19 годишен съм , 1.87 ръст , 90 килограма тегло .

Мнението беше редактирано от SeverusSnape на 22.06.08 12:42.

22.06.08
13:51

А пробвал ли си нещо от сорта на тежка/лека тренировка аз съм точно така и за мен поне работи доста.

22.06.08
15:16

Обмислях и този вариант . Четох един материал наскоро за 2 последователни тренировки в 2 дни един след друг , като първата тренировка да е с максимум 16 серии и с доста повече повторения 20+ , а после втората да е тежка .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1