28.06.08
07:59
Може ли да се направи кросоувър с две пружини закачени някъд защото ттренирам вкъщи и нямам такъв уред.
28.06.08
08:22
Аз не бих го направил... С пружините трудно може да се прави кросоувър... прави флай с дъмбели по добре!
трябва направо портален скрипец да си купиш на който не само кросоувър можеш да правиш.
Защо пък да не може, ако успееш да закрепиш пружините, така че да не падат няма да има проблем. Друг е въпроса, че съпротивлението на пружините не е особено затрудняващо, но не ти знам пружините какви са все пак. Но пък и не е някакво безценно упражнение, че да си струва да се тормозиш толкова ;)
П.П: 850 лева за това?! Че аз само едно читаво упражнение знам да може да се прави на него, а толкова пари да струва :ahhh:
Мнението беше редактирано от G33K на 28.06.08 10:23.
Ами защото си мислех че кросоувъра е много хубаво упражнение а пружините са ми достатъчно трудни.
28.06.08
11:55
прави с пружини! т’ва е много добре, защото съпротивителната сила на пружините е различна в сравнение с тежестите! много ще стресираш мускулите си - което разбира се е в +. прави всевъзможни -целенасочени упр. с пружините- ефекта няма да закъснее :)
29.06.08
19:38
казано от G33K на 28.06.08, 10:22:
П.П: 850 лева за това?! Че аз само едно читаво упражнение знам да може да се прави на него, а толкова пари да струва :ahhh:
Много упражнения могат да се правят на въжетата,обаче..всичките взети заедо не си струват 850лв...