***Трицепс Въпрос относно главите***

18.06.08
21:47

Искам да попитам за упражнения които развиват точно определена глава от трицепса.Става дума за тази глава която е най близо до трупа ,не външната а точно противоположната.Тъй като външната ми е осезаема по развита от тази за която питам искам да знам с кое упражнение мога да развия тази глава.Мисля че разгъването на горен скрепец което се изпълнява с въже http://www.bb-team.org/exercise/1162/  натоварва в голяма степен тази  глава  ,но не съм много сигурен за това реших да питам ...
поздрави

PR

21.06.08
12:04

На същият линк, който си дал, към края има информация.  Билатерално сгъване на лост(ако може крив или ръкохватка) с лице към скрипец.  Ползвай подхват.

21.06.08
13:51

В подхват с права ръкохватка на скрипеца.

PR

21.06.08
15:12

може и това в широк хват.

23.06.08
21:43

кое е билериалното сгъване.....от обяснението в сайта не ми стана много ясно

TI

24.06.08
11:32

Кик-бег точно в дългата глава удря. Аз на нея най-много МТ хващам, но треската се получава от тежко френско, защото ако не го правя нея я няма. При мен като правя френско дланите ми са на 10-15 сантиметра една от друга. Вкарай ги двете в тренировката ти за ръка плюс още едно упражнение и си готов с трена. Аз правя фреско, лег тесен хват, кик-бег и после 2 дни треска на трицепса.

24.06.08
16:21

ами аз френското братле го правя абсолютно винаги,това е най готиното за трицепс.А знай ли кво правя аз.Четвъртъка си правя нали трицепс като тогва правя тесен хват ,френско и скрепец.А съботата като ходя пак до залата като си направя основната тренировка си правя няколко сериики за тонусчена трицепса :) правя кик бека,и скрепец само че с въже.ОТ скоро правя тренировка за трицепс съботоа иначе прав си кик бека е много добро упр ,мн ме кефи и мене :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1