Програма

24.06.08
17:56

Здравейте.
По принцип тренирам активно,така да се каже - футбол доста често,тичам,а на фитнес ходих до преди 3 месеца ,когато се контузих на ски и реших да спра за малко.Преди спирането съм тренирал около 1г. и половина. 1,72 см /66 кг съм.Искам за едния месец да извлеча максималното от възможностите си - да кача ,да кажем 3-4 кг,и да се оформя,като трябва да се взема предвид ,че не съм от най-чистите,но и мазнината не е много по мен.Та ми се иска ако може някаква програма да ми предложите за качване маса,с наблягане на гърдите в нея ,тъй като ми изостават в сравнение с другите групи .
мерси предварително !

TI

25.06.08
11:24

Еми не. Трудно ще стане това което искаш, 3-4 кг + оформяне за един месец. А и ти сам казваш, че си и мазен малко което усложнява нещата. Ти ако мислиш да тренираш само един месец по-добре не го прави. Фитнеса е спорт, който иска време за постигане на целите и без постоянство нищо не става(то е така и в другите спортове). Един съвет започни да тренираш тежко качвай колкото може по-чиста маса стани 90-100 кг и тогава се оформи и бъди дзвер. После тренирай за поддържане на формата и покачване на сила.
Щом си тренирал толко време трябва да знаеш нещо и да можеш да си избереш една лека програмка за връщане на формата и след месец-два да продължиш с якото трениране.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1